• Tanzania

Rejs til Tanzania med Vores Afrika

Uanset hvad du foretager dig i Tanzania, vil du kunne mærke landets enorme imødekommenhed. De lokale står med åbne arme og store smil, klar til at byde dig velkommen til at være en lillebitte del af deres hverdag. 

Oplev rå skønhed og safari i verdensklasse

Tanzanias naturlige skønhed og rene tæthed af plante- og dyrearter gør det til en topdestination for rejsende med bæredygtighed in mente. Næsten en tredjedel af landet er beskyttet, hvilket giver levesteder for snesevis af arter på tværs af 16 nationalparker og forvaltningsområder for vilde dyr i lokalsamfundet. En lang række af Afrikas store pattedyr kan findes inden for landets grænser, herunder løver, flodheste, elefanter, zebraer og gnuer, hvis massevandring gennem Serengeti er et stort trækplaster for for fantastiske safarioplevelser med et imponerende dyreliv.

Tag på opdagelse i alle Tanzanias seværdigheder og smukke kyster

Her i huset har Tanzania en helt særlig plads i vores hjerter, og det skyldes nok at landet er en sand juvel. Fra dets fantastiske strande i Det Indiske Ocean til Victoriasøens kyster, fra de endeløse sletter på dets centrale plateau til højderne af Kilimanjaro, der er Afrikas højeste bjerg. 

Tanzania går lige i hjertet, og det er svært ikke at forelske sig i dette fine land. At man så kan afslutte rejser til Tanzania med strandferie på Zanzibar eller måske Pemba Island gør bestemt ikke destinationen mindre attraktiv.

Vi hjælper dig videre med din planlægning

Hvis du har spørgsmål eller drømmer du om en rejse til Tanzania, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at give dig svar og gode råd til din rejse. 

 • Safarioplevelser i verdensklasse
 • Skønne naturoplevelser
 • Storslået dyreliv
 • Imødekommende lokalbefolkning
 • Særlige økosystemer og kraterlandskaber
 • Vandring blandt Afrikas største mastodonter
 • Afsluttende strandferie på Zanzibar

Anbefalede rejser til Tanzania 

Der findes tæt på uendelige rejsemuligheder i Tanzania, hvad end du ønsker at opleve savannens dyreliv på helt tæt hold, klatre i bjerge eller slappe af på Zanzibar – eller lave en kombination af dem alle sammen. Rejserne, du ser her under, er derfor blot forslag. Vi er altid nysgerrige efter at høre, hvad du har i tankerne. Måske du kan finde inspiration i rejserne her. 

Du er også velkommen til at kontakte os allerede nu, så vi kan få en snak om dine rejseønsker

Kultur i Tanzania og Zanzibar

14 dage inkl. fly
Fra DKK 26.500 per person

Oplev Ngorongoro og Lake Natron med en masai

5 dage inkl. fly
Fra DKK 20.995 per person

Teltsafari i Tanzania

6 dage inkl. fly
Fra DKK 18.850 per person

Mountainbike tur gennem Tanzania

9 dage inkl. fly
Fra DKK 29.995 per person

Safari i Selous & Zanzibar

12 dage inkl. fly
Fra DKK 28.500 per person

Kilimanjaro trek og safari

16 dage inkl. fly
Fra DKK 35.995 per person

 • Kultur i Tanzania & Zanzibar
   patern

  14 dage inkl. fly
  Fra DKK 26.500 per person


Tips til oplevelser på din Tanzania rejse 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Tanzania ligger vores hjerter nært. Vi har opbygget et mangeårigt og personligt forhold til landet, hvor vi nysgerrigt har rejst rundt fra landsby til landsby, oplevet de smukke kyster, sat vores fodspor på Kilimanjaro og opbygget nære venskaber. Derfor er vi også de rette til at arrangere din rejse til Tanzania uanset om du går efter en familierejse på Tanzanias savanner, badeferie på Zanzibar eller bestigning af Kilimanjaro. Vi har prøvet det hele, og vil i samarbejde med vores egne kontorer på destinationen udarbejde lige præcis det rejseprogram, der passer til dig.

Læs med her og se om din næste Afrika rejse går til Tanzania. Eller kontakt os allerede nu, så vi kan få en snak om dine rejsetanker. 

Fantastiske  safarirejser på Tanzanias savanner 

De fleste rejser  til Tanzania for at opleve utrolige flokke af dyr, og med den store diversitet indenfor det afrikanske dyreliv, er Tanzania en sikker vinder. Vi gør vores bedste for at du får en ultimativ safarioplevelse, når det gælder den klassiske safarirejse til Afrika. Mængden af dyr er imponerende, og der findes mange forskellige safariformer og berømte safariparker i Tanzania. 

Landet er kendt som en af Afrikas bedste safaridestinationer og til at opleve Big 5 dyrene; elefanter, bøfler, leoparder, løver og næsehorn. Også den årlige vandring af gnuer og zebraer står også øverst på manges ønskeliste. Det er et show uden lige, når dyrene krydser floden, hvor sultne krokodiller venter på at kunne mæske sig i ta-selv-bordet.

Trekking- og vandreferier i Tanzania

Siger man trekking og Tanzania, kommer man ikke udenom Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro. Den til tider sneklædte bjergtop når op i en højde på 5.895 meter. 

Vi vil også anbefale andre vandreoplevelser som et trek på Mount Meru, der når op i 4.566 meters højde. Eller vulkanen Ol Doinyo Lengai, som er lidt lettere tilgængelig. Denne har en højde på 2.960 meter og er en unik og utroligt fascinerende vulkan, der tårner sig op over den østafrikanske Rift Valley i det nordlige Tanzania, lige syd for Lake Natron. Hvis du vil have en seriøs udfordring, på meget kortere tid end det tager at nå toppen af Kilimanjaro, og uden nogen af folkemængderne, kunne Ol Doinyo Lengai (som betyder Guds Bjerg på Masai-sproget) være oplagt. 

Tag på strandferie på Zanzibar og oplev de hvide kyster 

For mange er Afrikas ultimative badeferie destination Zanzibar. Og vi forstår det godt. Her kan du begrave tæerne i de  kridhvide sandstrande, tage en lur under de høje kokospalmer, og nyde den bagende sol og det azurblå hav. Så ryst støvet fra safarien af dig og nyd den perfekte afslutning på en oplevelsesrig rejse med nogle afslappende dage på Zanzibar. Øen emmer desuden af historie, og det er nærmest et must at besøge den gamle bydel Stone Town. Den minder mest af alt om kulisserne fra 1001 nats eventyr med tidligere sultanpaladser, smalle gader og arabisk arkitektur. 

Er du klar til at tage skridtet videre mod planlægningen af din Tanzania rejse? Vi hjælper dig videre, du skal blot skrive en mail eller ringe til os nu. 

Hyppigt stillede spørgsmål om vores rejser til Tanzania

Er det sikkert at rejse til Tanzania?

Det helt kort svar er, ja, det er sikkert at rejse til Tanzania. Hvilket også er en af de helt store grunde til at vi bliver ved med at udvikle vores rejser her til. Vi ville aldrig arrangere rejser til lande, hvor der er udpræget uro eller fare. 

Hvornår er det bedst at rejse til Tanzania?

Tanzania har to sæsoner. Regnsæson og tær sæson. Tanzanias korte regnsæson starter i november og fortsætter ind til engang i december. Den lange regnsæson starter i marts og fortsætter t.o.m. maj. Resten af tiden er der tørsæson. Vi arrangerer rejser til Tanzania hele året rundt, men det bedste tidspunkt at rejse her til afhænger af, hvilket dyreliv du gerne vil se. Landets årstider og antallet af dyreliv er dikteret af regnen, så du får en lidt anderledes oplevelse alt efter, hvornår du vælger at rejse.

Tanzanias hovedattraktion er gnuernes store vandring, som finder sted året rundt på tværs af Serengeti. Mange rejsende kommer til Tanzania mellem juli og september for at se de enorme flokke af gnuer og zebraer krydse Mara-floden.  Det er absolut også det tidspunkt du vil se flest af safaribiler i nationalparkerne.

Tanzanias ‘grønne sæson’, mellem november og marts, er meget mere stille. Selvom der kan forekomme regnbyger, er det en fantastisk tid at opleve fugle, da de migrerende arter ankommer i tusindvis. Du vil også se store gnu flokke med deres nyfødte kalve.

Det eneste tidpunkt, det kan være en god ide at undgå at rejse til Tanzania, er mellem april og maj, hvor kraftig regn kan forstyrre dyrelivet.

Hvad er Tanzania kendt for?

Tanzania er et af de største lande i Østafrika. Det har også det højeste bjerg i Afrika, Mount Kilimanjaro. De fleste rejser til Tanzania for at tage på safari. Her vil du opleve et sandt dyrelivsparadis, som er hjemsted for Big Five safari og de fleste andre vilde dyr, der findes på savannen. En af de helt store seværdigheder i Tanzania er selvfølgelig den store gnu-vandring, hvor næsten to millioner gnuer vandrer i flok fra Serengeti til Masai Mara, hvilket gør den til den største migrationsbevægelse i verden. Desuden er Tanzania fyldt med fantastiske landskaber, der bl.a. inkluderer Ngorongoro krateret, Tarangire- Lake Manyara Nationalpark og Victoria-søen. Landet er en perle kendt for sine tætte skove og store vildmarksområder der giver besøgende mulighed for store oplevelser i Tanzania. 

Hvad er Big Five Safari?

Big Five er et udtryk, der bruges til at referere til de fem afrikanske dyr, som tidlige storvildtjægere anså for de vanskeligste og farligste dyr at jage til fods i Afrika. Disse dyr omfatter den afrikanske elefant, løve, leopard, bøffel og næsehorn.

Kan man tage børn med på safari i Tanzania?

Ja, det kan du sagtens

En Tanzania-safari er en stor fornøjelse for alle aldre, og er som sådan en ideel familieferie i Tanzania. Spændingen ved eventyret er kan deles, hvilket giver forældre, bedsteforældre og børn mulighed for at have fælles minder for evigt. Hver Tanzania-safari er så forskellig og hvert øjeblik er så særskilt, at selv den mest garvede rejsende ikke kan hævde at have set det hele før.
Vi har skabt mange fantastiske familieferie i Tanzania. Dog kræves omhyggelig overvejelse og planlægning, når man sammensætter en ideel familierejseplan. Vi tager altid en snak med jer om hvad I forventer og ønsker af rejsen, og hvad der skal tages af hensyn.

Læs meget mere om de oplevelser, du kan se frem til i Tanzania

Tag på en rejse til Tanzania, hvor fantastiske safarioplevelser i landets berømte nationalparker står i kø. Glæd dig til at opleve den storslåede natur Tanzanias venlige lokale befolkning såvel som mange lokale stammefolk.