• Kenya

Rejs til Kenya med Vores Afrika

Kenya er fyldt med smukke udsigter og er velsignet med slående naturlig skønhed. Landet er hjemsted for et væld af vidunderlige nationalparker, der jævnligt rangerer blandt de bedste i Afrika. Når det opleves på første hånd, virker Kenyas enorme pragt nærmest uendelig.

Oplev Masai Mara, Kenyas kyst ved Det Indiske Ocean og det enestående dyreliv

Interessen for rejser til Kenya fortsætter med at vokse, og økoturisme spiller en stor rolle i Østafrikas stærkeste økonomi. Besøgende strømmer til landet for at se Afrikas “Big Five”. Men løver, elefanter, næsehorn, leoparder og bøfler er blot en håndfuld af de dyrebare arter i denne nation. Bavianer, zebraer, giraffer, flamingoer og mange flere kan også nydes takket være et stærkt nationalparksystem og et netværk af lokale naturreservater. Og måske skal safaristøvet børstes af på en rolig strandferie ved Diani Beach i Mombasa? Her venter kridhvidt sand og svajende palmer langs den lange kyst. 

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med at skabe den bedste rejseoplevelse i Kenya

Lad dig inspirere af vores rejseforslag herunder og læs mere om skønne Kenya.

Kontakt os for et uforpligtende, skræddersyet rejseprogram, der giver dig mange af de uforglemmelige oplevelser, som Kenya byder på. Kontakt os nu på info@voresafrika.dk eller ring på vores telefonnummer 60 75 60 75 for at fortælle os om dine personlige rejseønsker.

 • Den store migration ved Masai Mara
 • Farverigt folkefærd
 • Big Five safari
 • Flamingoer ved Lake Nakuru
 • Pulverhvide sandstrande ved kysten

Anbefalinger til din rejse til Kenya

Her har vi samlet en bred vifte af nogle af de oplevelser, vi synes er relevante at pege på, når turen går til Kenya. De rejseforslag, du finder  herunder, er også blot rejseforslag, som fleksibelt kan tages i en retning, der passer perfekt til dig og dine ønsker. Så gå ind og læs om de forskellige forslag til rejser i Kenya og bliv inspireret til at tage en snak med os om dine muligheder for at komme ud på din drømmerejse inden længe.  

Oplev Kenya & Seychellerne

17 dage inkl. fly
Fra DKK 39.495 per person

Bestigning af Mount Kenya

7 dage inkl. fly
Fra DKK 18.495 per person

Kenya safari og togtur til Mombasa

13 dage inkl. fly
Fra DKK 25.495 per person

Klassisk safarirejse til Kenya

8 dage inkl. fly
Fra DKK 22.595 per person

Oplev Mafia Island, Zanzibar & Kenya

17 dage inkl. fly
Fra DKK 35.895 per person

Kenya, Kilimanjaro & Zanzibar

21 dage inkl. fly
Fra DKK 42.795 per person

Familiesafari i Kenya

11 dage inkl. fly
Fra DKK 23.995 per person

Romantisk drømmerejse i Kenya

11 dage inkl. fly
Fra DKK 32.995 per person

Kenya & Ugandas særlige dyreliv

13 dage inkl. fly
Fra DKK 43.495 per person

 • Kenya safari og togtur til Mombasa
   patern

  13 dage inkl. fly 
  Fra DKK 25.495 per person

Tips til oplevelser på din rejse til Kenya

Her kan du læse om nogle af de ting, du har mulighed for at opleve i det fantastiske land, som byder på et rejsevenligt og varieret udbud af storslåede oplevelser. Det er alle sammen oplevelser, du kan få med på den rejse, vi hjælper med at skabe for dig. Så læs med her og bliv inspireret til at tage af sted og mærke naturen og mødet med det fantastiske folk i egen person. 

En rigdom af forskelligartede oplevelser

Kenya er et land, som på en rejse kan åbne sig på vidt forskellige måder, alt efter hvor man vælger at drage hen. Her finder du både nogle af de mest spændende safarimuligheder, der får hjertet til at slå lidt hurtigere – men også nogle mere tilbagelænede oplevelser. For eksempel på de perlehvide sandstrande ved Kenyas kyst, der grænser ud mod Det Indiske Ocean. 

