Familiesafari i Kenya

Inspiration til din skræddersyede rejse

Vi har udarbejdet dette forslag på en skræddersyet familiesafari i Kenya med vilde dyr og fantastiske naturoplevelser. Rejsen er ideel for børnefamilien, der vil på et anderledes eventyr i trygge rammer eller for dig, som har en stor begivenhed, der skal fejres og ønsker at tage hele familien med på en storslået rejse. Én ting er sikkert – dyrelivet i Kenya er ekstraordinært og sammen med din guide kan du se frem til at opleve nogle af de bedste nationalparker i landet – helt tæt på.

Fra din ankomst i Nairobi, hvor du skal på byrundtur tager din safarirejse dig fra det ene storslåede område til det andet, hvor både geparder, næsehorn og The Big Five er en del af hverdagsbilledet.

Glæd dig til at opleve det bedste af Kenya sammen med din private guide, som med sin brede viden om både kultur, dyreliv, flora og fauna vil sørge for, at du får en rejse, du aldrig glemmer.

Vi, hos Vores Afrika, nærer stor kærlighed til safarilandet Kenya, der anses som et af de bedste steder i verden at opleve vilde dyr. Denne rejse er blot et eksempel på, hvordan en familieferie i Kenya kan se ud, og det er vores fornemmeste opgave at designe lige præcis den rejse, du og din familie ønsker. Alle vores rejser kan ændres alt efter behov, hvorfor det heller ikke er muligt at købe dem direkte online. Vi står altid til rådighed, hvis der skulle være spørgsmål til vores rejser. Vores kontakt oplysninger finder du i højre hjørne her på siden.

Pris fra DKK 23.995

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chaufførguide
Flaskevand under safari
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Lake Naivasha

  • Masai Mara

  • Lake Nakuru

  • Masai Mara

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark – Ankomst i Nairobi

Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport bliver du modtaget af en repræsentant fra vores kontor i Nairobi, som vil køre dig til dit hotel, hvor du kan bruge resten af aftenen på afslapning.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 2: Byrundtur i Nairobi

Spis morgenmad i hotellets afslappede omgivelser, hvorefter du bliver hentet af din chauffør, som vil tage dig med på byrundtur i Kenyas travle hovedstad.

Du kører til David Sheldrick’s elefantbørnehjem, hvor du får et herligt indblik i de forældreløse elefanters og næsehorns dagligdag, og ser hvordan de bliver fodret og nusset omkring. Dyrene bliver opdrættet til atter at blive sat ud i det fri. Et rigtig hyggeligt besøg, som giver både børn og voksne smil på læben.

Herefter går turen til Karen Blixen Museet, som ligger 15 km udenfor Nairobi for foden af Ngong Hills. Meryl Streep portrætterede bl.a. Karen Blixen i filmen ’Out of Africa’, og en stor del af den film er ligeledes indspillet her.

Senere hen på eftermiddagen besøger du Kazuri Bead Factory, som er en perlefabrik. Kazuri betyder ’lille og smuk’ på swahili, som er Kenyas nationalsprog. Denne perlefabrik blev etableret i 1975 som en lille workshop for enlige mødre, og i dag er Kazuri en del af The World Trade Organization og beskæftiger mere end 380 kvinder.

Alternativt kan der arrangeres et besøg til en skole eller kaffeplantage.

Du returnerer til hotellet, hvor resten af eftermiddagen og aftenen kan bruges på at hygge sig sammen i de dejlige omgivelser.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 3: Nairobi – Lake Naivasha

Nyd en god morgenmad inden du tjekker ud og mødes med din guide. Rejsen fortsætter nu mod Great Rift Valleys sø Lake Naivasha.

Du ankommer til din lodge i tide til frokost, som består af en lækker frokostbuffet. Herefter kan du vælge at bruge resten af dagen med at hygge dig i de rolige omgivelser eller måske tage på valgfri bådtur til Crescent Island.

