Hvilken rejsetype er du?

Planlæggeren

Du nyder, at lave masser af research inden din næste ferie og Trip Advisor og Lonely Planet er dine trofaste venner. Du sikrer dig, at alt i din rejseplan er planlagt og selv de mindste detaljer bliver ikke forsømt. Du sætter pris på hele processen ved planlægning af din rejse fra start til slut, og det er meget usandsynligt, at der sker noget yderst uventet i din ferie grundet dine effektive planlægningsgaver. Måske har du endda planlagt en Plan B, hvis det skulle ske, at nogle af dine ideer ikke kan udføres.

Den Spændingssøgende

Dit valg af destination vil generelt være et sted, hvor det vrimler med spændende aktiviteter. Din kærlighed til at rejse udspringer sig af lysten til adrenalinrus, som du opnår ved actionprægede aktiviteter som bungee jump, water rafting, svømme med hajer eller hvad du nu lige finder på. Måske er du også til mere afslappede ferie ind imellem, men en eller anden form for eventyr vil helt sikkert stå på din ’bucket liste’.

Den Ekstravagante

Du går fuldt ud ind for selvforkælelse, og gerne på 1. klasse. ’Budget’ findes ikke i din rejseordbog, og du rejser for at få et afbræk fra din stressede hverdag. Denne type rejsende sætter stor pris på 5 stjernede hoteller og resorts med all inclusive, hvor der kan slappes af og restitueres. Du nyder de finere ting i livet og det afspejles i dine rejseplaner.

 Den Budgetrejsende

Lige så meget som vi elsker at rejse, lige så meget må de fleste af os rejse inden for et rimeligt budget. Denne type rejsende bruger sine penge fornuftigt, og har intet imod at indkvartere sig selv på et hostel eller via Air bnb, hvor man typisk kan bo godt og billigt. Du vil hellere opleve byen til fods og smage den lokale street food. Samtidigt er det næsten sikkert og vist, at den budgetrejsende ved, hvor man kan finde de bedste aftaler og dermed få de gode rabatter.

 Den Opdagelsesrejsende

Dit formål med at rejse, kunne være at opleve en ny by og nye kulturer, og du elsker at interagere med de lokale. Dit valg af destination er højst sandsynligt et sted, som kan lære dig om byens historie og kultur. Denne type rejsende kan måske lide at blogge om sine oplevelser og deler gladelig ud af sine spændende rejsehistorier.

Den Afhængige

Du elsker at rejse, men planlægning af ferie betyder ekstra arbejde. Du foretrækker, at lade en rejseagent udarbejde den perfekte ferierejse til dig. Du er tilhænger af anmeldelser og familie, når det kommer til at skulle vælge hvor din næste rejse går hen.