Det bedste af Zimbabwe

Inspiration til din skræddersyede rejse

Denne rejse kombinerer tre af Zimbabwes populære områder; det storslåede Victoria Falls, Big Five safari i Hwange Nationalpark og et besøg til de smukke landskaber ved Mtobo Hills.

Rejsen starter ved Afrikas største vandfald, Victoria Falls, hvor du kan opleve faldene på helt tæt hold. Her vil en lokal guide give dig en rundvisning langs vandfaldets kant, og du har mulighed for at prøve dine grænser af, når du kaster dig ud i nogle af de adrenalinfyldte aktiviteter såsom helikopterflyvning, bungy jumping eller rafting, som tilbydes i området.

Hwange Nationalpark har en af de største koncentrationer af elefanter i Afrika og er endnu uberørt af masseturismen, så du kan virkelig se frem til en safarioplevelse, som kun få får lov at opleve.

Afslutningsvis besøger du de majestætiske stenformationer ved Matobo Hills, som er blandt nogle af verdens mest imponerede af sin slags.

Pris fra DKK 27.495

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Flaskevand under safari (2 x halvliter per person/dag)
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Victoria Falls

  • Hwange Nationalpark

  • Big Five safari

  • Matobo Hills

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du rejser fra Danmark om aftenen med en enkelt mellemlanding undervejs.

Dag 2: Ankomst i Zimbabwe

Ved ankomst i Victoria Falls Airport bliver du modtaget af en repræsentant fra vores lokale team i Zimbabwe. Sammen med ham kører du mod din lodge, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 3-4: Victoria Falls

Dagene bruges ved Victoria Falls, hvor du skal på guidet rundvisning ved vandfaldet, ligesom at du har mulighed for at tilkøbe forskellige udflugter i området.

Victoria Falls er et af verdens mest imponerende vandfald. Det ligger ved den storslåede Zambezi flod, som ligger på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe. Det spektakulære vandfald kan nemt besøges og ses fra Zimbabwe siden. Victoria Falls, der anses for at være verdens bredeste vandfald, måler imponerende 1.708 meter i bredden. Den lille by Victoria Falls, som ligger ved siden af ​​vandfaldene, fungerer som en god base, hvorfra man kan udforske de mange attraktioner, som dette område af Zimbabwe har at byde på. Det omkringliggende område byder på en bred vifte af adrenalinfyldte aktiviteter for eventyrelskere. Besøgende kan se frem til en række vidunderlige aktiviteter, herunder naturskønne helikopterflyvninger, white water rafting, bungy jump, kajaksejlads og enestående ekspeditioner til den utrolige Chobe Nationalpark.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 5-7: Hwange Nationalpark

Du kører fra Victoria Falls til Hwange Nationalpark, hvor du bruger dagene på safari og udforsker det lokale dyreliv ledsaget af en lokal, engelsktalende guide.

Beliggende i det vestlige Zimbabwe finder du Hwange Nationalpark (tidligere Wankie Game Reserve). Parken er det største naturreservat i landet og er berømt for sit mangfoldige dyreliv. Parken er hjemsted for en af ​​de største elefantpopulationer i verden samt omkring 100 pattedyrsarter og må siges at være et eventyrland for dyreelskere. Adskillige beskyttede dyr bebor i de ærefrygtindgydende, åbne landskaber heriblandt  vilde hund, sorte næsehorn og sjældne  sabelantiloper. For ej at glemme løver, geparder og omkring 500 fuglearter.

Eventyrere kan se frem til safari til fods, game drives og safari på hesteryg, som alle byder på fremragende fotomuligheder. 

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 8-9: Matobo Nationalpark

Turen fortsætter videre mod Matobo Nationalpark, hvor dagene kommer til at bestå af kombineret safari og udforskning af de særlige stenlandskaber.

Idyllisk beliggende i de spektakulære Matobo Hills, er den berømte Matobo Nationalpark kendt for sin rige historie, dens bemærkelsesværdige og mangfoldige flora og fauna og dens storslåede, barske terræn. Den uspolerede naturlige vildmark byder på en række massive, rødfarvede stenblokke af granit blandet med smukke skovklædte dale, hvilket gør det til en drømmedestination for både vandrere, klatrere og naturelskere. Reservatet er kompakt, let tilgængeligt og er hjemsted for et imponerende udvalg af afrikansk dyreliv, herunder  sorte- og hvide næsehorn, zebraer, gnuer, giraffer, geparder, flodheste, vortesvin og krokodiller samt Afrikas største koncentration af leoparder og sorte ørne.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 10: Matobo Nationalpark – Hjemrejse

Du køres til lufthavnen for dit fly hjem mod Danmark.

Du vender hjem med bagagen fuld af dejlige minder om en oplevelsesrig rejse i Zimbabwe.

Dag 11: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visum påkrævet. Kan købes kontant ved ankomst i lufthavnen (USD 30).

Vaccinationer
Gul feber:            Ikke påkrævet
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK.