• Mauritius

Rejs til Mauritius med Vores Afrika

Hvis himmel på jord er det, du leder efter, er Mauritius måske det paradis, du søger. En lille ø ud for Afrikas sydlige kyst, som kan prale af skjulte perler, naturlige vidundere og store oplevelser.

Et øhav med tropisk klima hele året rundt 

Takket være næsten konstant varmt vejr og solskin er dette tropiske øhav også ideelt til at slappe af i såvel som at udforske i ægte stil og luksus året rundt. Uanset om du leder efter et godt måltid, et stort eventyr eller en episk shoppingdag, er det hele at finde på Mauritius.

De sukkerhvide strande er med god grund hovedattraktionen, men her er også utallige vandfald og bjerge at beundre længere inde i landet. Og hvis du ønsker at udforske øens barske skønhed til fods, har du virkelig noget at se frem til. Mauritius er en utrolig destination for vandrere med frodige tropiske skove, en fantastisk kystudsigt og en bred vifte af stier at vælge imellem.

En skræddersyet rejse for alle 

En rejse til Mauritius er ideel for par, bryllupsrejsende, børnefamilier, solorejsende. Ja, for alle kort sagt. Og enten som en enkeltstående destination eller i forlængelse af en safari i Afrika. Overalt på øen bor du med udsigt til Det Indiske Ocean og med frodig, grøn natur lige i baghaven.

Kontakt os nu for et tilbud på din drømmerejse til Mauritius

Vores fornemmeste opgave er at skræddersy rejsen, så den passer fuldstændig til dine behov. Derfor tager vi altid en snak inden, enten på mail eller telefon, så vi kan høre mere om dine ønsker. 

Vores telefon er altid åben, og det samme gælder vores mail. Du er således til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive, så vi sammen kan starte planlægningen af din rejse til Mauritius. Vi sender dig efterfølgende et rejseforslag, som vi kan rette i og justere i efter behov indtil, du er tilfreds. Kontakt os nu på info@voresafrika.dk eller telefon 60 75 60 75.

Her finder du inspiration til din rejse til Mauritius

Ved at blande postkort-perfekte landskaber med luksus indkvartering og udendørs eventyr er Mauritius den gyldne rejsebillet for de eventyrlystne.

Hvem elsker ikke lange sandstrande, axurblåt vand og den bløde hvislen fra palmeblade? Øen Mauritius, der ligger lige ud for Madagaskars østkyst i Det Indiske Ocean, byder på alt dette og meget mere.

Herunder kan du finde et udvalg af skræddersyede rejser til Mauritius. Disse er blot til for inspirationens skyld, og hvis du har andre ønsker i tankerne, så fortæl os endelig om dine planer, så vi kan få dem inkluderet i dit rejseprogram. Vi glæder os til at høre mere om dine rejsedrømme.

Det bedste af Mauritius

9 dage inkl. fly
Fra DKK 15.295 per person

Luksus på Mauritius

13 dage inkl. fly
Fra DKK 29.495 per person

Strand og kultur på Mauritius

10 dage inkl. fly
Fra DK 16.695 per person

Eksklusivt ø-hop på Madagaskar & Mauritius

19 dage inkl. fly
Fra DK 48.595 per person

  • Strand og kultur på Mauritius
     patern

    10 dage inkl. fly
    Fra DKK 16.695 per person

Tag på en rejse til tropiske Mauritius, du aldrig glemmer 

Svulmende vandfald indhyllet af frodig regnskov, vulkanske kratersøer prydet med kalejdoskopiske hindu-statuer og grønne teplantager, der er ideelle til rolig kajaksejlads, er måske ikke de første scener, du tænker på, når du forestiller dig denne idylliske ø-nation. De er dog blot nogle af de bedste steder at besøge i Mauritius ud over det cyanfarvede vand og det silkebløde hvide sand.

Et sammensurium af oplevelser for den aktive 

Selvfølgelig ved du allerede nu, at Mauritius har nogle af de smukkeste strande i verden med et perfekt tropisk klima og fremragende hoteller. Men som én, der måske foretrækker bjerge frem for strande og hellere vil presse sig vej gennem det lokale madmarked end at ligge ved en pool, behøver du bestemt ikke at bekymre dig. Ikke blot vil du forelske dig i landskabet, menneskerne, maden og kulturen (og ja, også strandene). Det er også den oplagte eksotiske og aktive getaway. Og måske vil det hele endda være så dragende, at du overvejer at vende tilbage.

