• Seychellerne

Rejs til Seychellerne med Vores Afrika

Beliggende i Det Indiske Ocean øst for Kenya og nord for Madagaskar findes et fint ø-paradis på 115 øer så smukke, at de tidlige britiske opdagelsesrejsende troede, at de var faldet over Edens Have. Mens Seychellerne eftersigende første gang blev set af den portugisiske opdagelsesrejsende Vasco da Gama i 1502, var der kun få – om nogen – der kendte til disse øer tidligere.

Oplev de fantastiske strande og den enestående natur

Selvom de er afsidesliggende, er Seychellerne garant for det ultimative romantiske tilflugtssted. Der er vitterligt få steder mere isoleret end denne himmelske klynge af øer.

Selvfølgelig er der mere på Seychellerne end uberørte strande og vand så klart, at du aldrig mister dine fødder af syne. Udover uforskammet naturskønhed og dyreliv kan hovedøen Mahé, hvor hovedstaden Victoria ligger, prale af smuk fransk og britisk arkitektur fra det 18. og 19. århundrede.

Og vi kan da også lige nævne den helt utrolige seafood, de smukke resorts og og den uovertrufne skønhed på nordøen.

Kontakt os for at få et bud på din personlige drømmerejse til Seychellerne

Vi skræddersyr din rejse, så du bestemmer selv hvornår du vil afsted, og hvad rejsen skal indeholde. Derfor er det vigtigt, at du kontakter os, hvis du har lyst til at se de fantastiske strande, den imødekommende befolkning og de andre unikke oplevelser, der er så kendetegnende for de eksotiske øer. Se gerne nærmere på vores rejseeksempler nedenfor, lad dig inspirere af vores rejsebeskrivelser fra vores egne besøg på de vidunderlige strande og glæd dig til en personlig rejse til Seychellerne, som vi skræddersyr helt efter din ønsker og præferencer.

Kontakt os nu på info@voresafrika.dk eller ring på vores telefonnummer 60 75 60 75 for at fortælle os om dine idéer og visioner. Så giver vi dig den bedste rådgivning, der tager udgangspunkt i vores ekspertise i at skabe personlige og positive rejseoplevelser på det afrikanske kontinent.

 • Bountystrande i verdensklasse
 • Smukke og uberørte jungleskove
 • Et blomstrende koralrev
 • Aktiv ferie og adrenalinfyldte oplevelser
 • Kæmpe landskildpadder

Vores forslag til rejser til Seychellerne

Seychellerne er et land, der byder på ø-hopping som intet andet sted i hele verden. Her kan du glæde dig til at tage på opdagelse rundt på de små paradisøer – enten som din eneste feriedestination eller som en del af en rejse til flere af de afrikanske lande, hvor du eksempel kan få en god safarioplevelse med. Her er der mulighed for himmelske stranddage på de kridhvide strande, kulinariske oplevelser med eksotiske frugter og naturligvis den fantastiske natur, som har draget mange eventyrlystne rejsende til det populære rejsemål.

På grund af øernes mangfoldighed er der mange forskellige ting at opleve. Så lad dig inspirere af vores rejseforslag nedenfor og kontakt os, hvis vi skal sætte en rejse til Seychellerne sammen til dig med de ting, der tiltaler dig allermest.

Strandferie på Seychellerne

11 dage inkl. fly
Fra DKK 16.995 per person

Oplev Kenya & Seychellerne

17 dage inkl. fly
Fra DKK 34.495 per person

Luksuriøst ø-hop på Seychellerne

17 dage inkl. fly
Fra DKK 39.995 per person

 • Oplev Kenya & Seychellerne
   patern

  17 dage inkl. fly 
  Fra DKK 34.495 per person

Rejser til Seychellerne for alle, der elsker fantastiske naturoplevelser og paradisiske omgivelser

På grund af omfanget af øernes samlede kyststrækning, kredser nogle af de største oplevelser på en rejse til Seychellerne sig om Det Indiske Ocean. Her er det krystalklare badevand og de hvide sandstrande indbegrebet af en drømmedestination for dem, som holder af en badeferie i den rene og skære postkortidyl.

Har du allerede besluttet dig for at tage afsted? Lad os hjælpe dig videre med dine rejseønsker nu.

Mere end en uforglemmelig badeferie

Men der er naturligvis meget mere end et turkisblåt hav at glæde sig til. For ind mod land fra de smukke strande venter fantastiske naturoplevelser langs de gode vandrestier, som snor sig malerisk gennem skovene. Desuden byder Seychellerne på en skøn og unik smeltedigel af forskellige kulturer fra Afrika, Asien og Europa, som er opstået gennem den særlige beliggenhed og beskaffenhed. 

