Om os

Lad os vise dig vores Afrika

Vores team består af nysgerrige personer, der hver især har en stor viden og passion for rejser til udvalgte destinationer i Afrika – lande, som vi kender og ved rigtig meget om.

Vi glæder os til at fortælle dig om alle de oplevelser, der venter på dig. Hvad end du har en drøm om at tage på privat safarirejse med familien, grupperejse til Botswana, et ønske om bestigning af Kilimanjaro eller blot har brug for en afslapende rejse til Zanzibar og dens smukke kyst. Mulighederne er mange, og kun du sætter grænsen.

Vi er specialiserede i at arrangere autentiske Afrika-rejser og derved levere den fulde afrikanske oplevelse. Vi ved, at en skræddersyet rejse kan være en stor drøm at få opfyldt, og vi vil gøre vores absolut bedste for at det bliver en tryg og god oplevelse fra start til slut.

Derfor har du forskellige muligheder for at møde os. Vi sidder altid klar ved telefonen, også når du har fri, ligesom at vi gerne byder dig indenfor i vores hyggelige lokaler lige ned til Limfjorden, hvor vi vil svare på dine spørgsmål om rejsen. Vi er her for dig, uanset om du planlægger at rejse inden for kort tid eller overvejer en rejse længere ude i fremtiden.

Vores team

 • Nana Kirstine Mark Christensen
  Indehaver og rejsekonsulent

  Nana er indehaver og desuden vild med at give vores rejsegæster de allerbedste rejseoplevelser på det afrikanske kontinent. Hun trækker på sin livslange erfaring med- og kærlighed til Afrika, når hun med passion og flid sammensætter spændende rejseprogrammer og udarbejder rejseforslag til vores rejsegæster. Derudover er hun ansvarlig for vores sociale medier, hvor hun på ofte humoristisk og kreativ vis deler stort og småt fra vores Afrikanske destinationer og livets gang på vores lille rejsebureau.

  Nana er ‘næsten’ født i Afrika. Hun var ikke mere end 14 dage gammel, da hun sammen med sine forældre bosatte sig i Kano i den nordlige del af Nigeria i 1982. Nana har Afrika i blodet og i årenes løb er det blevet til adskillige rejser til dette fantastiske kontinent – såvel i Vestafrika som i Østafrika. Blandt mange oplevelser, står adskillige Kilimanjaro bestigninger og et besøg ved gorillaerne i Rwanda højt på hendes liste over virkeligt seje og helt uforglemmelige bedrifter. Desuden har hun i længere perioder været tilknyttet Rickshaw Travels i Kenya, Tanzania, Zanzibar og Rwanda.

  Nana ser hele verden som sin legeplads og bliver aldrig træt af at udforske nye områder. Med sin store rejseerfaring samt tilknytning til Rickshaw Gruppen såvel som viljen til at gå langt for at få noget til at lykkes, er Nana klædt på til at yde den bedste service og vejledning i din kommende rejse til Afrika.

 • Line Bille
  Rejsekonsulent

  Line sidder til daglig med opgaver inden for administration, drift af hjemmesiden og strategiudvikling. Ligeledes kan du være heldig at få hende som kontaktperson, når din Afrika-rejse skal planlægges.

  Line har en del rejseerfaring og har tidligere været guide i Sydafrika, hvilket har givet hende et godt kendskab til den afrikanske kultur. Jobbet har inkluderet en del safariture – faktisk har hun sammenlagt siddet mere end 200 timer i en safaribil, og det har givet en masse storslåede oplevelser.

  Efterfølgende rejste Line til Tanzania og Zanzibar, hvilket ligeledes har givet hende nogle helt uforglemmelige rejseminder, som kan komme alle vores glade rejsegæster til gode. Efterfølgende er rejserne gået til Kenya, Uganda, Zimbabwe og Botswana, og senest har hun besøgt Ghana, Togo og Benin i Vestafrika.

  Hun betegner sig selv som en kæmpe rejsenørd og har rejst i mange lande verden over – dog har Afrika bidt sig fast, og hun glæder sig altid til at vende retur til det afrikanske kontinent. Som hun siger, kan Afrika bare noget helt specielt, og det går lige i blodet på én!

 • Einar Mark Christensen
  Direktør og indehaver

  Til daglig holder Einar styr på økonomien her i rejsebureauet. Einar har desuden en indædt forkærlighed for Afrika og har omtrent 45 års rejseerfaring på kontinentet.

  Omregnet bliver det til over 325 rejser, primært til regionen i Vestafrika. Rejsemålene inkluderer bl.a. Nigeria, Ghana, Togo, Benin, Burkina Faso, Mali, Elfenbenskysten, Guinea, Niger, Liberia, Senegal, Gambia, Cameroon, Sierra Leone, Tanzania, Namibia, Kenya, Etiopien og Gambia. Hvilket gør ham til et selvfølgeligt medlem af Det Danske Afrika Selskab.

