Afrikansk togrejse med Rovos Rail: Hvad kan du forvente?

Der er noget særligt ved langdistancetogrejser. Den blide klak-klak på det forbipasserende togspor, den bløde gyngning, der luller dig i søvn, og evnen til at læse, tage en lur og slappe af i helt perfekt komfort, mens strålende natur passerer dig, giver alle en meget afslappende rejse. Ture på Rovos Rail kan være så korte som en to-dages tur fra Cape Town til Pretoria i Sydafrika eller et episk ophold fra Cape Town til Kruger National Park. Men de har alle en ting tilfælles: Følelsen af at du er vendt tilbage til en mindre forhastet tidsalder, til en tid med god manerer og ynde.

For at skabe denne atmosfære har Rovos Rail et sæt retningslinjer på plads for passagerer, der ønsker at tage med på denne togrejse. Her under har vi listet Rovo Rails retningslinjer, som måske kan være en god ide at gå igennem, før du går ombord på toget, eller for at beslutte, om en Rovos Rail rejse er det rigtige for dig.

Hvad kan du forvente af en Rovos Rails togrejse i Sydafrika

Dresscode:

I dagstimerne i toget er tøjet smart og afslappet, hvor imod at aften påklædning er mere formel. For herrer er en jakke og slips et minimumskrav, mens vi for kvinder foreslår cocktail-/aftenkjoler eller jakkesæt. Til udflugter uden for toget anbefaler vi komfortable vandresko, solcreme og hatte. Hvis det er nødvendigt, er tæpper og regnkapper tilgængelige. For safari, som foregår i åbne biler, skal du klæde dig i overensstemmelse hermed: Morgenen kan være kølig, men op dagen bliver det væsentligt varmere. Eftermiddagen kan være varm og hen under aftenen køler det betydeligt ned igen.

Bagage:

Togsuiterne på Rovos Rails har plads til op til kufferter. Der er desuden ingen vægtgrænse her på. Kufferterne kan placeres under sengen eller i hylder oven over.

Elektronik:

Når du træder ombord på toget, er det som at træde ind i en anden tidslomme. Det samme gælder for elektronikken. Her finder du intet TV, radio eller wifi.