Aktive oplevelser i den smukke natur

Seychellerne byder derfor på både afslapning, men også en aktiv ferie i verdensklasse. Det er for eksempel den perfekte destination for dig, der er interesseret i sejlsport, fiskeri og naturligvis at dykke. Her vil du kunne opleve de flotte koralrev i et azurblåt hav – og der er også mange muligheder for at spotte en rokke, skildpadder og massevis af tropiske fisk.

Skræddersyede rejser til Seychellerne 

Som et hele er Seychellerne en fantastisk rejsedestination med smukke strande, svajende palmer, kulturelle oplevelser, gæstfri befolkning, hyggelige hoteller og en dejligt afslappet atmosfære. Det gør det til et godt rejsemål, uanset hvilken type, du er – og hos Vores Afrika hjælper vi dig med at finde frem til de seværdigheder, oplevelser og aktiviteter, som giver dig de bedste minder fra vores rejser til Seychellerne.

Har du lyst til at læse mere om, hvad en rejse til Seychellerne kan tilbyde dig, kan du læse mere om vores egne oplevelser på øerne.

Hvordan kommer man rundt på en rejse til Seychellerne?

Seychellerne er en stor øgruppe bestående af 115 mindre øer, der ligger forholdsvist spredt ud over Det Indiske Ocean nord for Madagaskar. Mange af øerne virker helt uberørt af mennesker, og det giver mulighed for at få en ganske særlig oplevelse af den enestående natur, der findes på disse breddegrader.

Skal du fra den ene ende til den anden, kan det anbefales at flyve. Air Seychelles har mange gode indenrigsruter, der også byder på en vidunderlig udsigt over øgruppen, når du er i transit fra den ene destination til den anden. Ellers er færgetransport et populært valg – og er du på jagt efter en helt unik oplevelse i en uberørt og eksotisk natur, kan du for eksempel leje en privat båd og sejle derhen, hvor du gerne vil.

Vi er her for at hjælpe dig med at få de bedste rejseoplevelser til Seychellerne

Har du lyst til at rejse til de fantastiske øer, er der mange forskellige måder at gøre på. Hos Vores Afrika er vi et lille, men kompetent rejsebureau med en særlig ekspertise i rejsedestinationer på det afrikanske kontinent. Derfor tilbyder vi dig en ganske særlig, personlig service, som er din bedste forudsætning for at få de bedste oplevelser på rejsen. For vi går langt for at skabe en rejse, der tager udgangspunkt i dine specifikke ønsker og behov. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at tage en snak med os for at få den bedste vejledning og rådgivning – og naturligvis et bud på en skræddersyet rejse til Seychellerne, hvor du kan se nogle af verdens smukkeste strande og dykke ned i kulturen på et populært rejsemål, som er populært af åbenlyse årsager.

Værd at vide inden du rejser til Seychellerne

Hvornår er det bedst at rejse til Seychellerne?

Det bedste tidspunkt at besøge Seychellerne er mellem april og maj eller oktober og november, da disse er de roligere perioder mellem de to passatvinde, der rammer øen hvert år. Den nordvestlige passatvind blæser fra november til marts og den sydøstlige vind fra maj til september.

Er Seychellerne familievenligt?

Seychellerne er ikke kun ideelt til en voksenferie, men også et paradis for børn – ikke mindst fordi det er et af de få lande i troperne, der ikke kræver yderligere vaccinationer, og hvor der praktisk talt ikke er farlige dyr og planter.

Seychellerne er et familievenligt feriemål, og hvis du rejser med dine børn, vil de lokale sandsynligvis henvende sig til dig for en hyggelig snak, hvor de ældre ofte klapper børnene på hovedet. Dette er en almindelig gestus og er blot deres måde at vise, hvor meget de kan lide børn. Du vil ikke finde folk, der rynker på næsen af dig, hvis dit barn opfører sig, som børn opfører sig, ved at lege højlydt. 

Er det dyrt at rejse til Seychellerne?

Desværre kommer mange af de bedste Seychellerne- aktiviteter med en relativ høj pris. Seychellerne er en smule dyr sammenlignet med andre populære destinationer som Mauritius og Zanzibar. Men generelt afhænger prisen på en rejse hertil også af, hvad du som rejsegæst er ude efter. Vi anbefaler, at du kontakter os, så vi kan få en snak om dine ønsker.

Er Seychellerne bedre end Maldiverne?

Det kommer helt an på, hvad du forventer af din rejse. Mens Seychellerne byder på en meget bedre oplevelse, når det kommer til sightseeing og aktiviteter, er det uden tvivl Maldiverne, der regerer, når det kommer til indkvartering. Dermed ikke sagt, at der ikke findes udsøgte hoteller og lodges på Seychellerne. Det gør der bestemt.

Oplevelser på Seychellerne

Seychellerne byder på verdens flotteste sandstrande med krystalblåt vand samt utrolige naturoplevelser som ikke ses andre steder i verden. Derudover kan du opleve kæmpeskildpadder som en del af Seychellernes fantastiske dyreliv.