Lad os skræddersy dit livs rejseoplevelse

Hos Vores Afrika har vi en stor forkærlighed for rejser til Afrika. En passion, som vi gerne vil dele ud af til dig. Vores tilgang er at være etisk, enkel og til gavn for dig, værterne, lokalsamfundene og miljøet. Vi sætter desuden en enorm stolthed og ægte interesse i at være et personligt rejsebureau, hvor der er højt til loftet og en uhøjtidelig stemning. 

Vores Afrika er et 100% danskejet rejsebureau, som drives af datter og far, Nana og Einar. Vi er beliggende solidt i den nordjyske muld i Aalborg lige ned til Limfjorden. Her har vi siden vores opstart i 2014 skabt alverdens personlige rejseoplevelser til udvalgte destinationer i Afrika. Vi arbejder desuden tæt sammen med Rickshaw Gruppen, hvorfor vi også har egne kontorer i hhv. Tanzania, Kenya og Rwanda med vores egne lokale guider tilknyttede. Vi har alle boet, arbejdet og rejst i Afrika og har dermed opnået en intim viden og fremragende langsigtede relationer med både Rickshaw Gruppen såvel som vores øvrige lokale arrangører, private guider og forbindelser på tværs af Afrika. 

Det er vigtigt for os, at du får en mindeværdig og autentisk oplevelse, og gennem vores samarbejde med den øvrige Rickshaw gruppe og vores lokale samarbejdspartnere gør vi det muligt at imødekomme stort set alle former for rejseønsker til vores nøje udvalgte destinationer i Afrika – og gerne med et lokalt twist.

Vi glæder os til at høre om dine rejsedrømme. 

Dedikerede afrikaeksperter, der har været der selv

Nana Mark Christensen er opvokset i Afrika, og hun var ikke mere end 14 dage gammel, da hun drog til Nigeria, hvor hun bosatte sig sammen med sine forældre. Især Tanzania, hvor hun sammenlagt har tilbragt lidt over et år, og Kilimanjaro har en helt særlig plads i Nanas hjerte. Det er også af grundene til, at hun er rejseleder på vores grupperejser til Kilimanjaro.

Line Bille har rejst til Afrika utallige gange, og det er efterhånden blevet til en del destinationer på kontinentet. Hun har sammenlagt siddet over 200 timer i en safaribil fordelt på landene Tanzania, Kenya, Uganda, Botswana og Sydafrika. Line har desuden et dybdegående kendskab til vores vestafrikanske destinationer Ghana, Togo og Benin.

Einar Mark Christensen har en passioneret forkærlighed for Afrika, ligesom han i flere år har kunne kalde Afrika for sit hjem. Einar har omtrent 45 års rejseerfaring rundt på det afrikanske kontinent, hvilket er blevet til i omegnen af 325 rejser til Afrika.

 • Bestig Kilimanjaro med dansk rejseleder
   patern

  28. okt. – 7. nov. 2024 | 11 dage inkl. fly
  DKK 29.995 per person

Det bedste af Madagaskar

20 dage inkl. fly
Fra DKK 27.595 per person

Ghana, Togo & Benin | Voodoo og traditioner

12 dage inkl. fly
Fra DKK 32.995 per person

Kør-selv-ferie i Namibia

13 dage inkl. fly
Fra DKK 28.595 per person

 • På ekspedition i Botswana & Victoria Falls
   patern

  18 dages kør-selv-ekspedition i Botswana inkl. dansk ekspeditionsleder

  Afrejsedatoer 2024
  20. april – 7. maj (få pladser tilbage)
  11. – 28. juli
  5. – 22. september

  Afrejsedatoer 2025
  20. marts – 6. april 
  8. – 25. maj 
  4. – 21. september

Safari og gorilla-trekking i Uganda

8 dage inkl. fly
Fra DKK 30.995 per person

Strand og kultur på Zanzibar

12 dage inkl. fly
Fra DKK 15.595 per person

Senegal, Gambia & Guinea-Bissau | Historie og kultur

15 dage inkl. fly
Fra DKK 34.995 per person