Oplevelser på Watamu Island i Kenya

Watamu Island er modsat hvad navnet antyder, slet ikke en ø. Det er en by, der ligger ca. 100 km. nord for Kenyas anden største by, Mombasa. Watamu ligger direkte ud til det Indiske Ocean, så beliggenheden fås ikke meget bedre. Området er et oplagt sted for en lang række strand- og vandaktiviteter, som vi gerne vil guide dig gennem her.

Skildpaddeæg på stranden

Fra marts til oktober er strandene ved Watamu et favoritsted blandt forskellige skildpaddearter til at bygge redde og lægge æg. Ved Watamu Island findes der en organisation, der hjælper de nyudklækkede skildpaddeunger sikkert ud i vandet, ligesom de redder større skildpadder, der er fanget i fiskenet.

Oplev vilde delfiner

Watamu er kendt for dets delfiner, der år efter år vender tilbage til området. Mødrene kommer dertil sammen med deres kalve, og hannerne kommer dertil for at parre sig. Du kan tage på en sejltur, hvor man spotter efter delfinerne og har mulighed for at hoppe i havet og svømme med dem. Der er også mulighed for at stå på SUP (stand up paddle boarding) i området, og er du heldig, vil delfinerne kigge forbi på din tur.

Svøm med hvalhajer

Dyk ved skibsvrag

Udforsk undervandsverdenen

madagaskar-dykning-diving-koralrev-fisk-jumpstory-1024x685