Crescent Island er en virkelig smuk halvø omsluttet af Lake Naivasha. Du går rundt til fods blandt giraffer, zebraer, gnuer, vandbukke og gazeller samt mange forskellige fuglearter. Her er ingen farlige dyr, så du kan være helt tryg. Det er en enestående mulighed for at opleve samspillet mellem den smukke natur og de mange dyr – helt tæt på. Selve halvøen blev dannet i 1988, da vandstanden i Lake Naivasha faldt, således at øen blev synlig og en del af fastlandet. På den østlige side af øen er der mulighed for sejlads. Derudover er terrænet fladt, hvilket gør det let at vandre ubesværet rundt. I floden er der mulighed for at spotte flodheste, der slumrer i vandoverfladen.

Du returnerer til lodgen, hvor der er tid til at friske dig op inden middag.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 4: Lake Naivasha – Masai Mara

Efter morgenmaden tjekker du ud og mødes med din guide på lodgen. Du kører mod det magiske Masai Mara, som er Kenyas verdenskendte vildtdyrsreservat. Køreturen tager dig ned af Great Rift Valley, som byder på betagende udsigter over vildtlivet og den sovende vulkan Mount Longonot. Du ankommer ved frokosttid, hvorefter du kører på eftermiddagssafari og skal opleve Masai Maras mange vilde dyr. Måske får du oplevet den smukke afrikanske solnedgang, der farver himlen i et væld af røde og orange farver.

Masai Mara er uden tvivl Kenyas mest populære vildtreservat og er det mest besøgte reservat i Kenya. Filmen “Out of Africa” blev i stor udstrækning filmet i dette område. Der er et væld af alle typer af vilde dyr, her i blandt The Big Five, som er et samlet udtryk for løve, bøffel, næsehorn, leopard og elefant. Et scenarie, som er værd at opleve, er den årlige migration hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller fra Serengeti sletterne krydser grænsen til Tanzania og Mara River for at nå til Masai Mara i deres søgen på frisk græs. Vildtreservatet huser ligeledes mange forskellige fuglearter. Faktisk er 452 fuglearter registreret i dette reservat.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 5-7: Masai Mara

Du tilbringer tre hele dage i Masai Mara, således at du har god tid til at nyde omgivelserne, tage på safari, spille kort i lodgen – eller hvad du nu har lyst til. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket din lokale guide er ekspert i at vide, vil han sammen med dig lægge en plan for dagen. Måske har du lyst til at køre ud på safari tidlig morgen for herefter at returnere til lodgen, hvor du spiser morgenmad. Efter morgenmaden kan du atter køre ud på safari for så at returnere igen til frokost. Resten af dagen kan du bruge på afslapning i lodgen.

Alternativt kan du spise tidlig morgenmad og herefter tage på heldagssafari med medbragte madpakker, som nydes i det fri. Eller blot blive i lodgen og slappe af. Valget er dit, og den bedste løsning vil blive vendt mellem dig og din guide.

Om aftenen spiser du middag.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 8: Masai Mara – Lake Nakuru

Efter morgenmaden er det tid til at tage afsked med Mara efter nogle gode og oplevelsesrige dage. Du fortsætter til Lake Nakuru Nationalpark og ankommer til lodgen ved frokosttid. Efter du har tjekket ind, har du mulighed for at tage på safari ved søens betagende bredder. Alternativt kan du blive på lodgen og slappe af.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 9: Lake Nakuru

Nyd en hel dag i Lake Nakuru, hvilket giver nogle forskellige muligheder. Det er f.eks. tilladt at blive på lodgen og bruge dagen på egen hånd. Alternativt kan du enten vælge at tage på tidlig morgensafari for herefter at slappe af på lodgen. Du kan også vælge at tage på heldagssafari og returnere til lodgen om eftermiddagen.

Valget er dit, og du aftaler nærmere med din guide.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 10: Lake Nakuru – Nairobi – Hjemrejse

Denne dag er det tid til at tage endeligt afsked med Kenya. Du bliver kørt tilbage til Nairobi, hvor du evt. har et dagsværelse stillet til rådighed. Her kan du slappe af og få noget at spise, inden du bliver hentet og kørt til lufthavnen. Her venter dit fly hjem mod Danmark, og du vender hjem med hovedet fyldt af dejlige minder om en oplevelsesrig rejse i Kenya.

Dag 11: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visumfrit. Dog er det påkrævet at søge og få godkendt ETA før afrejse til Kenya.

Vaccinationer
Gul feber: Ikke påkrævet
Malaria: Kontakt venligst egen læge
Andet: Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK.