Derfor skal du rejse med et rejsebureau

Det kan ofte være svært at navigere i en verden fuld af gode tilbud og uendelige muligheder, når det kommer til at booke din næste rejse. Det kan vi sagtens forstå. Skal man booke rejsen selv for eventuelt at spare lidt penge eller er det bedre at rejse med et rejsebureau? Efter en periode med en global coronapandemi har mange nok prøvet at stå med håret i postkassen. Og hvordan er man så lige bedst stillet i de situationer, hvor rejsen og rejseplanerne IKKE lige går som forventet?

Som et rejsebureau er svaret indlysende for os, men vi vil gerne tage dig med i nogle af de overvejelser og tanker, du bør gøre dig i den forbindelse. Du kan her læse om nogle af de klare fordele, der er ved at rejse med et rejsebureau.

Pakkerejseloven dækker dig ind

Når du booker din rejse gennem Vores Afrika og køber en af vores rejser, vil du være dækket af det, der hedder pakkerejseloven. Det eneste krav er, at købet skal bestå af mindst to rejseydelser. En rejseydelse kan eksempelvis være indkvartering, fly, udflugter eller billeje.

De største fordele ved pakkerejseloven er:

  • Med pakkerejseloven i ryggen har du altid ret til at afbestille din rejse (eventuelt mod et afbestillingsgebyr, som står oplyst i aftalen)
  • Du kan overdrage rejsen til en anden person, hvis vedkommende opfylder rejsearrangørens krav
  • Du kan få dine penge tilbage, hvis der sker væsentlige ændringer på rejsen
  • Du kan klage, hvis rejsen på nogen måde er mangelfuld (dette kan være ved en aflyst udflugt, et værelse med mangler osv. Rejsearrangøren skal dog informeres så snart, du oplever manglen)

En del af rejsegarantifonden

Som dansk rejsebureau er det lovpligtigt at være medlem af rejsegarantifonden, og det er vi naturligvis også hos Vores Afrika. Det er en privat fond, der yder bistand til rejsende, der kommer i knibe i tilfælde af at rejseudbyderen eller flyselskabet går konkurs. Booker du din rejse selv, hæfter du ene og alene for eksempelvis din flybillet, hvis flyselskabet pludselig går konkurs.

Fonden kan desuden sørge for hjemtransport, hvis du er strandet i udlandet.

Når det først brænder på…

Pakkerejseloven og rejsegarantifonden er nogle af de oplagte argumenter for at rejse med et rejsebureau. Som forbruger er du utrolig godt dækket ind i tilfælde af uforudsete begivenheder på rejsen. Det er ligesom med en forsikring. Hvis alt går som smurt, føles det ikke som en nødvendighed, men den dag det ikke gør det, er det en utrolig stor lettelse – også økonomisk – at være dækket godt ind gennem et rejsebureau. For lad os være ærlige. Det hænder jo, at der sker uforudsete hændelser i forbindelse med en rejse. I den forbindelse er det en kæmpe lettelse at have hjælpen lige ved hånden.

Lokale Rickshaw kontorer i Afrika

Hos Vores Afrika samarbejder vi med vores lokale Rickshaw kontorer i Kenya og Tanzania. Det giver en tryghed under rejsen, at du blive modtaget af vores lokale kollegaer, der også er en del af Rickshaw-familien.

På vores andre destinationer har vi udvalgt dygtige rejseaktører, som vi har et tæt samarbejde med.

Tidsbesparelse og know-how

Man skal bestemt ikke undervurdere, hvor lang tid det egentlig tager at booke en rejse selv. Lige fra planlægningsfasen, hvor man skal beslutte sig for, hvad man vil bruge tid på til selve bookingen, hvor hoteller, fly og eventuelle udflugter skal gå op i en højere enhed. Det er igen her et rejsebureau kommer ind i billedet og kan spare dig for utrolig meget tid.

Vi har mange års erfaring med at sammensætte rejseprogrammer, så du får oplevet det, du gerne vil opleve under din rejse, men uden det bliver hverken forhastet eller for langtrukket. Vi har den know-how, der er behjælpelig i den anledning.

Erfaring, rådgivning og viden

Sidst, men ikke mindst, er der den oplagte fordel, at vi hos et rejsebureau sidder med en stor portion viden og erfaring i forhold til de destinationer, vi sælger rejser til. Vi har selv rejst på destinationerne, og vi har lokale samarbejdspartnere, der altid er behjælpelige med at svare på dine spørgsmål lige ned til mindste detalje.

Du kan desuden altid bruge os til rådgivning både før og under rejsen. Det kan eksempelvis være omkring gældende indrejseregler, visum, vaccinationer mv.

Hos Vores Afrika skræddersyer vi din rejse, så du får præcis den rejse, du går og drømmer om. Er du interesseret i at læse om vores rejser til Afrika, kan du finde dem her.