Klar til Kilimanjaro – Online rejseforedrag

Klar til Kilimanjaro?

Har du en drøm om at bestige Kilimanjaro? Det kan vi godt forstå, og vi hjælper dig gerne videre i din planlægning. Vi inviterer dig derfor med til vores online rejseforedrag, hvor du kan høre mere om vores grupperejser til Afrikas højeste bjerg. Christian Taftenberg Jensen vil være vært, og han har besteget bjerget flere gange, og ved hvad det kræves, at nå til de 5.895 meter op til Uhuru Peak. En bestigning af Kilimanjaro er ikke destomindre en mulighed for de fleste, som har lysten og viljen.

Hør mere om turen og hvorfor KPAP er vigtig

På dette online rejseforedrag kommer Christian ind på hvad der kan være vigtigt at have med i dine overvejelser om et Kilimanjaro trek. Vi er medlem af Kilimanjaro Porters Assistance Project (KPAP), og du vil her høre mere om hvilken forskel det gør for vores lokale portere og guider på bjerget, da de således er sikret bedre arbejdsvilkår på bjerget.

Du vil naturligvis også høre mere om selve bestigningen, om højdesyge, vores foretrukne rute, Machame ruten, og hvordan vi vægter tryghed og sikkerhed højt på dette trek. Trekket er en god fysisk udfordring, men det er også kimen til en personlig og mental rejse, som giver erfaringer, der kan overføres til andre dele af tilværelsen.

Christian har med sit imponerende bjergbestignings CV stor erfaring med at færdes i bjergene. Han har udover Kilimanjaro også besteget det højeste bjerg i Europa (Elbrus 5.642 moh), Sydamerika (Aconcagua 6.962 moh) og Nordamerika (Denali 6.194 moh).

Christian har desuden også skrevet en artikel, om hvilke opmærksomhedspunkter du bør have, når du planlægger en bestigning af Kilimanjaro.

Den kan du læse her: Sådan bestiger man Kilimanjaro

Information
 • Tidspunkt
  16. maj 2024 19:15
 • Sted

  Online foredrag med rejseleder Christian Jensen

 • Foredragsholder
  Christian Jensen
 • Tilmeldingsfrist
  16. maj 2024

Tilmeld dig her