  Einar har også været på aktive rejser i Afrika. Han har krydset Sahara i 2005, og i 60 års fødselsdagsgave besteg han sammen med sine to børn, Nana og Mathias, Kilimanjaro – Afrikas højeste bjerg. De når Uhuru Peak den 20. oktober 2012 kl. 07.15 – Mission Accomplished.

 • Caroline Plenge Jacobsen
  Studentermedhjælper

  Caroline er vores højt værdsatte studentermedhjælper, som står klar til at hjælpe os med alt fra udarbejdelse af tekstmateriale til billedredigering og mindre grafiske opgaver.

  Til daglig læser Caroline til markedsføringsøkonom, men hun har heldigvis også tid til at lægge vejen forbi vores kontor. Det er vi glade for, da det altid er en stor fornøjelse at have Caroline til at hjælpe os.

  Caroline har boet i Ghana i størstedelen af hendes barndom, så hun har virkelig et tæt kendskab til alle de unikke og særlige steder, Ghana har at byde på. Generelt kan man vist sige, at hun, ligesom resten af flokken, har Afrika i blodet, hvor hun nærmest dagligt drømmer sig tilbage. Caroline har desuden været på safari i Zimbabwe, hvor hun blandt andet har oplevet Afrikas største vandfald, Victoria Falls.

  Næste gang turen går til Afrika, drømmer hun om en safaritur til enten Tanzania eller Sydafrika.

Hvorfor skal du rejse med os?

Vi mener, at et af de vigtigste aspekter ved at vælge et rejseselskab er at forstå deres gæsteprofil. Det er vigtigt, at du engagerer dig med rejseeksperter, der forstår, hvor du kommer fra og hjælper dig med at arrangere en rejse til steder, hvor du møder interessant kultur og natur og empatiske mennesker.

Vi stiller tit os selv spørgsmålet, hvordan vi mon kan støde på alle de søde rejsegæster, som vi gør. Vi ender ofte med at være på krammere og julekort med mange af dem vi sender afsted, hvilket vi sætter stor pris på. Helt seriøst, så er vi ikke helt sikre på svaret. Vi gætter på, at det har noget med den uformelle, åbne, ærlige og forhåbentlig passionerede tilgang til både rejsegæst såvel som vores rejser, vi altid forsøger at opretholde.

Lad os hjælpe dig videre i dine rejseplaner 

Vi kan med sikkerhed sige, at vi hjælper med at arrangere de der helt gode rejser – sådan en rejse, man altid har drømt om. Måske også bedre end de fleste af dem, der kalder sig Afrika-specialister og absolut en del bedre end ikke-specialiserede rejseselskaber. Uanset om det er din første, anden eller tredje tur til Afrika, bør det være en af de bedste rejser, du nogensinde har været på. Din rejse til Afrika bør inspirere dig og måske endda ændre din verden til det bedre. Vi ved, at det er sandt, for det er netop dét, der er sket med os alle sammen her i teamet, samt for de fleste af vores rejsegæster. Det er i hvert fald den feedback, vi ofte modtager.

Vi vil gøre alt for, at du får den samme følelse. Vi stræber efter at planlægge rejsen, der er mere autentisk, mere tilpasset i tempo og mere omhyggeligt tilpasset til de forskellige sæsoner. Derefter vil vi i overensstemmelse med dine specifikke behov hjælpe med at gøre rejsen mere spændende, eventyrlysten, rå, varieret, let eller luksuriøs – eller hvad, du nu ønsker.

Vi har med tiden fået kendskab til, hvilke kombinationer vores gæster bedst kan lide, og vi har udryddet de rejser, der har haft tendens til at skuffe. Vi har en bred kerne af fantastiske ture, som vi bl.a. arrangerer i samarbejde med vores øvrige team i hhv. Tanzania, Kenya og Rwanda, hvorfra vi fortsætter med at forny os.

Vores mål er altid at levere rejsen, du aldrig glemmer, uanset hvorhen i Afrika din tur går. Vi er dit personlige rejsebureau med speciale i skræddersyede kvalitetsrejser til Afrika.

Vores rejseledere

 • Christian Jensen
  Rejseleder

  Christian er en passioneret bjergbestiger og rejseleder med en stor forkærlighed for at opholde sig ’i det fri’. Han har blandt andet besteget Europas højeste bjerg Mt. Elbrus, Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro og Sydamerikas højeste bjerg Aconcagua.

  Foruden sin rolle som rejseleder på vores grupperejser til Kilimanjaro, deler Christian gerne sin erfaring igennem kurser og foredrag i Danmark, hvor han beretter om bestigning af bjerge forskellige steder i verden.

