Dykning og strandferie på Zanzibar

Inspiration til din skræddersyede rejse

Oplev det fantastiske marineliv, den smukke by Stone Town, historiske krydderiplantager og eksotiske, hvide sandstrande ved det Indiske Ocean.

Brug 12 dage af din ferie på vidunderlige Zanzibar, som ligger ud til Det Indiske Ocean. Rejsens agenda er fyldt med dykning, vandsport, kulturelle oplevelser og måske hyggelige slentreture og afslapning.

Med sin beliggenhed ud for Tanzanias østkyst er Zanzibar en oplagt rejsedestination, eventuelt som supplement til andre oplevelser i Kenya eller Tanzania. Man fornemmer øjeblikkeligt den afslappede livsstil og mærker, hvordan øens historiske betydning for handel med krydderier har skabt et unikt øsamfund med sin helt egen charme.

Vi har sammensat denne tur med udgangspunkt i vores bedste personlige rejser til Zanzibar, og du får alle de bedste oplevelser i paradis med inkluderet Open Water dykkercertifikat.

Pris fra DKK 24.995

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Mineralvand under transfer og besøg
Dykkerkursus – Open Water Diver
Fire dyk med certificeret instruktør
Logbog og certificering
Erfaren engelsktalende chaufførguide
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Udforsk historiske Stone Town

  • Open Water dykkercertifikat

  • Nyd Zanzibars smukke strande

  • Dykning blandt smukke koraller og fisk

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark om aftenen mod Zanzibar.

Dag 2: Ankomst på Zanzibar

Du ankommer til Zanzibar om morgenen.

Ved ankomst til Zanzibar bliver du mødt af en repræsentant fra vores kontor i Stone Town, som vil sørge for transfer til dit hotel.

Denne dag er til fri disposition, således at du kan finde dig til rette og udforske de charmerende omgivelser i Stone Town, inden du påbegynder dit dykkerkursus.

Tag eventuelt på byvandring i Stone Town og lad dig fascinere af denne smukke og hyggelige by og de smalle gader. Her har du mulighed for at få et indblik i livet i den historiske, gamle by, som byder på alt lige fra hyggelige cafeer, strand, små snoede gader og smuk arabisk arkitektur. Det er blandt andet muligt at besøge Forodhani Food Marked, der ligger ned til havet og i umiddelbar nærhed af dit hotel.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 3: Stone Town – Dykkerkursusdag 1

Du spiser tidlig morgenmad og begiver dig herefter til One Ocean Divers kontor i Stone Town. I dag starter dit Open Water Diver kursus.

Undervisningen foregår i tidsrummet 8.30 – 16.00, og der er afsat en time til frokost. Den første kursusdag forløber typisk med, at du skal lære de grundlæggende færdigheder i centrets swimmingpool, og du undervises i brugen af dit dykkerudstyr, således at du bliver fortrolig med det.

Om eftermiddagen returnerer du til dit hotel, hvor det er tid til en sundowner efter en god dag i vandet.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 4: Stone Town – Dykkerkursusdag 2

Du spiser morgenmad på dit hotel, og herefter går du til dykkercenteret. I dag skal du lære den grundlæggende teori bag dykning. Du vil modtage engelsk undervisningsmateriale, og din instruktør vil hjælpe dig med at lære teoretiske færdigheder omkring emner som eksempelvis fysiologi, nitrogenniveau, sikkerhed, udstyr mm. Efter undervisningen får du en teoretisk prøve som afslutter teoriforløbet.

Efter dagens teori kan du slappe af på dit hotel eller spise aftensmad på en af de mange restauranter i Stone Town.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 5: Stone Town – Dykkerkursusdag 3

I dag skal du have dine første to dyk som led i dit dykkerkursus. Du har typisk et dyk om formiddagen og et om eftermiddagen. Før hvert dyk vil du modtage en briefing om dykket fra din instruktør, og efter hvert afsluttet dyk vil du evaluere og udfylde din logbog.

Aftenen er til fri disposition. Du kan udforske Stone Town og det stemningsfulde Forodhani Food Market eller slappe af på dit hotel.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 6: Stone Town – Dykkerkursusdag 4

I dag skal du have dine sidste to dyk som led i dit dykkerkursus. Det foregår som dagen i går, hvor du typisk har et dyk om formiddagen og et om eftermiddagen samt evaluerer efterfølgende. Såfremt de teoretiske og praktiske opgaver de foregående dage er gået godt, afsluttes certificeringen og du modtager det officielle bevis på dine færdigheder.

Om aftenen kan du fejre, at du har fået dit dykkerbevis og nu er klar til at erobre havet. Du kan udforske Stone Town eller slappe af på dit hotel.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 7: Strandferie

Du spiser morgenmad på dit hotel. Herefter bliver du mødt af din chauffør og turen går nu til øens nordlige spids, hvor du finder nogle af Østafrikas smukkeste kridhvide strande. Du indkvarteres på et resort på stranden og har resten af dagen til fri disposition i de skønne omgivelser.

Dit hotel ligger nær et kitesurfing center i Nungwi, som tilbyder kurser i ’stand up paddling’ og leje af paddle boards. Her kan du arrangere undervisning eller leje udstyr efter behag (mod egenbetaling).

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 8-10: Zanzibar – Nyd dagene ved stranden

Brug dagene som du har lyst til.  Måske ønsker du at tilbringe tiden med sandet mellem tæerne lige ud til det indbydende azurblå hav. Der er også mulighed for at arrangere paddle boarding, dykning, snorkling og andre aktiviteter.

Aftenen kan tilbringes i resortets lounge og restaurant, eller du kan tage på et sunset cruise og opleve solnedgangen over Det Indiske Ocean med Zanzibars kystlinje som kulisse. Der er ikke mange ting, der slår den magiske solnedgang på Zanzibar.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 11: Zanzibar – Hjemrejse

Brug den sidste dag ved stranden, som du har lyst. Du har dit værelse til rådighed indtil sen eftermiddag.

Senere er det tid til at sige farvel til Zanzibar og Det Indiske Ocean. Din chauffør kører dig til lufthavnen for dit fly mod Danmark med hovedet fyldt af dejlige minder om en helt eventyrlig rejse med dykning og strandferie på Zanzibar.

Dag 12: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visum påkrævet. Kan købes online eller kontant ved ankomst i lufthavnen (USD 50).

Ansøgning om visum er på eget ansvar og skal søges i god tid inden afrejse. Er der spørgsmål til hvordan du anskaffer dig visum, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vaccinationer
Gul feber:            Ikke påkrævet
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK.