De bedste roof top barer i Cape Town

Hvis du er på ferie i Cape Town og føler dig rådvild omkring hvilken tagbar i byen, du skal besøge, hjælper vi dig gerne med at indsnævre dit valg. Alternativt kan du besøge dem alle. Dette er vores valg af de bedste tagterrasser i Cape Town, der vil lade dig føle dig på toppen af ​​verden.

Den kosmopolitiske by Cape Town er Sydafrikas eklektiske middelhavs-vibrerede by, der strækker sig over kysten i både det Indiske Ocean og Atlanterhavet. Fra grønne vinmarker til sukkerhvide strande og truende bjerge er Cape Town enhver udendørs entusiasts drømmedestination. Den pulserende by pulserer med masser af anden aktivitet, og de lokale er kendt for at være med på trenden, når det kommer til mad- og drikkevaresektoren.

Cape Town genopfinder cocktails og barer, og renoverer gamle bygninger for at sikre, at byen stemmer overe s med sine europæiske kolleger. En af de mange smukke ting, der opstår i Cape Town, er byens mange roof top bars. Med sin spektakulære natur er Cape Town helt sikkert stedet at bygge en tagbar.

De bedste tagbarer i Cape Town

Uanset om det er den klassiske Aperol Spritz begunstiget af lystsejladsmængden, en sammenfattende Pina Colada eller en kreativ cocktail designet af en mixolog; så er der en tagbar i Cape Town til dig. Vidste du, at mange af Cape Towns luksushoteller har deres egne barer på taget? Hvis du er fan af tagbarer, skal du vælge et hotel, der passer til dine drinks-præferancer.

Snup en sundowner på Silo Hotel Rooftop Bar

Silo Hotel er et førende hotel beliggende ved VA Waterfront i Cape Town. Med udsigt over yachthavnen og forkælet med en fantastisk udsigt over Taffelbjerget er Silo Hotel et af Cape Towns største hoteller. Tagterrassen tilbyder gæster en al fresco bar med udsigt over byen og bjergene – ude i det fri. Drinks-menuen tilbyder en unik blanding af cocktails og klassiske drinks, hvor deres signaturdrink er Rose Ginvino. Cocktailen består af en blanding af Musgrave pink gin, Chenin Blanc, lime, grapefrugt, rosen sirup og æggehvide. Silo Rooftop er åben fra kl. 11.00 til 18.00.

Gigi på The Gorgeuos George

The Gorgeous George lever virkelig op til sin navnebror. Dette lette, kunstneriske og utroligt funky hotel ligger i centrum af Cape Towns livlige forretningsdistrikt. Denne perle i byens centrum er et populært sted for skyhøje drinks. Tagbaren på Gorgeous George hedder Gigi og ligger på 6. etage i et kulturarvshus. GiGi har en typisk kvarterstemning, og serverer et dejligt udvalg af snacks og drikkevarer. Der er et lille soppebassin på tagterrassen, der tiltrækker en sen eftermiddagsmængde, der elsker mere end  noget andet, at stå stille i tiden med en drink i hånden.

Mountain Club på Boutique Hotel Cloud 9

Cloud 9 Boutique Hotel er et lille boutique-hotel i lejlighedsstil beliggende i den travle forstad Gardens ved foden af Taffelbjerget. Hotellet ligger i gåafstand fra restauranter og caféer, og er ikke uden grund populært blandt rejsegæster. Cloud 9 bryster sig af en fremragende moderne luksus med kulturarv, og 55 værelser spænder over 5 edwardianske kulturarvsejendomme. På stedet er der en restaurant, spa og selvfølgelig en tagbar.

Og åh ja, den tagbar. Mountain Clubs bartendere er kendt for at levere nogle få udsøge-cocktails. Ud over cocktails kan du bestille lækre tapas til at stille den værste sult, mens du suger de vidunderlige omgivelser til dig. Der er også en lille pool – ideelt til en svimlende varm sommerdag. Der er et minimumsforbrug på R200 i baren (100 kr.), hvilket ikke burde være et problem for nogen.

Chinchilla Rooftop Cafe og Bar

Beliggende i hjertet af Camps Bay, en pendant til St Tropez, ligger den cool Chinchilla Rooftop Cafe og Bar. Charmerende Chinchilla er udråbt som det nye raffinerede sted at nippe til elegante udformede cocktails, og henvender sig til den mere kræsne gæst. Baren er mere end blot en bar. Det er ligeledes et sted for musik, kunst og mad. Den smarte, men afslappede indretning er det perfekte sted at slappe af på dovne dage. Baren har sine egne mixologer, der skaber mesterværker i et glas. Nyd cocktails med navne som “Waves of Ginger”, og glæd dig til unikke blandinger af orange vanilje-infunderede martinier og sammensætninger af vandmelon og ingefærøl.

Utopia i De Waterkant

Denne skyskraber af en restaurant og bar er den nye dreng i klassen på blokken i Cape Town. Stedet tilbyder udsøgt køkken med en tilhørende menu, der passer til. Utopia ligger på 15. etage i en bygning i Cape Town’s De Waterkant-område, og er et klassisk sted at nyde god mad. En udøvende kok, der skaber både visuelt tiltalende og velsmagende retter med middelhavsindflydelse. En favorit blandt folkemængderne er den såkaldte Bo Kaap, der er lavet af Gray Goose Premium Vodka, friske jordbær, agurk og lime. Mums.