Kilimanjaro Walk & Talk i Dollerup Bakker

Beretningen om Kilimanjaro

Sammen med Vores Afrika inviterer Nana Kristine Mark Christensen og Christian Jensen til en vandretur rundt på smukke udvalgte steder i Dollerup Bakker. Det er steder, der netop egner sig til at træne til en bestigning af Kilimanjaro. Undervejs taler vi om, hvordan du kan tilrettelægge din træning til en bestigning af Afrikas højeste bjerg. Nana og Christian giver nogle gode råd, og der vil selvfølgelig være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Hvem kan være med?

Turen i Dollerup Bakker henvender sig til alle, der har den mindste interesse i Kilimanjaro og bestigningen heraf. Går du med overvejelser, men mangler viden om hvor hårdt eller måske hvor farligt det er? Er du sikker på, at du vil på Kilimanjaro på et tidspunkt? Er du i tvivl om hvordan det er muligt at træne sig op til at kunne klare de syv dage på bjerget? Hvis du kan nikke genkendende til nogle af ovenstående spørgsmål, kunne turen i Dollerup Bakker sagtens være noget for dig.

Udstyr

“Need to have – nice to have”

Der vil der være mulighed for at kigge på det Kilimanjaro udstyr, som Nana og Christian har medbragt. Her kan du få svar på, hvad der er ‘nødvendigt’ at have med, og hvad der kan være ‘dejligt’ at have med.

Praktisk

Vi mødes ved p-pladsen ved Dollerup Mølle, Dollerpvej 184 kl. 10.00.

Sørg for passende tøj til en 8-10 km.

Tilmeld dig venligst her på siden eller kontakt os på anden vis, så vi kan reservere dig en plads.

Information
 • Tidspunkt
  7. maj 2023 10:00
 • Sted

  Mødested: P-pladsen v. Dollerup Mølle, Dollerupvej 184, 8800 Viborg

 • Foredragsholder
  Nana Kristine Mark Christensen og Christian Jensen
 • Tilmeldingsfrist
  7. maj 2023

Tilmeld dig her