• Mauritius

Rejs til Mauritius med Vores Afrika

Hvis himmel på jord er det du leder efter, er Mauritius måske det paradis, du søger. En lille ø ud for Afrikas sydlige kyst, som kan prale af skjulte perler, naturlige vidundere og store oplevelser.

Takket være næsten konstant varmt vejr og solskin er dette tropiske øhav også ideelt til at slappe af i såvel som at udforske i ægte stil og luksus året rundt. Uanset om du leder efter et godt måltid, et stort eventyr eller en episk shoppingdag, er det hele at finde på Mauritius. 

De sukkerhvide strande er muligvis hovedattraktionen, men her er også utallige vandfald og bjerge at undersøge længere inde i landet. Og hvis du ønsker at udforske øens barske skønhed til fods, har du virkelig noget at se frem til. Mauritius er en utrolig destination for vandrere med frodige tropiske skove, en fantastisk kystudsigt og en bred vifte af stier at vælge imellem.

En rejse til Mauritius er ideel for par, bryllupsrejsende, børnefamilier, solorejsende. Ja, for alle kort sagt. Og enten som en enkeltstående destination eller i forlængelse af en safari i Afrika. Overalt på øen bor du med udsigt til Det Indiske Ocean og med frodig, grøn natur lige i baghaven. 

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med dine rejsedrømme.
Kontakt os nu på info@voresafrika eller ring 60756075

Det bedste af Mauritius

9 dage inkl. fly
Fra DKK 15.200 per person

Luksus på Mauritius

13 dage inkl. fly
Fra DKK 29.500 per person

Strand og kultur på Mauritius

10 dage inkl. fly
Fra DK 16.600 per person

  • Strand og kultur på Mauritius
     patern

    10 dage inkl. fly
    Fra DKK 16.600 per person

Oplevelser på Mauritius

På Mauritius kan du få stillet din trang, hvad end du er til et summende byliv, vandring i frodige skove, adrenalinfyldte aktiviteter, kulturelle oplevelser eller en af de utallige slags vandsportsaktiviteter, som Mauritius tilbyder. Og så kan du selvfølgelig også boltre dig langs de paradisiske strande, som vi ikke kommer uden om, er blandt verdens smukkeste.