• Namibia

Rejs til Namibia med Vores Afrika

De bjergrige røde og orange klitter i Sossusvlei, den skarpe og farlige skeletkyst, månelandskaberne i Spitzkoppe, den utrolige udsigt over dyrelivet i Etosha, de dybe dale i Fish River Canyon, den endeløse stjernehimmel, de flammende afrikanske solnedgange, de venlige lokale, og seriøst lækker mad.

Jep, Namibia forbløffer de fleste.

Namibia er ulig noget andet sted på Jorden; et sted, hvor du vil føle dig utrolig lille i størrelsen af disse omgivelser og i fuldstændig ærefrygt for Moder Naturs fineste præstationer.

Store og dybe naturoplevelser i vente mellem ørken og hav

Forestil dig at køre rundt midt i Namibørkenen, med omkringliggende bjerge og klitter, og ikke at se nogen form for liv i timevis. Tænk at man kan føle sig så ubetydelig og stadigvæk mærke så opmuntrende en følelse i kroppen.
Med det voldsomme Atlanterhav til den ene side, og verdens ældste ørken på den anden side, er Namibia en barsk og smuk destination, som kalder på vilde oplevelser, der sætter sig dybt i dig.

Kontakt os for at få et bud på din personlige drømmerejse til Namibia

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, og glæd dig til et personligt rejseeventyr, som vi skræddersyr helt efter dit hoved og ønsker.

Kontakt os nu på info@voresafrika.dk eller ring på vores telefonnummer 60 75 60 75 for at fortælle os om dine personlige rejseønsker.

 • Smukke ørkensletter og sandbanker
 • Oprindelige befolkningsgrupper
 • Charmerende tyske byer
 • Sælkolonier langs Skeletkysten
 • Kør-selv-ferie i de rå landskaber
 • Rigt og betagende dyreliv
 • Dune 45
 • Rå kyststrækninger

Vores anbefalede rejser til Namibia

Namibia er et land, der tilbyder mange forskellige rejsetyper. Her kan du for eksempel blive guidet rundt i landets fortræffeligheder af en af vores erfarene lokale guider, eller dansk rejseleder, som vi har et tæt samarbejde med. Men du kan for eksempel også køre Namibia rundt selv i bil, hvis du kunne tænke dig at opleve Namibia med en anderledes frihed på rejsen. 

Storslået safari

Endelig er der mange muligheder for at få nogle mindeværdige naturoplevelse på safari eller i det unikke golde ørkenlandskab, som Namibia er særligt kendt for. Se vores rejseforslag og kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at arrangere en personligt udarbejdet rejse til Namibia ud fra dine ønsker og behov.

Namibia rundt med dansk rejseleder

17 dage inkl. fly
Fra DKK 29.495 per person

Safari i det nordlige Namibia

7 dage inkl. fly
Fra DKK 26.895 per person

Kør-selv-ferie i Namibia

13 dage inkl. fly
Fra DKK 28.595 per person

Ørkeneventyr og safari i Namibia

8 dage inkl. fly
Fra DKK 21.950 per person

 • Ørkeneventyr og safari i Namibia
   patern

  8 dage inkl. fly
  Fra DKK 21.950 per person


Rejseoplevelser i Namibia

Namibia byder på safarioplevelser ud over det sædvanlige, i landets utrolige ørken og rå landskaber, hvor du også har mulighed for at møde Namibias oprindelige befolkningsgrupper, eksempelvis Himba-folket. Desuden er der også mulighed for at opleve noget, der minder om en tysk hansestad midt i det varme afrikanske klima, da Namibia tidligere var en tysk koloni.

Værd at vide inden du skal rejse til Namibia.

Med sit karakteristiske ørkenlandskab som en af de mest kendetegnende faktorer, er Namibia et af de afrikanske lande, som måske ligger længst væk fra vores vante rammer herhjemme i Danmark med henblik på både natur og kultur. Det er naturligvis også noget af det, der gør det til en yderst spændende rejsedestination.

