Klar til Kilimanjaro – Rejseforedrag i Aarhus

Klar til Kilimanjaro?

Har du en drøm om at bestige Kilimanjaro?

Det kan vi godt forstå, og vi hjælper dig gerne videre i din planlægning. Vi inviterer dig derfor med til vores rejseforedrag på LYNfabrikken i Aarhus, hvor du kan høre mere om vores rejser til Afrikas højeste bjerg. Christian Taftenberg Jensen og Nana Mark her fra Vores Afrika er værter denne eftermiddag, og du kan glæde dig til at høre mere om det at bestige Kilimanjaro. Begge har besteget bjerget adskillige gange, og ved hvad det kræves, at nå til de 5.895 meter op til Uhuru Peak. En bestigning af Kilimanjaro er ikke destomindre en mulighed for de fleste, som har lysten og viljen.

Hør mere om Kilimanjaro bestigning og hvorfor KPAP er vigtig

På dette rejseforedrag kommer vi ind på hvad der kan være vigtigt at have med i dine overvejelser om et Kilimanjaro trek. Vi er medlem af Kilimanjaro Porters Assistance Project (KPAP), som er en non profit organisation, der sikrer bedre arbejdsvilkår for vores Kilimanjaro team, og du vil her høre mere om hvilken forskel det gør for vores lokale portere og guider på bjerget.

Du vil naturligvis også høre mere om selve bestigningen, om højdesyge, vores foretrukne rute, Machame ruten, og hvordan vi vægter tryghed og sikkerhed højt på dette trek. Trekket er en god fysisk udfordring, men det er også kimen til en personlig og mental rejse, som giver erfaringer, der kan overføres til andre dele af tilværelsen. Deltag og hør mere om hvad der venter, hvis du overvejer at tage med, og hvordan du bedst forbereder dig til eventyret. Foredraget tager som nævnt udgangspunkt i Machame-ruten, som byder på masser af udfordringer og fantastiske naturoplevelser.

Christian har desuden også skrevet en artikel, om hvilke opmærksomhedspunkter du bør have, når du planlægger en bestigning af Kilimanjaro.

Den kan du læse her: Sådan bestiger man Kilimanjaro .

Der er naturligvis mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have, under foredraget samt se og føle på det Kilimanjaro grej, som Christian har taget med til denne aften.

Information
 • Tidspunkt
  7. marts 2024 19:00
 • Sted

  LYNfabrikken
  Vestergade 49B
  8000 Aarhus C

 • Foredragsholder
  Christian Jensen og Nana Mark
 • Tilmeldingsfrist
  7. marts 2024
Tilmeld dig her