• Uganda

Rejs til Uganda med Vores Afrika

Uganda kan gøre de fleste åndeløse med sit mangfoldige naturlandskab, ti nationalparker og tolv dyrereservater, der gør dette land til en absolut drøm for dyreelskere. Og hvis du tror, at det afrikanske kontinent udelukkende er sandet Sahara-ørken, så tro om igen. Ugandas dyreliv trives i landets forskellige levesteder med tæt skov, tropiske skove, frodige vandveje, savanner og meget mere.

Dette unikke terræn blander alt fra åbne græsarealer til mægtige bjergkæder. Gør dit bedste for at dæmpe dine begejstrede hvin (det er svært, vi ved det), når du begiver dig gennem savannen på en game drive, afsted mod elefanter, løver, geparder, aber, giraffer, og meget mere. Måske får du lidt ekstra gåsehud, når du når hen til en gruppe gorillaer eller chimpanser og – hvad er det i baggrunden? Flodheste, der plasker i vandet? Jep!

Winston Churchill kaldte i sin tid Uganda for ’Afrikas Perle’ på grund af landets skønhed, farve og overflod af strålende liv. Vi kan kun give ham ret.

Lad vores rejseforslag inspirere dig, så skræddersyer vi din rejse til Uganda helt efter dine ønsker og dit budget.

Vi sidde klar til at hjælpe dig videre med dine rejsedrømme. 
Kontakt os nu på info@voresafrika.dk eller ring 60756075
 • Farverig og autentisk lokalbefolkning
 • Aktiviteter for adrenalinjunkier
 • Vandring med vilde bjerggorillaer
 • Sjældne dyrearter
 • Vild natur og vandfald
 • Trekking med chimpanser
 • Storslåede safarioplevelser

Safari og gorillatrekking i Uganda

8 dage inkl. fly
Fra DKK 30.995 per person

Kultur- og safarirejse til Uganda

15 dage inkl. fly
Fra DKK 25.995 per person

Kenya og Ugandas særlige dyreliv

13 dage inkl. fly
Fra DKK 43.450 per person

Jungle og strand i Uganda & Zanzibar

16 dage inkl. fly
Fra DKK 36.650 per person

Uganda & Pemba Island i særklasse

15 dage inkl. fly
Fra DKK 58.850 per person

 • Kultur- og safarirejse til Uganda
   patern

  15 dage inkl. fly
  Fra DKK 25.995 per person


Lad os skræddersy din rejse til Uganda – Afrikas perle 

Tag med os på en rejse gennem Afrikas frodige, grønne, uopdagede perle. Det eneste land i verden, hvor du kan opleve vilde bjerggorillaer, betragte chimpanser og se “The Big Five” i nationalparkerne. På en rejse til Uganda kan du forvente en rå, ægte afrikansk oplevelse væk fra folkemængderne. Hver rejseplan, vi laver, er skræddersyet individuelt til den enkelte. Du bestemmer selv hvornår du vil afsted, hvor lang rejsen skal være og hvem du vil have med. Selvfølgelig med vores anbefalinger og rådgivning in mente. 

Vil du høre mere om rejser til Uganda eller modtage et rejseforslag til inspiration, så skriv eller ring og få en snak med Line eller Nana. Vi tager også telefonen i weekenden. 

Mail: info@voresafrika
Telefon: 60756075

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Fem hurtige tips til din Uganda rejse 

Vær forberedt på at høre ordet Mzungu hele tiden 
Overalt, hvor du går, vil du høre råb af ‘mzungu’. Det betyder bogstaveligt talt ‘vandrere’, men bruges til at henvise til en ‘hvid turist. Det er ikke en fornærmelse, og der menes ikke mere med det. Og du ER jeg jo vitterligt en hvid turist!

Uganda-tid er relativt
Ingen er presset på tid i Uganda, ingen har travlt, og de følger Afrikas tid. For eksempel kan klokken 14 være et hvilket som helst tidspunkt før middagstid. Tidens udtryk er ikke så vigtigt og er ikke særlig præcist. Vores lokale guider overholder nu for det meste altid deres tid

Alt bliver beskidt på din Uganda rejse 
Først og fremmest skal du være forberedt på, at alt bliver snavset. Dine sko bliver snavsede, dine sokker bliver snavsede, og dine tasker bliver snavsede. Tag ikke hvidt tøj med, for det vil ikke være hvidt efter en rejse til Uganda

Apropos tøj – pak fornuftigt til din tur til Uganda
 
Afhængigt af hvad du planlægger at lave, vil du gerne investere i noget passende tøj. Hvis du på rundrejse i Uganda og på trekking i regnskoven, vil vandrestøvler og -bukser være en god ide og gøre turen lettere. Langærmede trøjer er desuden gode til at stoppe myggene i at æde dine arme. I Uganda er det desuden bedst at holde dine skuldre dækkede og bære tøj, der går under knæet, for at være i overensstemmelse med den lokale kultur.

Tag på gorilla trekking i Uganda 
Hvis du rejser til Uganda, må du ikke gå glip af dette. For pokker, vil vi endda næsten sige, tag til Uganda, selvom det bare er for at opleve bjerggorillaerne. At se sådanne utrolige dyr tæt på – tæt nok på til at høre dem tygge på blade – er en oplevelse, der fylder dig med sådan en fantastisk blanding af ren spænding, adrenalin og frygt. 

Oplevelser i Uganda

På en rejse til Uganda kan du nyde godt af smuk natur og fantastiske dyrelivsoplevelser, herunder gorillatrekking og chimpansetrekking i Ugandas dybe skove. Du kan også møde Ugandas venlige lokalbefolking og udforske landets etniske grupper.