Har du spørgsmål af nogen slags, skal du endelig tage kontakt til os med det samme. Hos Vores Afrika er vi nemlig et lille team af rejseentusiaster med et temmelig unikt speciale i Afrika som rejsedestination. Derfor kan du altid komme til at tale med en, som har en omfattende viden om området – og der er også derfor, at vi kan hjælpe dig med at skabe en helt unik og givende rejseoplevelse, der er skræddersyet kun til dig.

Hvornår er det bedst at rejse til Namibia?

Generelt kan man dele året i Namibia op i tre perioder, som har hver sin forskellige fordele som rejsende. I tørsæsonen, som strækker sig fra maj til oktober, er det særligt attraktivt at rejse til Namibia, hvis du for eksempel er mest interesseret i dyreliv og blandt andet ønsker at komme på nogle givende safariture og lignende. En af grundene er, at man blandt andet kan være ret sikker på at se et rigt dyreliv i denne periode, når dyrene flokkes om vandhullerne, da det – som navnet også antyder – er sværere for dem at finde vand.

Det betyder dog ikke, at der ikke er store oplevelser i vente i regnsæsonen, der typisk løber fra november til april. For det er her, dyrene føder deres unger, og det giver selvfølgelig muligheden for nogle anderledes naturoplevelser. Dog kan det regne temmelig meget på dette tidspunkt af året, hvilket nogle gange kan udfordre logistikken.

I skuldersæsonen, som betegner de få måneder, der ligger omkring de to hovedsæsoner, kan du være heldig at få noget af det bedste fra begge perioder, hvor landskabet er mere frodigt, og temperaturene moderate. 

Vi hjælper dig med at skabe den bedste rejse til Namibia

Hos Vores Afrika lever og ånder vi for at skabe store rejseoplevelser – ikke mindst i Namibia. Vi vil gerne give nogle af de store rejseoplevelser videre, som vi selv har haft på det store kontinent, som er så rigt på kultur, natur og gæstfrihed, at man aldrig helt får nok. Afrika sætter sig i hjertet og forbliver med dig hele livet.


Derfor håber vi, at du har lyst til at tage en snak med os, hvor du fortæller om dine visioner for at besøge det dejlige land, som gemmer på landskaber og mennesker, du sent vil glemme.

Kontakt os nu på info@voresafrika.dk eller ring til os på 60 75 60 75 for at fortælle os om dine personlige rejseønsker.

Ofte stillede spørgsmål om Namibia

Er det let at rejse rundt i Namibia?

Ikke alene er Namibia sikkert og nemt at rejse igennem, men landet har også lige så meget at tilbyde som andre lande i Afrika. Tag til Etosha National Park, og du kommer til at køre sammen med elefanter, giraffer, løver, sorte næsehorn og meget mere. Eller du stifte bekendtskab med den namibiske ørken for at klatre i kæmpe sandklitter ved solopgang. Namibia er gaven, der bliver ved med at give.

Hvornår er det bedst at rejse til Namibia?

De tørre vintermåneder fra maj til oktober betragtes bredt som det bedste tidspunkt at besøge Namibia for at se vildt. Især i Etosha Nationalpark og Ongava Game Reserve, da dyrene samles i store flokke omkring de få resterende vandhuller. Det er også et fantastisk tidspunkt at udforske Fish River Canyon ude mod syd.

Er kør selv ferie i Namibia sikkert?

God infrastruktur og sikre kørselsforhold gør Namibia til et af de få steder i Afrika, hvor selvkørsel er en levedygtig mulighed. Og takket være det dramatiske landskab, sjældne dyreliv såsom ørkentilpassede elefanter og unikke ørkenoplevelser, er det et roadtrip to remember og bare nyde.

Hvad er særligt ved Namibia?

Namibias ekstreme landskaber er en stor del af, hvorfor landet er så unikt. Fra sandhavet i Namib, hvor du finder de højeste klitter i verden, til den ærefrygtindgydende Fish River Canyon, er Namibia hjemsted for nogle af Afrikas mest spektakulære naturlige seværdigheder. Andre højdepunkter tæller også Etosha Nationalpark. 

Oplevelser i Namibia

Har du lyst til en uforglemmelig oplevelse i Namibia, kan du gå ind og læse om de mange steder og den ganske særlige kultur, der gør landet i det sydlige Afrika til noget helt specielt.