• Sydafrika

Rejs til Sydafrika med Vores Afrika

Sydafrika er et spektakulært land med meget at tilbyde rejsende, der er interesserede i at opleve det afrikanske kontinent. Med sin mangfoldige kultur, fantastiske landskaber og utrolige dyreliv er der mange grunde til, at Sydafrika er et besøg værd.

Oplev The Big Five og andre vilde dyr i det sydlige Afrika

Fra bestigningen af Taffelbjerget i Cape Town og udforskning af Kruger Nationalpark med The Big Five til moderne afrikanske metropoler og rå uspoleret natur og marineoplevelser i helt stor stil, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for dine oplevelser i Sydafrika.

Vi skaber en rejse til Sydafrika ud fra dine personlige præferencer

Lad dig inspirere af vores eksempler på skræddersyede rejser til Sydafrika herunder og læs mere om landet samt de mange seværdigheder og oplevelser, der venter på dig. Tag et kig på nogle af de eksempler, du kan finde nedenfor. Er du interesseret i at komme afsted, så kontakt os gerne. Så sammensætter vi din rejse med alt det bedste, som den populære regnbuenation kan byde på af rigt dyreliv, majestætiske bjerge, et pulserende byliv og meget mere.

Kontakt os nu på info@voresafrika.dk eller ring på vores telefonnummer 60 75 60 75 for at fortælle os om dine personlige rejseønsker. Herefter præsenterer vi dig for et helt uforpligtende rejseprogram, der tager udgangspunkt i dine behov.

 • Storslået natur
 • Big Five safari
 • Den vibrerende metropol Cape Town
 • Det eventyrlige højland og smukke vingårde
 • Smukke sandstrande
 • Kulturel og politisk historie

Vores anbefalede rejser til Sydafrika

Sydafrika er et land, der byder på mangt og meget. Her vil vi gerne præsentere dig for et udpluk af nogle af de mest populære oplevelser, som forhåbentlig kan inspirere dig til at tage på din helt egen rejse til Sydafrika. Indholdet strikker vi sammen helt efter dine specifikke præferencer.

Det sydlige Afrika med dansk rejseleder

17 dage inkl. fly
Fra DKK 31.995 per person

Rovos Rail | Med luksustog fra Sydafrika til Victoria Falls

7 dage inkl. fly
Fra DKK 27.895 per person

Den store rejse til Sydafrika og Madagaskar

25 dage inkl. fly
Fra DKK 39.995 per person

Sydafrika seværdigheder

11 dage inkl. fly
Fra DKK 20.495 per person

Blue Train og malariafri safari i Sydafrika

11 dage inkl. fly
Fra DKK 34.895 per person

Kør-selv-eventyr og safari i Sydafrika

19 dage inkl. fly
Fra DKK 21.995 per person

Rundrejse i Sydafrika, Lesotho & Swaziland

21 dage inkl. fly
Fra DKK 39.995 per person

Sydafrikas højdepunkter | Eastern Cape

13 dage inkl. fly
Fra DKK 21.695 per person

Vin og vildtbevarelse i Eastern Cape

10 dage inkl. fly
Fra DKK 21.495 per person

 • Kør-selv-eventyr og safari i Sydafrika
   patern

  19 dag inkl. fly 
  Fra DKK 21.995 per person

Rejser til Sydafrika for alle eventyrlystne

Regnbuenationen. Det skønne tilnavn er ikke helt tilfældigt. Her finder du en skattekiste fyldt med forskellige oplevelser og mennesker. Derfor er Sydafrika en oplagt rejsedestination, hvis du kunne tænke dig at plukke fra en bred vifte af muligheder. Her kan du dykke med hajer i Det indiske Ocean, opleve det vilde dyreliv på den klassiske safari eller dykke ned i landets dramatiske historie, som også har sat sit præg på den sprudlende og mosaiske kultur, der findes i det sydlige Afrika. Sydafrika er derfor et land med noget for enhver smag.

Hvis du vil opleve Afrikas storvildt på nærmeste hold eller opleve de mange mennesker, som er med til at skabe den ganske særlige stemning gennem musik, kunst og festivaler – så kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan sørge for at give dig de unikke oplevelser, du søger på din helt egen rejse til Sydafrika.

Vinsmagning i Sydafrika 

Cape Winelands-ferier er en af de bedste måder at udforske Sydafrikas naturlige skønhed og rige kulturelle arv, mens du nyder prisvindende vine og lækre retter. Cape Towns tørre og solrige klima gør dette sted perfekt til at dyrke vin.

Hop-on-hop-off Franschhoek Wine Tram på en Cape Town Winelands-tur og udforsk Franschhoek Valley. Mange af regionens vingårde har eksisteret i århundreder, så du kan bruge dagen på at lære historien om disse maleriske vingårde, mens du smager prisvindende vine og verdensklasse
køkken. Inklusive byer, såsom Paarl, Franschhoek og Stellenbosch, byder denne sydafrikanske vinregion på kaphollandsk arkitektur, boutiquehoteller og vinsmagning på ældgamle vingårde. Cape Winelands-regionen ligger blandt et bælte af majestætiske bjerge, som skaber en bemærkelsesværdig kulisse og dybe dale fyldt med vinmarker og frugtfarme.

