• Togo

Rejs til Togo med Vores Afrika

Der er mange grunde til, at du bør besøge Togo. Her hos Vores Afrika elsker vi denne lille nation, og den er blandt vores foretrukne lande i Vestafrika. 

Tag på opdagelse i en lille skjult perle

Togo er måske ikke den første destination, man tænker på, når man planlægger en rejse til Vestafrika. Men dette lille land har meget at byde på for dem, der tager sig tid til at udforske det. Fra fantastiske strande til pulserende markeder og kulturelle attraktioner, er Togo virkelig en skjult perle, der venter på at blive opdaget. Beliggende mellem Ghana og Benin er Togo et lille land, der ofte bliver overset af turister. Det er dog netop det, der gør Togo så speciel. Med sin uberørte naturlige skønhed og autentiske kultur byder Togo på en unik rejseoplevelse, som er svær at finde andre steder.

Ja, i Togo er der rigeligt at gå på opdagelse i.

Som en tidligere fransk koloni fornægter den franske indflydelse sig heller ikke, både hvad sprog og arkitektur angår. Der er stor kontrast mellem det moderne Togo i de større byer og livet i de traditionelle, afrikanske stammesamfund.

Kom med på vores spændende rundrejser til Togo, hvor oplevelserne står i kø. Nedenstående rejser er internationale grupperejser med engelsktalende guide, men vi skræddersyr gerne din egen private rejse.

 • Vandring i Togos bjerge
 • Voodoo og traditioner
 • Smukke naturlandskaber
 • Charmerende byliv
 • Traditionel stammekultur

Vores planlagte grupperejser til Togo

Herunder kan du finde vores i forvejen planlagte grupperejser til Togo. Disse har faste rejsedatoer på forskellige tidspunkter af året. Men du har også mulighed for at tage på din egen private rejse til Togo, hvor du selv bestemmer rejsetidspunkt, rejselængde og hvem du vil dele dine oplevelser med.

Vi håber, du vil blive inspireret af de spændende rejseforslag herunder. Og hvis du allerede nu ved, at du vil til Togo, så kontakt os og lad os starte planlægningen af din rejse.

Ghana, Togo & Benin | Millet festival

15 dage inkl. fly
Fra DKK 32.995 per person

Togo & Benin | I det magiske hjerte

12 dage inkl. fly
Fra DKK 30.995 per person

Ghana, Togo & Benin | Voodoo og traditioner

15 dage inkl. fly
Fra DKK 32.995 per person

Den ultimative ekspedition i Vestafrika

56 dage inkl. fly
Fra DKK 138.995 per person

 • Ghana, Togo & Benin | Voodoo og traditioner
   patern

  15 dage inkl. fly 
  Fra DKK 32.995 per person

Rejser til Togo for dig, der ønsker oplevelser langt væk fra den slagne vej

Med sin uberørte, naturlige skønhed og autentiske kultur venter der en unik rejseoplevelse her i Togo. Én som er svær at finde andre steder. Et af højdepunkterne på en rejse til Togo er landets kystlinje. Her finder du nogle af de smukkeste strande i Vestafrika med krystalklart vand og blødt sand. Men længere inde i landet, når man kommer væk fra hovedstadens pulserende vibe og den gængse vej – det er her, eventyret venter og lokker med sine vilde oplevelser. Det er her, du finder lokalbefolkninger, som de levede for hundredvis af år siden.

På rejse i blandt smukke landskaber og traditionelle stammekulturer

Udenfor hovedstaden Lomé venter smukke, bakkede landskaber, lokale landsbyer og spændende oplevelser. Med mere end 40 forskellige stammekulturer, er Togo et skatkammer af traditionelle, afrikanske kulturer. Vi har rejst Togo tyndt i mere end to årtier og har derigennem opbygget et godt forhold til mange af de lokale stammefolk. På vores rundrejser besøger vi ofte Tamberma- og Somba-befolkningerne, som bor i området omkring Kpalimé i det sydvestlige Togo. 

Stammerne, som lokalbefolkningen er delt op i, bor i små, karakteristiske lerslotte, som ligger strøet i de bakkede, skovklædte landskaber. Ude i disse lokale stammesamfund oplever vi de traditionelle bondesamfund, hvor tiden går sin egen gang. Stolte traditioner som voodoo, indvielsesritualer og lokale højtider er en del af landsbyernes dna, som holdes i hævd af fetich-præster, healere og lokale høvdinge. Du træder ind i en traditionsrig verden, hvor du kommer du helt tæt på det lokale liv.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Togo

Hvor ligger Togo?

Togo er et lille land i Vestafrika, der grænser op mod Ghana i vest, mod øst til Benin og mod nord til Burkina Faso.

Hvorfor skal jeg rejse til Togo?

Togo (den togolesiske republik) i Vestafrika er hjemsted for nogle utrolige, naturlige seværdigheder som for eksempel forskelligartede landskaber og et vidunderligt dyreliv (dog ikke som det, man finder i Østafrika). Landet har en bemærkelsesværdig kulturarv, som er tydelig og levende og trives den dag i dag. For eksempel i Koutammakou, Batammaribas land.

Desuden finder du fantastiske strande og travle markeder, der er med til at gøre enhver rejse hertil mindeværdig. Når du besøger et sted, bør du tage på opdagelse. I dette tilfælde er der meget at opdage i dette fine vestafrikanske land.

Er det sikkert at rejse til Togo?

Ja, generelt er det sikkert at rejse til Togo, så længe du udviser normale forholdsregler, som du normalt vil gøre, når du rejser. Togoleserne er som regel nede på jorden og imødekommende, både når man rejser med andre eller alene.

Hvornår er det bedst at rejse til Togo?

Den tørre sæson i Togo er fra november til marts, hvilket også er det mest populære tidspunkt at besøge landet. I løbet af denne tid er dagene solrige og varme med temperaturer fra 20°C til 35°C. Den tørre sæson er desuden det helt rigtige tidspunkt til udendørs aktiviteter såsom vandreture og observere dyreliv. Rejsende kan også nyde de pulserende kulturelle festivaler, der finder sted i løbet af denne tid.

Se her hvilke oplevelser der mere venter i Togo

Togo byder på charmerende byliv i hovedstaden Lomé og spændende, fransk kolonihistorie. Derudover kan du opleve smukke naturlandskaber i hele landet samt traditionelle stammekultur, som du vil opleve masser af på vores rejser.