 • Nana Kirstine Mark Christensen
  Rejsekonsulent og indehaver

  Nana er, udover at være medejer af Vores Afrika, også rejseleder på vores Kilimanjaro ture. Hun er bidt af bjerget, som hun har besteget flere gange som rejseleder. Hun brænder for at andre kan få del i de fantastiske oplevelser Afrikas højeste bjerg kan tilbyde. Og ofte fra en lidt anden vinkel end alle mulige andre. Desuden har hun opbygget et godt og solidt samarbejde samt venskab op med vores lokale guider, og du er således i trygge hænder både før, under og efter din bestigning.

  Foruden sin store viden om Kilimanjaro, har Nana også stor kendskab til outdoor branchen. Hun ved derfor hvad det kræver af både træning og motion såvel som udstyr på bjerget. Hun deler velvilligt ud af gode tips til alt lige fra træning, vandrestøvler og grej til turen, så du kan få en god oplevelse på Kilimanjaro.

 • Richi Wagner
  Rejseleder

  Richi Wagner er field guide på vores uforglemmelige  ekspeditionsrejse til Botswana. Richi elsker Afrikas vilde natur og fantastiske dyreliv. Han har boet og arbejdet i Sydafrika fra 1984 til 1995, er uddannet field guide – eller ranger –  i 2010. Han er derfor optimalt rustet til at dele sin kærlighed til den afrikanske bush med dig.

  På Richis rejser er du selv en aktiv del af turen. Du kører selv din firehjulstrækker og er med til at vælge ruten undervejs. Richi giver de store rammer, og  du som gæst tegner detaljerne efter dine ønsker og i samspil med vind og vejr og Richi. Botswana-ekspeditionsrejsen er ikke en afslapningsferie, men et aktivt og til tider strabadserende bush-eventyr.

  Du kan møde Richi og høre ham fortælle om turen på vores online webinar “Ekspeditionsrejse i Botswana”.

Vores samarbejdspartnere

Vores Afrika er medlem af Rejsegarantifonden. Fonden er en privat, selvejende institution, som dækker tab og udgifter (hjemrejse, godtgørelse m.v.) overfor rejsekunder, der har indgået en aftale om et rejsearrangement hos en dansk etableret rejsearrangør. Du kan læse mere om rejsegarantien på fondens hjemmeside via logoet til venstre.

Vores Afrika er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (DRF). Danmarks Rejsebureau Forening (Association of Danish Travel Agents and Tour Operators) er brancheforening for danske rejsebureauer.

Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring, som er specialister i rejseforsikringer til private og virksomheder. De har eksisteret i Danmark siden 1994, og på Gouda Rejseforsikrings døgnbemandede alarmcentral sidder medarbejderne klar til at vores rejsende kompetent og personlig service, uanset hvor i verden der er brug for hjælp. Alarmcentralen har tilknyttet dansk lægekorps og et særligt kriseberedskab.

Vores Afrika har indgået et partnerskab med Kilimanjaro Porters Assistance Project i Tanzania. (KPAP). Organisationen arbejder for ordnede arbejdsforhold for de mange bærere og guider, der arbejder på Kilimanjaro. Igennem dette arbejde sikres det lokale personale bedre løn, ordnede arbejdsforhold, samt uddannelse i førstehjælp. Hos Vores Afrika bakker vi op om det arbejde, der udføres af KPAP. Klik på logoet for at læse mere.

Vi samarbejder med friliv.dk, som er specialister i outdoor- og trekkingudstyr. Her kan du få kompetent rådgivning omkring alt udstyr til din rejse og 20% rabat, på ikke i forvejen nedsatte varer, hvis du køber din rejse hos Vores Afrika. Derudover har du også mulighed for at leje udstyrspakker, eksempelvis til din bestigning af Kilimanjaro, til gode priser. Du kan se mere om det store udvalg af udstyr i webshoppen ved at klikke på logoet. Du kan også kigge forbi butikken i Sørup.

Vi samarbejder med Dansk Rejsehjælp, som er eksperter i inddrivelse af flykompensation og refusion. Dansk Rejsehjælp opretholder flypassagerernes rettigheder i tilfælde af flyforsinkelser på mere end 3 timer, aflysninger eller overbooking. Dansk Rejsehjælp har hjulpet omkring 30.000 rejsende med at inddrive deres retmæssige kompensation og refusion. Dansk Rejsehjælp er de højst rangerende på Trustpilot i deres branche.

Vores Afrika er registreret Travelife Partner, hvilket stiller krav til måden, hvorpå vi driver vores rejsebureau. Travelife er baseret på en bæredygtighedsrapport, hvor vi som rejsebureau lever op til en række krav og kriterier indenfor bæredygtig udvikling og drift indenfor rejsebranchen. Du finder det officielle certifikat her.