Madagaskars strande

Læs her om vidunderlige Madagaskars strande. Med sine 5.000 km kyststrækning og mange små øer er der mange strande på Madagaskar. De byder på alt, hvad dit eksotiske rejsehjerte kan begære.

Her kan du nyde det klare blå vand med tæerne dybt begravet i det lune, hvide strandsand og en ikonisk palme svajende over hovedet på dig. Her er der fantastiske udsigter og rig mulighed for at udforske havets koraler og dyreliv. På Madagaskars strande har du de optimale betingelser for afslapning og afstresning, nydelse og eventyr.

De bedste strande på Madagaskar

Anakao

anakao-madagaskars strande

Anakao er det store revs perle. Her bugter det hvide strandsand sig perfekt om det turkise vand og atmosfæren er tilbagelænet og afslappet. Stranden ligger ved fiskerbyen Anakao, der prydes af de farvestrålende lokale fiskerbåde. Stedet er perfekt til dykning og snorkling, og der er gode muligheder for at se hvaler.

Anjajavy

anjajavy-madagaskars strande

Strandene ved Anjajavy halvøen er kun tilgængelige via privatfly, og disse strande giver fuld mening til betegnelsen ‘fjern’.

Mitsio-øerne

mitsio-madagaskars strande

Strandene på Mitsio-øerne er kendt som Madagaskars Maldiverne. Det skyldes de lækre sandstrande, det krystalklare vand og det eksotiske dyreliv i området. Strandene er i særklasse og der er kun nogle få hoteller i nærheden.

Manafiafy

manafiafy-madagaskars strande

Her er en skøn strand, der ligger lidt udenfor de fleste turisters fokus. Stranden er på den syd-vestlige kyst i en bugt, der er omkranset af træer. Her kan du spotte hvaler, snorkle og sejle i kajak. Det perfekte sted at nyde eksotiske Madagaskar i fred og ro.

Nosy Nato (Ile aux Nattes) på Sainte Marie

Sainte Marie, Madagaskars strande

Nosy Nato er et klassisk eksotisk sted med bugtende, hvide sandstrande, smukke palmer og indbydende hav. Det er det absolut bedste sted på Madagaskar, hvis du vil opleve hvaler.

Salary

salary-madagaskar 3

På salary strandens vilde og øde 7 km. lange strækning ligger der kun ét eneste resort. Det er indbegrebet af eksklusivitet. Hertil kommer du kun via en lang tur i enten bush taxa eller piroque båd.

Nosy Iranja

nosy-iranja-madagaskars strande

det Indiske Ocean, Madagaskars strande

Dette billedskønne ø-par smelter sammen til ét, når tidevandet falder og en smal sandbanke dukker frem. Der går endags-ture hertil fra Nosy Be. Her boltrer grønne skildpadder sig i det fantastisk klare vand, og når det er den tid, så yngler de oppe på land.

Nosy be

nosy-be-madagaskars strande

Nosy Be er en smuk og meget populær ø beliggende ud for Madagaskars nordvestlige kyst. Øen er Madagaskars største tilløbsstykke for turister, og det er med god grund. Her er fuldstændig betagende dejligt. Strandene er sublime og udsigterne exceptionelt betagende.

Kan du høre bølgernes skvulpende kalden og vindens hvisken i de svajende palmetræer? Lad dig inspirere af vores rejseforslag til Madagaskar.