Oplevelser på Mauritius

Det tropiske øparadis Mauritius ligger midt i Det Indiske Ocean ud for Afrikas østkyst. Mauritius er kendt som en luksuriøs feriedestination, men øen er bare så meget mere end ren badeferie. Der venter nemlig masser af oplevelser på Mauritius både inden for natur, kultur og aktive oplevelser.

Oplev Mauritius smukke vandfald

På Mauritius finder du et væld af naturskønne seværdigheder, og en af dem er de mange vandfald, som pynter over hele øen. Vandfaldene gør sig godt i forbindelse med en vandretur i det smukke landskab.

På billedet ses Black River Gorges Nationalpark, hvor Chamarel vandfaldet løber gennem landskabet. Af andre nævneværdige vandfald er der Alexandra Falls, Tamarind Falls, Eureka Falls, Exil Waterfalls, Rochester Falls og Grand River South East.

Oplev Mauritius utopiske strande

Det er den famøse følelse af at måtte knibe sig selv en ekstra gang i armen, der rammer dig, når du står på en strand på Mauritius. På mange måder er strandene nærmest uvirkelige med det fløjlsbløde, hvide sand og bløde, azurblå bølger, der ruller ind over stranden.

At tage til Mauritius uden at bruge tid på stranden, er som at stå i kø til forlystelse uden at prøve den. Det er oplagt, og selvfølgelig skal du på stranden på Mauritius!

Af anmelderroste strande er der Flic en Flac, Grand Baie, Le Morne, Blue Bay og Ile aux Cerfs for bare at nævne nogle få.

Svøm med vilde delfiner

Mauritius er kendt for sine vilde delfiner, der svømmer rundt på vestkysten af øen. Her finder du både flaskenæsedelfiner og den langnæbbede delfin.

Der findes en række af forskellige turudbydere, der arrangerer sejlture, så du kan komme ud og snorkle og svømme med de vilde delfiner. En oplevelse, der gør et stort indtryk på de fleste, og som naturglade vandhunde ikke må snyde sig selv for.

Ta’ på marked i Port Louis

Port Louis er Mauritius’ charmerende hovedstad med noget nær 150.000 indbyggere. Havnebyen er spækket med hyggelige områder, gode restauranter, shoppingmuligheder og endda et casino.

Og så er der det lokale marked ved navn Central Market. Markedet er åbent alle ugens dage fra kl. 9 til 17. Her finder du alverdens produkter lige fra tekstiler, krydderier og smykker til ure, sko og lokalt frugt og grønt. Så det er bare med at gå på opdagelse og forhandle priser hos de mange spændende boder.

Vandring i smukke landskaber

Mauritus er spækket med utrolig natur og smukke vandreruter, som bare venter på dig! Så spænd vandresandalerne og følg de mange ruter, der tager dig til de vildeste udsigtsposter, hvorfra du kan nyde Mauritius’ skønne natur.

Kast dig ud i vandsportsaktiviter

En ø som Mauritius, der er omgivet af det skønneste, klareste hav, byder selvfølgelig op til leg på vandet. Mulighederne er mange, og hvad end du er til vandski, vandscooter, parasailing, paddleboarding eller en helt femte mulighed, så finder du det på Mauritius. Det er bare at forhøre dig hos dig hotel eller resort.

Mød kæmpeskildpadder

I La Vanilla Nature Park finder du kæmpeskildpadder, som tilhører arten aldabrachelys gigantea. Arten kan blive 120 cm lang og vejer i gennemsnit 250 kg. De er i blandt nogle af verdens længstlevende dyr, og nogle af skildpadderne bliver over 100 år.

I parken kan du komme helt tæt på de mange år gamle kæmpeskildpadder og få taget dig et episk selfie med en 250 kg tung skildpadde ved din side. Det er helt klart en af de oplevelser på Mauritius, du ikke sådan lige glemmer.

Ønsker du hjælp til at arrangere end rejse til Mauritius, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos Vores Afrika laver vi skræddersyede rejser, og sådan en strikker vi glædeligt sammen, så du kan få de bedste oplevelser på Mauritius.