Kan man tage børn med på safari i Sydafrika

Tidens hurtige og moderne verden er fyldt med enheder og teknologi. Der er et konstant behov for øjeblikkelig tilfredsstillelse og en forventning om altid at være online og tilgængelig. At fordybe sig i naturen giver mulighed for at bryde fri fra behovet for at være tilsluttet konstant. En safari giver den ultimative flugt i vildmarken, hvor du er omgivet af endeløs savanne, storvildt og forbløffende nathimmel. Det er vigtigt at introducere børn til skønheden i naturen og lade dem afbryde forbindelsen til den moderne verdens konstante pres. Derfor anbefaler vi helt sikkert, at du tager dine børn med på safari til Sydafrika. Det er den type ferie, der er designet til at holde familien forbundet med naturen og sikre, at din sjæl følger naturens rytme. I dag deler vi fem safarilodges, som er familie- og børnevenlige i Sydafrika. Vi håber, at det vil hjælpe dig med at forberede den ultimative familieferie i Sydfrika.

Ta’ familien med til Madikwe Safari Lodge

Madikwe ligger i det malariafrie Madikwe Private Game Reserve, der grænser op til North West-provinsen. Madikwe Safari Lodge har et udvalg af et par lodges, hvoraf den ene er den familievenlige Lelapa Lodge. Det er en lodge, der er luksuriøst tilbagelænet og henvender sig til både voksne og børn. Eco House er, hvor alle børneaktiviteter sker, med et højdepunkt som “Mack og Madi Kids ‘Adventure Safari Club”.

Her findes et kvalificeret væld af børneansvarlige, feltguider og udflugtsledere, som har skabt den perfekte børnesafaripakke. Børn lærer alt fra at identificere dyrespor, opdage planter, bagning, kunsthåndværk, udendørs film og at interagere med det lokale kæledyr, en skægget drage.

Der er børnepasning til rådighed for mindre småbørn, mens de større børn har mulighed for at slutte sig til blide snoede spor i den omkringliggende bush.

Der er 12 suiter på Lelapa Lodge ideelt indrettet til familier. Børnenes soveværelser er fuldt ud udstyret med alverdens bekvemmeligheder hjemmefra. Vi taler masser af legetøj, bøger og køjesenge. For de, der ønsker det, er der også en privat lounge, udsigtsdæk og en pool.

På tværs af vejen er vandhullet, hvilket giver ideel aftenunderholdning. Familier sidder ofte sammen og ser dyrelivet ankomme til vandkanten for at slukke deres tørst.

Oplev Londolozi i det berømte Sabi Sand Private Game Reserve

Teamet på Londolozi har dygtiggjort sig i familiesafari med en unik tankegang. I stedet for en fastlagt rejseplan og et færdigstøbt børneprogram har Londolozi en filosofi og forståelse for, at hvert barn har individuelle behov, ligesom familierne har det. Der er et væld af aktiviteter til rådighed, og teammedlemmer er klar til at maksimere børns safarioplevelse. Når børn ankommer til Londolozi, vurderes deres behov, og derfra skræddersys en eksklusiv safarioplevelse.

Hvad er så højdepunktet på en børnesafari på Londolozi? Det skulle da lige være ‘Cub’s Den’. Dette er et sikkert område, hvor børn opfordres til at løbe rundt, være fri og udforske det barske miljø. Et par af de tilbudte aktiviteter omfatter: At lære at klatre i træer, bueskydning, finde dyrespor, madlavning og bagning, fiskeri, boldsport, filmaften og meget mere.

Med hensyn til indkvartering anbefaler vi, at bo på Founders ’Camp bestående af syv lækre hytter og tre lige så lækre familiehytter, hver med store trædæk med en vidunderlig udsigt over vildmarken. Der er en boheme-agtig bushstemning på Founders ‘Camp, Londolozis originale lejr.

Safari i Kariega Private Game Reserve i Eastern Cape

Kariega Private Game Reserve er beliggende i en malariafri zone i hjertet af Eastern Cape. Kirega henvender sig til familier med små børn og er vært for en lang række aktiviteter. Der er allerede lagt et egentligt børneprogram, der varer det meste af dagen, men teamet på Kariega tillader også de små at slutte sig til deres forældre på safari (dette er efter vejledningens skøn).

Børneprogrammet fokuserer på at uddanne og inspirere unge sind. Unge har mulighed for at identificere insekter, lære om dyrespor, fiskeri, kanosejlads og bagning. Der er endda børnepasning stillet til rådighed, hvilket giver forældre mulighed for at nyde en velfortjent pause, hvis der skulle være behov for det.

Hver af de 24 bjælkehytter på Kariega tilbyder rummelig indkvartering, komplet med et opholdsområde og et stort dæk med udsigt over den frodige ødemark. Kariega Main Lodge er designet til at passe ind med sine omgivelser og er helt sikkert en naturlig forlængelse af sit miljø. Familier kan forvente de typiske højdepunkter, der er på en safari, som omfatter fælles afslapningsområder, restaurant, bar, swimmingpool og et boma-område.

Kapama River Lodge i Kapama Private Game Reserve

Kapama River Lodge er en temmelig social lodge, der trækker en stor mængde besøgende til sig. Det er den perfekte safaridestination for familier, små grupper og sociale par. Værelserne er enorme og giver nok plads til familier, der leder efter ekspansive områder med nok privatliv. På grund af den ekstra plads er det ganske muligt for Kapama-teamet at tilføje masser af ekstra senge til de yngre folk.

Suiterne er komplet med tredobbelt altaner, hvilket betyder, at der er mere end nok plads til, at familier kan slappe af og nyde en flot udsigt over reservatet. Aircondition, store badeværelser, te- og kaffefaciliteter og en minibar er blot nogle af de ting, familier kan forvente at finde i deres luksuriøse suite.

Sydafrikansk safari på Singita Castleton i Sabi Sand

Singita Castleton Camp er ideel til en luksuriøs familiesafari eller venner, der rejser sammen og leder efter en privat og eksklusiv safarioplevelse. Singita Castleton er en eksklusiv ejendom, der består af 6 individuelle hytter. Der er faktisk to hytter med fælles døre, ideelle til unge familier. Castleton er den gamle historiske bolig for en af Singitas ejere og man mærker bestemt den luksuriøse familiefølelse her.

Der er desuden en række safari-aktiviteter for voksne og familier; og der tilbydes endda specifikke børneaktiviteter. Nogle af børneaktiviteterne inkluderer: bagning med kokke, kunst og håndværk, brætspil, astronomi, buskeventyr og et minikursus i at være safari ranger.

Husk at vi skræddersyr vores rejser, så de passer til dig og din familie. Send os gerne en mail med nogle ønsker, eller kom forbi til en kop kaffe. Så finder vi sammen ud af, hvad der er den bedste løsning for jer.