En familiefavorit i Afrika 

Dine børn vil elske det! Smukke Sydafrika har masser af børnevenlige overnatningssteder og masser af gode muligheder for en familieferie i Afrika. Cape Town, Garden Route kombineret med safari er særligt populære til en familieferie.

Til en familiesafari i Afrika anbefaler vi Pilanesberg, Madikwe eller en af Eastern Cape-reservaterne – alle malariafrie med fantastisk vildtvisning. For højlydte, uhæmmede hyl af glæde, kan vi inkludere et par nætter i Sun City, et feriested, der endda har en sandstrand og ‘hav’ bygget midt i bushen og mindre end to timers kørsel fra Johannesburg.

Hvis du tager små børn med på safari for første gang, så spørg os endelig om at finde en lodge, der er egnet til børn. Mange lodges har fantastiske junior rangers programmer, kortere game drives, sjove spil og særlige legeområder med uddannede babysittere. Lange safarier kan være hårde for de små, hvor lette gåture i naturen med uddannede guider, der lærer dem om insekter, fugle og blomster, kan være mere spændende.

Værd at vide om rejser til Sydafrika

Er Sydafrika sikkert for turister?

Ja, Sydafrika er generelt sikkert at rejse til for turister. De områder, hvor besøgende typisk opholder sig, såsom Cape Towns centrum og indre forstæder, Cape Winelands, Garden Route og safari-destinationer, er blandt de sikreste i landet.

Du bør tage de sædvanlige sikkerhedsforanstaltninger. Gå ikke rundt om natten og lad være med at flashe dine værdigenstande. Vær opmærksom på dine omgivelser.

Er safari i Sydafrika egnet til børn?

Det helt korte svar er JA. Sydafrika er i den grad egnet til børn og familieferie i Afrika.

Sydafrika har det hele. Fra The Big Five: Løve, leopard, elefant, næsehorn og kapbøffel til antiloper, zebraer, flodheste, giraffer, hyæner og en bred vifte af fugle og havdyr. Her er et fantastisk udvalg af parker og vildtreservater, hvor du kan se disse dyr i deres naturlige habitat. Mange af disse parker ligger i Western og Eastern Capes tæt på den populære kørerute Garden Route. De er malariafri og er derfor let tilgængelige for familier med små børn.

Sydafrika har desuden så meget mere end safari at tilbyde familier. Vi anbefaler, at I besøger Cape Town, da der er så mange familievenlige ting at lave  og masser af fantastiske familievenlige hoteller i Cape Town.

Hvornår er det bedst at rejse til Sydafrika?

Det bedste tidspunkt at besøge Sydafrika er i ydersæsonerne og uden for skoleferierne. Forårs- og efterårssæsonerne er perfekte. Ikke kun er vejret generelt mildere, men vi kan også arrangere sæsonbestemte oplevelser som hvalsafari i Western Cape (sæsonen begynder omkring juni) eller blomstringen af ​​vilde blomster i Namaqualand (september) langs vestkysten. Priserne har en tendens til at være mere overkommelige og overnatning mere tilgængelig uden for højsæsonen – især for dem, der ønsker at tage på safari.

Hvor er den bedste safaripark i Sydafrika?

Hver sydafrikansk safariregion har sin egen charme. Kruger betragtes bredt som Sydafrikas bedste og største safaripark. Men der er ingen tvivl om, at det også er en meget besøgt og travl safaripark nogle steder.

Madikwe er det stik modsatte. Her er ikke mange mennesker og et mangfoldigt dyreliv. Alle de store katte findes her, og det samme gør sig gældende for elefanter, bøfler og næsehorn. 

Amakhala er et privat safarireservat. Relativt ukendt og fyldt med dyr. Det er den slags steder, der appellerer til både familiesafari såvel som veteraner inden for safarirejser.

Vi anbefaler, at du kontakter os, så vi kan finde frem til hvilken safaripark, der vil passe til dig.

Det siger vores rejsegæster 

Karin og Niels Sigh, Sydafrika 2024

“…..På turen fra Port Elizabeth havde vi en fortræffelig dialog med Nigel, som er meget vidende om det sydafrikanske dagligliv, og han fortalte os virkelig ting, som gik ”lige ind i opleveren”. Desuden havde vi sammen alle 3 en dejlig humoristisk omgangstone, som gjorde, at turen bare fløj afsted.

Ligesom tilfældet har været med de foregående store rejser, har vi også denne gang været på en stor rejse, som har været vel tilrettelagt og planlagt i detaljer, og vi kan derfor meget varmt anbefale Nana og hendes team i Vores Afrika som samarbejdspartner i forbindelse med planlægning af målrettede og kundetilpassede rejsearrangementer.”

Få mere inspiration til din rejse til Sydafrika

Hos Vores Afrika elsker vi det sydlige Afrika og alt det, det står for. Derfor har vi samlet vores beskrivelser af nogle af de største oplevelser, som tager udgangspunkt i nogle af de indtryk, vi selv har fået på vores Sydafrika-rejser.