Et strejf af Kenya

Inspiration til din skræddersyede rejse

Kunne du tænke dig et ægte afrikansk eventyr i naturskønne omgivelser for hele familien? Så er en safarirejse til Kenya måske noget for dig. I dette forslag på en skræddersyet rejse til Afrika starter du ud i det enestående område Lake Nakuru, hvor du ud over løver, elefanter, aber, leoparder og mange andre vilde dyr, også kan være heldig at se tusindvis af lyserøde flamingoer, som indimellem holder til ved søen. Fra de lyserøde flamingoer i Lake Nakuru fortsætter safarirejsen til det Magiske Masai Mara, Kenyas berømte og mest besøgte vildtdyrsreservat. Masai Mara i Kenya imponerer gang på gang med sine store flokke af vilde dyr heriblandt The Big Five, som er et samlet udtryk for elefanter, løver, bøfler, næsehorn og leoparder. For at opleve mest muligt af Masai Mara anbefaler vi, at du tilbringer mindst to dage i denne enestående afrikanske nationalpark. Glæd dig til en safarioplevelse i verdensklasse.

Pris fra DKK 16.500

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Flaskevand under safari (2 x halvliter per person/dag)
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Nairobi

  • Lake Nakuru

  • Masai Mara

  • Masai Mara

Program

Dag 1: Ankomst i Nairobi

Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport vil du blive mødt af en repræsentant fra Rickshaw Gruppen i Nairobi, som vil tage imod dig og assistere med transfer til dit hotel. Resten af aftenen vil være til egen disposition.

Som ekstra tilvalg kan du vælge at besøge Nairobis seværdigheder som f.eks. Karen Blixens Museum, hvor Meryl Streep fra filmen ”Out of Africa” citerede det berømte citat ”I had a farm in Africa….”. Det er også her store dele af filmen er optaget. Alternativt, kan der afsættes tid til at besøge Giraffe Center og opleve girafferne på helt tæt hold. The Daphne Sheldrick Foundation er også åben for personlige besøg om eftermiddagen, hvor man kan opleve babyelefanter og flodheste, som er blevet forældreløse og derfor opdrættes til atter at blive sat ud i det fri.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 2: Nairobi – Lake Nakuru

Efter morgenmad tjekker du ud, og derefter er der afgang fra hotellet kl. ca. 8.30, og dit safari-eventyr kan begynde. Du ankommer til safari lodgen ved frokosttid, hvor der bliver serveret en lækker frokostbuffet. Efter check-in og hurtig frokost i lodgen er det tid til en safaritur i Lake Nakuru Nationalpark langs søens betagende bredder. Du returnerer til lodgen kl. ca. 18.30, hvor det er tid til at friske sig op, inden der spises hyggelig middag på lodgens restaurant.

Lake Nakuru er en lavvandet alkalisk sø, som er berømt for sin store koncentration af flamingoer. Indimellem giver tusindvis af disse fugle søen et pink skær. Parken huser en stor variation af dyr, heriblandt leoparden, som man ofte finder slumrende i de gulbarkede akacietræer. Desuden vil man også kunne finde løver, bøfler, flodheste, waterbuck, vortesvin, bavianer, den truede Rothschild giraf (som man i øvrigt kun kan se i denne park i Kenya), det hvide næsehorn og det sjældne sorte næsehorn, som er beskyttet og overvåget i denne park.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 3: Lake Nakuru – Masai Mara

Du kan vælge en tidlig morgenvækning med kaffe og te, mens du ser solen stå op til de forskellige lyde fra savannens dyr. Efter tidlig morgenmad tager rejsen dig nu videre til det magiske Masai Mara, Kenyas verdenskendte vildtreservat. Køreturen tager dig ned af det spektakulære Great Rift Valley, som bidrager til en fantastisk udsigt over dyrelivet og den sovende vulkan Mount Longonot. Efter ca. 4 timer ankommer du ved parkindgangen til frokosttid, som vil blive efterfulgt af en eftermiddagssafari.

Masai Mara er uden tvivl Kenyas mest populære vildtreservat. Det er den mest besøgte park i Kenya. Filmen ”Out of Africa” blev i stor udstrækning filmet i dette fristed. Der er en overflod af alle typer dyreliv – heriblandt også Big Five, som er et samlet udtryk for henholdsvis løven, leoparden, bøflen, næsehornet og elefanten. En forestilling, som absolut er værd at se, er den årlige migration af millioner af gnuer, zebraer og gazeller, som sent i juni starter med at vandre den lange vej fra Serengeti savannen, krydser Tanzania grænsen og Mara River for at komme til Masai Maras uanede græsarealer. Vildtreservatet har et stort blandet fugleliv og 452 forskellige arter er indtil videre registreret.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 4: Masai Mara

I dag tilbringer du hele dagen i Masai Mara. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket guiderne er eksperter i at vide, vil de sammen med dig lægge en plan for dagen. Måske har du lyst til at køre ud på safari tidlig morgen og opleve dyrene stå op med solen for så at returnere tilbage til lodgen, hvor du spiser morgenmad. Herefter kan du køre ud på safari igen og returnere til frokost, hvor du tilbringer dagen med afslapning i lodgen om eftermiddagen. Efter en afslappende eftermiddag kan du atter køre ud kl. ca. 16.00.

Alternativt kan du spise tidlig morgenmad og herefter tage på heldagssafari med madpakke. Valget er dit, og den bedste løsning vil blive vendt mellem dig og din personlige guide.

Returner til lodgen om aftenen og spis middag i lodgens smukke og rolige omgivelser

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 5: Masai Mara – Nairobi – Hjemrejse

Efter tidlig morgenmad på lodgen er det tid til at tage afsked med magiske Mara og turen går tilbage til Nairobi. Du kører sammen med din chauffør atter tilbage gennem the Great Rift Valley til Nairobi og passerer endnu en gang Mount Longonot. Hold øje med flokke af giraffer og gazeller mens du kører. Du har medbragt madpakke med, som kan nydes på vejen, inden du når til Kenyas travle hovedstad. Her vil du blive kørt til Jomo Kenyatta International Airport for at tage flyet hjem fyldt op af gode minder om en eventyrlig safari i Kenya.

Dag 6: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visum påkrævet. Skal købes online (USD 50).

Vaccinationer
Gul feber:            Ikke påkrævet
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK.