Vil en Madagaskar rejse være noget for dig? Find svaret her

For nogle er en Madagaskar rejse den ultimative drøm, mens det for andre er en eksotisk og praktisk talt uhørt lokalitet, der blot vækker deres interesse. Man kan sidde og spekulere på, hvem der skal rejse til Madagaskar? På grund af landets utrolige mangfoldighed og unikke karakter, vil de fleste opleve, at der kan sættes kryds i boksene for en lang række rejsende. Det gælder alle lige fra familier til solorejsende såvel som par.

Vi har set på disse særskilte rejsendes krav og uddybet, hvorfor du bør rejse til denne fine ø-nation!

Madagaskar er perfekt til par

En Madagaskar rejse er fantastisk til eventyrlystne par. Måske skal I på bryllupsrejse og er på udkig efter en kombination af romantisk strandferie eller en rejse, hvor I kan være aktive sammen. Kajaksejlads, vandreture, dykning og cykling er alle på menuen. Indkvartering spænder fra barfods luksus til overkommelige priser til private strandvillaer, der er det ultimative inden for luksus. Alt sammen perfekt til romantik. Madagaskar er virkelig en fantastisk destination med sine unikke skikke, forskelligartede landskaber og ekstraordinære dyreliv. Det perfekte sted at udforske med din partner.

Hvis turen går godt, hvorfor så ikke vende tilbage til et unikt destinationsbryllup? Fejr din kærlighed, barfodet på stranden med hvaler i baggrunden.

Madagaskar rejse

Oplev Madagaskar med familien

Madagaskars dyreliv er unikt og et must-see. Det har den ekstra fordel, at det er ikke-giftigt og ikke-livstruende, så forældre kan kan trygt tage børnene med uden at være bange for farlige bid og deslige. Det er desuden en glimrende mulighed for børn for at lære om biodiversitet, bevaring og hvordan arter udvikler sig. Hvis dine børn har set animationsfilmen Madagaskar, vil de med stor sandsynlighed også være begejstrede for at møde den virkelige version af den ringhalede lemur King Julian.

Dyrelivsoplevelser foregår som regel til fods, hvilket kan være mere interaktivt for børn såvel som at skære ned på tiden i køretøjer. Vi skal også nævne de vidunderlige strande, hvor forældre kan slappe af, og børn kan bruge dagen på at bygge sandslotte eller svømme i det varme vand.

Madagaskar rejse

Rejs til Madagaskar som solorejsende

Solorejsende, der måske er bekymrede for deres sikkerhed, bør vide, at Madagaskar er et sikkert land. Især de mere besøgte områder er trygge at opholde sig i. Lokalbefolkningen er meget venlige og nysgerrige efter besøgende til deres land. Med det sagt, så skal du ikke blive overrasket, hvis de inviterer dig ind i deres hjem til en kop te.

Eventyrlystne solerejsende vil blive forkælet med valgmuligheder af fascinerende landskaber og spændende eventyraktiviteter i overflod.

Madagaskar rejse

Uanset med hvem eller hvordan du rejser, så er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om din kommende rejse. Vi deler gerne ud af tips og gode råd samt giver vores bud på et skræddersyet rejseforslag.

Du kan her læse meget mere om vores rejser til Madagaskar.