Destinationer

Rejser til Afrika

Afrika! Lyden af ordet fremkalder billeder af eksotiske, vilde steder. Afrika har en evne til at forbløffe og betage, og straks du selv er her, mærker du kontinentets dragende effekt. Fra gyldne savanner til det majestætiske Kilimanjaro-bjerg. Slap af ved Mauritius’ fine strande, oplev det brusende Victoria Falls og tag på spektakulær safari. Eller måske har du lyst til at trekke op gennem Ugandas jungle for at lede efter bjerggorillaer? Der er ingen tvivl om, at en rejse til Afrika vil give dig dit livs eventyr!

Hvis du spekulerer på, hvornår det bedste tidspunkt at rejse til Afrika er, og hvordan du får det hele arrangeret, er vi klar til at hjælpe dig. Hos os bestemmer du selv, og når du træder ind af døren, starter planlægningen af din rejse.

Du kan ikke rejse til alle områder af Afrika med os, men vi spænder vidt. Vi er stolte over at have et stort og varieret udvalg af sikre, afrikanske rejsedestinationer. Alle er egnede til rejsende, der drømmer om en oplevelsesrig rejse i Afrika, og vores destinationer omfatter både det vestlige, østlige og sydlige Afrika.

Se vores mange spændende destinationer herunder og få inspiration til din rejse til det afrikanske kontinent.