Pressemeddelelse – Lokal Aalborg-mand sætter spot på safarirejser med nyt rejsebureau

Nu kan danskerne godt begynde at spænde safarihjelmen. D. 6. september åbner den internationale rejsearrangør Rickshaw Tours & Travel i nyindrettede lokaler på Østre Kanalgade 16 i Aalborg. Bag åbningen står Einar Mark Christensen, som med en opvækst i Nordjylland og mere end 250 rejser til det afrikanske kontinent i bagagen står klar til at rådgive og sammensætte den perfekte safaritur. De eventyrlystne nordjyder kan kigge inden for hos Rickshaw d. 5. september fra kl 20-22 i forbindelse med Aalborg Day & Night.

Ikke to rejser er ens, når de kommer fra Einar Mark Christensens hånd – og med åbningen af Rickshaw Tours & Travels (Scandinavia) får danskerne nu adgang til skræddersyede og individuelle kultur- og safarirejser, der spænder fra klassisk safari, gorilla trekking og bjergbestigning til spændende og unikke kulturrejser.

Base i Aalborg

Moderselskabet, Rickshaw Travels, er en rejsearrangør, som blev etableret i 1988 med base i Afrika. Selskabet er kendetegnet for at udbyde unikke ferieoplevelser, og gennemsigtighed og ærlighed hører til blandt de væsentligste kerneværdier for virksomheden.

– Jeg har rejst i Afrika i mere end 35 år, og Afrika betragter jeg som mit andet hjem, siger Einar Mark Christensen.

– Derfor er det en ønskeopgave for mig at skabe en dansk afdeling af Rickshaw. Jeg glæder mig rigtig meget til at tilbyde danskerne de bedste, skræddersyede safarirejser – og give dem gode og afslappende rejseoplevelser af høj kvalitet til det kontinent, jeg holder så meget af, fortsætter Einar Mark Christensen, som er direktør og stifter af Rickshaw Tours & Travel (Scandinavia).

Tanken bag det nye danske rejsebureau er, at der skal sælges rejser af højeste kvalitet, så gæsterne kan slappe af og nyde ferien, når de er af sted. Derfor har Einar Mark Christensen selv besøgt mange af de hoteller og resorts, som han bruger – så han er sikker på kun at sende gæsterne et sted hen, hvor han selv vil bo.

Åbning på Østre Kanalgade

Rickshaw Tours & Travel har etableret sig i smukke lokaler på Østre Kanalgade 16. Her vil Einar Mark Christensen være at finde sammen med datteren Nana Kristine Mark Christensen, som nærmest er født i Afrika og har bred erfaring fra sine mange rejser til det afrikanske kontinent. Senest har Nana arbejdet på Rickshaws kontor i Dar es Salaam i Tanzania, ligesom hun har været tilknyttet selskabets afdelinger i Kenya, Zanzibar og Rwanda.

– Døren er åben hos Rickshaw Tours & Travel fra lørdag d. 6. september, men allerede i forbindelse med Aalborg Day & Night d. 5. september byder vi indenfor til et glas vin fra kl. 20-22. Vi glæder os til at dele vores store viden om Afrika med alle, som gerne vil høre mere om mulighederne for at opfylde drømmen om en safaritur, slutter Einar Mark Christensen.

Kontaktinformation:

For yderligere information, kontakt venligst:

Einar Mark Christensen

Rickshaw Tours and Travel

Tlf: 6075 6075

Mail: emc@rickshawtravels.dk

Web: www.rickshawtravels.dk