Klar til Kilimanjaro – Rejseforedrag i Aarhus

Klar til Kilimanjaro?

Har du en drøm om at bestige Kilimanjaro? Det kan vi godt forstå, og vi hjælper dig gerne videre i din planlægning. Vi inviterer dig derfor med til vores rejseforedrag på LYNfabrikken i Aarhus, hvor du kan høre mere om vores grupperejser til Afrikas højeste bjerg. Christian Taftenberg Jensen vil være vært, og han vil i Wolf Campers store udendørs hytte fortælle mere om det at bestige Kilimanjaro. Han har selv besteget bjerget adskillige gange, og ved hvad det kræves, at nå til de 5.895 meter op til Uhuru Peak. En bestigning af Kilimanjaro er ikke destomindre en mulighed for de fleste, som har lysten og viljen.

Hør mere om turen og hvorfor KPAP er vigtig

På dette rejseforedrag kommer Christian ind på hvad der kan være vigtigt at have med i dine overvejelser om et Kilimanjaro trek. Vi er medlem af Kilimanjaro Porters Assistance Project (KPAP), og du vil her høre mere om hvilken forskel det gør for vores lokale portere og guider på bjerget. Ligeledes vil Nana fra Rickshaw være til stede og svare på praktiske spørgsmål.

Du vil naturligvis også høre mere om selve bestigningen, om højdesyge, vores foretrukne rute, Machame ruten, og hvordan vi vægter tryghed og sikkerhed højt på dette trek. Trekket er en god fysisk udfordring, men det er også kimen til en personlig og mental rejse, som giver erfaringer, der kan overføres til andre dele af tilværelsen. Deltag og hør mere om hvad der venter, hvis du overvejer at tage med, og hvordan du bedst forbereder dig til eventyret. Foredraget tager som nævnt udgangspunkt i Machame-ruten, som byder på masser af udfordringer og fantastiske naturoplevelser. Rejsen tager dig igennem flere klimazoner end nogen anden i Afrika, fra den tropiske savanne til Kilimanjaros gletsjere i små 6.000 meters højde. Undervejs passerer vi igennem nogle fantastiske landskaber med smuk natur og betagende udsigter, som sidder på nethinden længe efter eventyret er slut. Du får rig mulighed for at opleve den vilde natur på Kilimanjaro og suge indtrykkene til dig undervejs.

Christian har med sit imponerende bjergbestignings CV stor erfaring med at færdes i bjergene. Han har udover Kilimanjaro også besteget det højeste bjerg i Europa (Elbrus 5.642 moh), Sydamerika (Aconcagua 6.962 moh) og Nordamerika (Denali 6.194 moh). Hvert år arrangerer han ligeledes ture for hele familien til Jotunheimen i Norge, hvor man kan prøve kræfter med Galdhøgpiggen, der er det højeste bjerg i Nordeuropa. Med et formidabelt fællesskab sammen med dine nye rejsefæller og den rette træning, kan Kilimanjaro blive en spændende vej til personlig udvikling. Christian har gennem en årrække arbejdet med natur og friluftsliv på et professionelt plan, hvor han har uddannet friluftsvejledere og andre fagprofessionelle i friluftsliv.

Christian har desuden også skrevet en artikel, om hvilke opmærksomhedspunkter du bør have, når du planlægger en bestigning af Kilimanjaro.

Den kan du læse her: Sådan bestiger man Kilimanjaro .

Christian fortæller mere om, hvordan du med et veltilrettelagt program med træning opnår den optimale forberedelse inden afrejse. Jo bedre du forbereder dig, desto mere vil du nyde trekket mod toppen. På foreraget vil du høre meget mere om de udfordringer, der venter, og få forklaret de mere praktiske aspekter af rejsen så som, udstyr, oppakning og sikkerhed. Der er mulighed for at stille spørgsmål under foredraget samt se og føle på det Kilimanjaro grej, som Christian har taget med til denne aften.

Information
 • Tidspunkt
  4. april 2023 19:00
 • Sted

  LYNfabrikken (Large meeting room helt oppe i toppen)
  Vestergade 49B
  8000 Aarhus C

 • Foredragsholder
  Christian Jensen
 • Tilmeldingsfrist

Tilmeld dig her