Smuk natur og gæstfrihed

En af de kendetegnende fællesnævnere er den bjergtagende skønhed, som du møder, uanset hvor end du vender og drejer dig hen – men glæd dig også til at møde det enormt imødekommende folk, som bor her, og som med garanti vil byde dig velkommen med gæstfrihed og vidt åbne arme.

Trekking i bjergene

Kenya kan også være en god rejsedestination, hvis du er til den lidt mere aktive ferieform. Her er der blandt andet mulighed for gode trekkingture eller en bestigning af Mount Kenya, som er en trekkingtur i et behageligt tempo, der giver dig adgang til en af de bedste udsigter over Kenyas dramatiske bjerglandskab. Men selv her er der mulighed for at vælge en rejse, der passer til dit niveau som vandrer og dit temperament.

Vi vil gerne vise dig vores autentiske Afrika

Med alle de forskellige muligheder er Kenya et af de perfekte steder at begynde dine personlige oplevelser på det afrikanske kontinent. Her kan du få en rejse, hvor ikke to dage er ens, men bringer dig nye perspektiver og dybe oplevelser, der med stor sikkerhed vil fæstne sig som nogle af dine bedste rejseminder.

Det siger vores gæster

Irene Josefsen, Kenya 2021

“Jeg har rejst rigtigt meget, og af alle de rejsebureauer, jeg har brugt, er Vores Afrika i Aalborg klart det bedste. De er dygtige, hurtige, venlige, hjælpsomme og holder, hvad de lover. Jeg har rejst med dem til Kenya på safari i 2021. Jeg havde en virkelig dejlig tur, hvor jeg så SÅ mange dyr, havde en dygtig guide, boede godt og fik lækker mad.
Nu er jeg gennem dem ved at købe en safari i Tanzania, og jeg er sikker på, den bliver mindst lige så god.
Mine varmeste anbefalinger.”

Hyppigt stillede spørgsmål om vores rejser til Kenya 

Hvad koster det at rejse til Kenya?

Hos Vores Afrika hjælper vi alle vores oplevelseslystne rejsegæster med at forme en unik rejseoplevelse ud fra deres ønsker. Derfor vil vi opfordre dig til at kontakte os for at få en dialog i gang om en god rejse til Kenya inden for den prisramme, du forestiller dig. Typisk vil prisen dog ligge fra 25.000 kr. per person

Hvornår er det bedst at rejse til Kenya?

I Kenya bliver det ret varmt i sommermånederne. Derfor kan man tale om, at der er en tør periode (januar, februar samt juni til oktober) og en grøn periode (regnsæson som ligger cirka november og december samt marts til maj), hvor planterne er mere frodige. Den store migration af gnuer i nationalparken Masai Mara, som er et kendt naturfænomen, finder sted i løbet af den såkaldte tørre periode fra juli til oktober.

Er det sikkert at rejse til Kenya?

Det helt korte svare er ja! Det er væsentligt at nævne, at vi aldrig ville sende vores rejsegæster til steder, vi ikke selv vil besøge med vores egen familie. Kenyas fantastiske safari-destinationer er sikre at besøge, og landets varme, gæstfrie lokalbefolkning vil gøre din rejse mindeværdig.

Hvornår er det bedst at opleve gnuernes store vandring i Kenya?

Kenyas lange, tørre sæson fra juni til oktober driver den berømte gnu migration til Masai Mara. Mens kæmpe flokke af gnuer og zebraer på hundredtusindvis kan ses på dette tidspunkt, påvirker lokale faktorer såsom nedbør og naturbrande dyrelivets bevægelsesmønstre og forårsager minimigrationer gennem Masai Mara og det nordlige Serengeti. Som følge heraf kan observationer af de ikoniske rækker af dyr, der strækker sig over sletterne, aldrig rigtig forudsiges, men alligevel vil vores safarier føre dig til områder med de største chancer for at være vidne til dette skue.

Læs mere om de oplevelser vi tilbyder i Kenya

Kenya er et utroligt spændende og mangefacetteret land, hvor der er muligheder for at få vidt forskellige oplevelser. Men har du appetit på nogle af de mange storslåede oplevelser, som Afrikas byder på, er Kenya i mange henseender et rigtigt godt udgangspunkt.