Sådan skræddersyr vi din rejse til Mauritius

Når du henvender dig hos os, starter planlægningen af din rejse – lige som du gerne vil have den. Det er vores fornemmeste opgave at være fleksible og lydhør over for dine drømme og rejseønsker. Derfor er alt på vores hjemmeside ikke færdige pakker. Det er rejseforslag, du kan dykke ned i og finde inspiration i, inden du kontakter os. Man kan sige, at hos os bestemmer du selv. Hvor lang skal rejsen være, hvem vil du gerne have med og hvilke oplevelser skal inkluderes. Vi kommer med alle vores gode råd og muligheder for at justere i programmet, hvis det ønskes. Måske ønsker du også bare en afslappende ferie uden nogen forpligtelser. Og det arrangerer vi lige så gerne. 

Kontakt os nu for et uforpligtende rejseforslag til Mauritius.

Ofte stillede spørgsmål om vores rejser til Mauritius

Hvornår er det bedst at tage til Mauritius?

Det bedste tidspunkt at rejse til Mauritius er mellem maj og december, når vejret er tørt, moderat og solrigt. Ligesom mange destinationer i Det Indiske Ocean er der aldrig rigtig et dårligt tidspunkt at tage til Mauritius, men du skal være opmærksom på cyklonsæsonen fra januar til marts.

Hvordan er klimaet i Mauritius?

Mauritius er velsignet med et mildt, tropisk klima hele året rundt. Der forekommer få eller ingen sæsonbestemte ændringer eller variationer, som forstyrrer temperaturerne. Vejret på Mauritius er behageligt og solrigt. Det smukke land har desuden to årstider; en fugtig sommer fra november til april, og en tør og kølig vinter fra juni til september.

Oktober og maj er de såkaldte overgangsmåneder i Mauritius. Årets varmeste måneder er januar og februar med en gennemsnitstemperatur på 29,2 grader. De køligste måneder er juli og august med temperaturer på 16,4 grader. 

Er Mauritius en familievenlig destination?

Mauritius’ strande er et ubestrideligt trækplaster for familier. De er alle offentlige og består af den slags dejlige, fløjlsbløde sand, du kan begrave dine tæer i.

På vest- og østkysten er det varme, blågrønne hav næsten altid roligt – ideelt for nystartede svømmere. Men da Mauritius er en kompakt ø, er det nemt at kombinere afslappende strandtid med landets andre børnevenlige attraktioner i én familierejse.

I den sydlige del af øen er Chamarel-bjergene et højlandsområde med tropisk regnskov med korte, tilgængelige cykel- og vandrestier som Savanna Trail på 6 km. Her kan du stoppe ved udsigtspunkter for at se over vandfaldene. På kysten finder du havparker, hvor familier kan snorkle blandt kalejdoskopisk havliv.

Med velholdte veje er kørsel ligetil i Mauritius, og I kan som familie udforske øen i jeres eget tempo.

Er der cykloner i Mauritius?

Mens de sydøstlige passatvinde blæser hele året, er de mere en harmløs og behagelig begivenhed. Men i tilfælde af en cyklon kan situationen blive forværret. Cykloner opstår i månederne januar til marts. Luft- og vandtemperaturer stiger ret hurtigt i løbet af denne tid. Statistikker siger, at Mauritius kun er i centrum af en cyklon hvert femte år. Ikke desto mindre er øen ramt af resterne af tre til fem storme. I tilfælde af en cyklonalarm skal du straks søge ly i offentlige kontorbygninger eller kirker. Vejret vil stilne af i løbet af få timer.

Er Mauritius en sikker rejsedestination?

Generelt er Mauritius meget sikker at besøge. Det er nok et af de sikreste lande i Afrika at rejse til. Brug dog altid din sunde fornuft og hold dine værdigenstande tæt på, da den mest almindelige form for kriminalitet er småtyveri.

Oplevelser på Mauritius

På Mauritius kan du få stillet din trang, hvad end du er til et summende byliv, vandring i frodige skove, adrenalinfyldte aktiviteter, kulturelle oplevelser eller en af de utallige slags vandsportsaktiviteter, som Mauritius tilbyder. Og så kan du selvfølgelig også boltre dig langs de paradisiske strande, som vi ikke kommer uden om, er blandt verdens smukkeste.