Eventyrlig bryllupsrejse til Kenya

Ta’ på en eventyrlig bryllupsrejse til Kenya. Skal bryllupsrejsen være en ganske særlig og minderig oplevelse for livet, hvor der samtidig er mulighed for at koble af og nyde hinanden? Safarilandet over dem alle er et oplagt valg til en romantisk bryllupsrejse, der kombinerer uforglemmelige safariminder med romantisk fingerfletning ved kysten. Oplev savannens mange dyr direkte fra badekarret eller forkæl jer selv med nogle afstressende dage på Kenyas eneste ø-resort.

par-trekking-romantik

Royale oplevelser

Hytterne i Rutundu Log Cabins ved foden af Mount Kenya er bogstaveligt talt en prinsesse værdig. De afsidesliggende hytter er perfekte til de par, der ønsker fred og ro til at nyde hinanden. Fordi hytterne ligger midt ude i den barske natur, er der ingen elektricitet eller wifi. Til gengæld er der kamin i hytten og en fantastisk omkringliggende natur. Om eftermiddagen kan man fra balkonen nyde den bjergtagende udsigt over området. Her er der mulighed for at spotte bøfler, leoparder og zebraer.

Vil man fortsætte i de royale fodspor, kan man passende besøge Lewa Safari Camp i Lewa Wildlife Conservancy. Det er især kendt som hjemsted for de udrydningstruede sorte næsehorn. Reservatet er ud over næsehorn også hjemsted for hundredevis af zebraer, løver, hyæner og elefanter. De eksotiske dyr kan betragtes fra balkonen. Campen arrangerer gerne særligt romantiske safarioplevelser. Nyd eksempelvis morgenmad på savannen eller safari på hesteryg.

Safari fra badekaret

Ønsker man en ekstra afstressende og magelig safarioplevelse, bør man besøge Elephant Bedroom Camp i Samburu National Reserve. Her kan forelskede par nyde den kenyanske solnedgang samt udsigten over floden, bjergene og savannens mange dyr direkte fra det udendørs badekar på værelsets balkon. Hvis man er heldig, kan man også opleve elefanterne svale sig i den nærliggende flod, Ewaso Nyiro River.

Kenyas eneste ø-resort

romantik-strand-par-kys

Kan I forestille jer noget mere forkælende og afstressende end et boblebad under åben himmel med udsigt over et frodigt skovområde, en hvid sandstrand og det turkisblå Indiske Ocean? På resortet The Sands på øen Chale har penthouse-suiten et luksuriøst, udendørs boblebad på taget. The Sands er Kenyas eneste ø-resort – og stedet er præget af en intim, afslappende atmosfære, der gør det ideelt til bryllupsrejsen. Her bruges dagene typisk på solbadning, hyggelige spadsereture blandt skovens aber eller på at udforske undervandslivet på de mange koralrev ud for øen.

Kombinationsrejse og kærlighed i Kenya

Romantik-par-bryllup-solnedgang-

Safarilandet Kenya, der ved World Travel Awards 2015 blev kåret som verdens førende safaridestination, ligger syd for Afrikas horn i Østafrika. Med næsten 480 km’s kyststrækning ud mod Det Indiske Ocean er Kenya imponerende. Den store vandrings hjemland ikke bare et oplagt rejsemål for safarioplevelser men også for afslappende strandferie. Kenya er et fantastisk valg til en eventyrlig bryllupsrejse. Her kan I kombinere uforglemmelige dage blandt de vilde dyr på savannen med et afslappende ophold ved kysten. Romantikken er i højsædet, og stress og hverdagstrivialitet er fremmedord.

romantik-hjerter

Se vores rejser til Kenya og læs meget mere om den afrikanske drømmedestination, der er perfekt til eventyr og fejring af kærligheden.