Safari: Her får du den mest eventyrlige vandresafari i Tanzania

Giver tanken om at sidde stille i en safari bil dagen lang dig myrekryb? Frygt ej, vi har et godt alternativ til dig, så du også får bevæget dig. Tag i stedet på vandresafari i Tanzania, stræk benene, nyd duftene og lydene i dine omgivelser. Og betragt det utrolige landskab, du vandrer rundt i på helt tæt hold.

Et af de mest vidunderlige eventyr til fods, tager dig fra det episke Empakai-krater i Ngorongoro-højlandet, og videre ned til sodasøen Natron for så at passere den klassiske vulkan Ol Donyo Lengai.

Ngorongoro højlandet

Inden du påbegynder din vandresafari, kan du se frem til at besøge Ngorongoro-krateret, hvor der endda er mulighed for at opleve The Big Five i deres helt eget økosystem nede i krateret. Næste dag bevæger du dig ud på det nærliggende krater Empakai med dets smukke skovklædte skråninger, flamingo-omgivet sø og din første chance for at få en masse skridt under fødderne.

Forfrisket af skønheden i dette dejlige kulturområde, er du nu klar til at gå lidt længere. Med æsler til at bære dit grej, og ekspertledet af en lokal masai, kan du nu nyde godt af friheden. Ryst dine skuldre og glæd dig til at springe ned over krateret og ud af kulden til tørlandet nedenfor.

Flamingoer ved Natron-søen

Glæd dig til at tilbringe en nat i en camp undervejs på turen, og nyd turen, der bidrager til den mest forbløffende udsigt. Det er svært at koncentrere sig om at gå med en sådan distraktion.