Destinationer

Skræddersyede rejser til Afrika

Afrika! Lyden af ordet fremkalder billeder af eksotiske, vilde steder. Kontinentet har en evne til at forbløffe og betage, og straks du selv er her, mærker du dets dragende effekt.

Vi er fleksible og skræddersyr vores rejser, så de passer lige præcis til dit hovede, hvorfor du ikke kan købe en rejse direkte fra hjemmesiden. Det hele starter med en dialog med os på mail, telefon eller på vores kontor. Her hører vi mere om dine rejseønsker. Når vi har sendt vores rejseforslag, kan det være du ønsker at ændre i det. Og så gør vi det. Vi er slet ikke i tvivl om, at der findes en rejseplan, der matcher dine drømme. 

Fra gyldne savanner til det majestætiske Kilimanjaro-bjerg. Slap af ved Mauritius’ fine strande, oplev det brusende Victoria Falls og tag på spektakulær safari. Eller måske har du lyst til at trekke op gennem Ugandas jungle for at lede efter bjerggorillaer? Der er ingen tvivl om, at en rejse til Afrika vil give dig dit livs eventyr!

Se vores udvalgte rejsedestinationer her under eller kontakt os allerede nu, og lad os høre mere om dine rejseønsker. 

Niche rejsebureau med udvalgte destinationer 

Du kan ikke rejse til alle områder af Afrika med os, men vi spænder vidt. Vi er stolte over at at være et lille personligt niche-rejsebureau med et stort og varieret udvalg af sikre, afrikanske rejsedestinationer. Alle er egnede til rejsende, der drømmer om en oplevelsesrig rejse i Afrika, og vores destinationer omfatter både det vestlige, østlige og sydlige Afrika.

Sådan skræddersyr vi din rejse til Afrika 

Når du kontakter os, starter planlægningen af din drømmerejse til Afrika. Vi sætter en enorm stolthed og ægte interesse i at lære vores rejsegæsters personlighed at kende, før vi kommer med forslag til rejse. Derfor er vi også fleksible og imødekommende for stort set alle rejseønsker og til de fleste slags rejsende, hvad end det er til par, familier eller solorejsende. 

God planlægning er nøglen til en vellykket Afrika-rejse, men det kan også være vanskeligt, da der er mange valgmuligheder. Hvor skal du overhovedet begynde? Derfor opfordrer vi alle til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med at spare en masse tid, og ligeledes vil du også se, hvad der adskiller os fra andre rejsebureauer. Vi er ikke bange for at sige, at vi altid går efter en vis standard og kvalitet, som vi nødigt går på kompromis med. Det betyder, at vi har et nøje udvalg af små intime og hyggelige lodges såvel som high-end luksuriøs indkvartering.

Efter den indledende planlægning har fundet sted, starter arbejdet med din personlige rejseplan. Skal der justeres her og der, gør vi dét indtil du er 100 % tilfreds. 

Hvad koster en rejse til Afrika 

Det er et rigtig godt spørgsmål, men mange faktorer spiller ind. Eksempelvis tid på året og standard. Selvom et færdiglavet pakketilbud kan virke som den billigere løsning, får du ofte mere for pengene ved en skræddersyet rejse, hvor er taget hensyn til dit budget. Det giver dig mulighed for at skrue op og ned lige hvor du synes, det er nødvendigt. Ligeledes vil vi altid sende dig et fuldt dagsprogram med en pris uden skjulte overraskelser. Således skal du ikke bekymre dig om et stift rejseprogram med faste rejsedatoer. 

Er Afrika en god rejsedestination for børnefamilier?

Det helet korte svar er ja. Du kan bestemt godt tage på en familieferie til Afrika, og samtidig være helt tryg. Vi vil faktisk mene, at hvis du tager dine børn med på safari vil det måske være en af de mest mindeværdige og vidunderlige rejser, som du og din familie vil opleve, på så mange niveauer.

Vi har stor erfaring med at arrangere bemærkelsesværdige familierejser, der tager hensyn til både store og små. Vi forstår alle nuancerne ved at planlægge sådan en rejse, der appellerer til børn i forskellige aldre, karakterer og interesser – samtidig med at der også bliver taget hensyn til de voksne. 

Lad os hjælpe dig videre med dine rejseplaner 

Da stort set alle vores rejser er skræddersyede skal du altid lige en tur forbi os, så vi kan få en snak om dine rejseønsker. Vi anbefaler, at du skriver til os på vores mail info@voresafrika elle ringer til os på 60756075. Her vil du få fat i Nana eller Line, som både vil svare på spørgsmål samt rådgive om dine muligheder.