Derfor skal du begynde planlægning af fremtidige rejser nu

I en global pandemis tid føles det måske ikke som det rigtige tidspunkt at planlægge rejser. Vi forstår, at du måske har været nødt til at sætte aktuelle og kommende rejseplaner på hold – det har vi bestemt. Og med karantæneforanstaltninger på plads ved vi, at vi alle ønsker at nå til det tidspunkt, hvor vi kan rejse igen, skabe nye oplevelser og skabe kontakt med mennesker fra hele verden.

Da rejsebegrænsningerne fortsætter med at ændre sig, forstår vi også at det kan synes som en god ide at tage vent-og-se frakken på. Men som de ivrige rejsende vi selv er, er vi også af den overbevisning, at planlægning af rejser, og dermed begynde nedtællingen, kan være næsten lige så spændende som at tage på selve turen (altså kun næsten)! Fra store specielle genåbningsrater til dét at have en fantastisk rejse at se frem til, er lige nu virkelig det bedste tidspunkt så småt at begynde at søge inspiration og planlægge den næste drømmerejse til Afrika.

Skal jeg vente med at booke min rejse til Afrika?

Det korte svar er nej. Mens mange lande i Afrika endnu ikke er åbne for rejsende, kan vi dog så småt begynde at se nogle af vores destinationer åbne op for turisme igen. Rwanda, Uganda, Kenya, Sydafrika, Zanzibar og Tanzania er åbnet op såvel som øen Nosy Be på Madagskar. Alle disse destinationer tilbyder unikke naturoplevelser og betagende indkvarteringsmuligheder. Og der er bestemt fordele ved at begynde planlægningen af din rejse nu, selvom du måske først skal afsted om 1-2 år. For eksempel vil mange hoteller og lodges tilbyde nedsatte rater og særlige tilbud til de, der laver reservationer tidligt. Inden vi ved af det, vil efterspørgslen uundgåeligt være højere, tilgængeligheden lavere og dermed vil raterne atter stige.

Da vi hjælper med at planlægge din rejse i disse stadigt skiftende tider, ved vi, at fleksibilitet og kommunikation er nøglen. Oplevelser og overnatningssteder skal muligvis tilpasse sig i overensstemmelse hermed og vil måske tilføre ændringer  til din rejse inden din faktiske afrejsedato. Derfor er vi her for at sikre, at du er godt informeret om ændringer og tilgængelighed ifølge din rejseplan. Hvis der opstår nye rejsekrav inden afrejsen, kan du være sikker på, at vi informerer dig rettidigt.

Derfor skal du booke din rejse hos et rejseselskab i fremtiden

Hos Vores Afrika har vi specialiseret os i rejser i over 30 år. Vi ser os ikke blot som rejse- og Afrika specialister, men også som designspecialister. Vi skræddersyr hver del af din rejse fra fuldt dagsprogram til nøje udvalgte overnatningssteder, aktiviteter og oplevelser, der passer til dine ønsker og behov. Vi er her for dig, og vores service inkluderer nu også at holde øje med internationale grænselukninger og genåbninger samt regler for ind- og udrejse. Fra ændringer i transit til rejsekrav, ændringer i flyrute og ændrede krav til turistvisum. Vi sørger for at informere dig om alt, inden din rejse begynder.

Når du booker hos os, kan du med ro i sindet slappe af og lade os sørge for at drømmeferien bliver stykket sammen. Vi arbejder tæt sammen med vores øvrige Rickshaw kontorer på destinationerne for at sikre, at dine spørgsmål bliver besvaret. Og hvis planerne ændrer sig, inden din rejse, er det ikke nødvendigt for dig at bruge timer i telefonen på at få et flyselskab eller en hotelrepræsentant til at hjælpe dig – alt det har du os til.

Kort og godt:

Der er ikke noget bedre tidspunkt end nu til at planlægge din drømmerejse i 2021 og derefter. Planlægning af rejser skal være forbundet med glæde, og vi er her for at gøre dine drømme til virkelighed. Nu hvor du måske har ekstra tid til at søge rejseinspiration, skal du være velkommen til at ringe eller skrive en mail.  Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor til en kop kaffe og en snak.