Klassisk safari & Zanzibar

Inspiration til din skræddersyede rejse

Tag på denne klassiske safarirejse til Tanzania og oplev det utrolige dyreliv i nogle af de bedste nationalparker i Østafrika. Du besøger Serengeti, Lake Manyara og naturligvis det storslåede Ngorongoro krater. Programmet skræddersyes, således at du bor tæt på det fantastiske dyreliv og ligeledes kan programmet krydres med kulturelle oplevelser. Besøg f.eks. en masailandsby og få et indblik i en af Østafrikas traditionelle nomadestammer.

Efter en oplevelsesrig safari går rejsen videre til Zanzibar og de smukke sandstrande, der ligger ud til Det Indiske Ocean. Nyd nogle afslappende dage i palmernes skygge og udforsk den eksotiske ø, som byder på mange muligheder for udflugter. Rejsen afsluttes i den stemningsfyldte Stone Town, hvor afrikanske og arabiske stilarter flyder sammen og skaber et spændende arkitektonisk og kulinarisk tilløbsstykke.

Pris fra DKK 24.495

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Flaskevand under safari (2 x halvliter per person/dag)
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Guide under ophold på Zanzibar
Udflugter og aktiviteter under ophold på Zanzibar
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Tarangire Nationalpark

  • Serengeti Nationalpark

  • Ngorongoro krater

  • Zanzibars smukke sandstrande

  • Stone Town

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du rejser fra Danmark om aftenen i henhold til dit flyselskab. Alternativt kan du flyve tidligt morgen, og ankomme om aftenen.

Dag 2: Ankomst i Tanzania

Jambo! Ved ankomst i Kilimanjaro lufthavn bliver du modtaget af en repræsentant fra vores kontor i byen. Herefter går turen mod Tarangire National Park – en køretur på ca. 4 timer igennem de vidtstrakte landskaber i det nordlige Tanzania. Du ankommer til din valgte lodge ved aftenstid, hvor du frisker dig op og nyder en dejlig middag. Resten af aftenen kan du lade op til næste dags safari i de skønne omgivelser.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. aftensmad

Dag 3: Tarangire Nationalpark

Efter morgenmaden skal du på en heldags safari i Tarangire Nationalpark, med medbragt frokost fra lodgen. Sidst på eftermiddagen kører du videre til din lodge, hvor du skal overnatte.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Tarangire Nationalpark bliver ofte kombineret med et besøg i Serengeti og Ngorongoro. Parken har en bestand på op til 3000 elefanter og man kan opleve gnuer, zebraer, bøfler, impalaer, gazeller og hartebeest samles om de skrumpende laguner. Man finder i øvrigt den største koncentration af dyreliv udenfor Serengetis økosystem her. Over 500 fuglearter kan også spottes i træerne, samt de berømte træklatrende pytonslanger.

Dag 4: Tarangire National Park – Serengeti National Park

Efter morgenmad tjekker du ud fra din lodge og kører til Serengeti National Park, med indlagt en-route safari og med medbragt picnic lunch.

Der er desuden mulighed for at besøge en Masai Landsby, der giver et enestående indblik i Masaiernes levevis og kultur. Masai-folket er kendte for deres utrolige hoppe-teknik, der symboliserer styrke. (Egenbetaling ca. 35 UDS per. Person)

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Serengeti Nationalpark er Tanzanias ældste og mest berømte park, og er kendt for de verdensberømte gnuer og zebraers store vandring, når de krydser Mara floden for at kommet til Tanzania. Den har nogle af Tanzanias største bestsande af rovdyr og fastboende ”befolkninger” som løver, geparder, elefanter, giraffer, flodheste, gazeller og fugle samt masser af andre dyr.

Dag 5: Serengeti National Park

Efter morgenmad skal du på en hel dags eventyrlig safari i på Serengetis endeløse sletter, med medbragt picnic lunch. Sidst på eftermiddagen kører du til din valgte lodge og nyder en velfortjent middag efter en dag fyldt med indtryk.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 6: Serengeti National Park – Ngorongoro Krater

Efter morgenmad tjekker du ud fra din camp og kører mod Ngorongoro Nationalpark, hvor du skal overnatte. Ved ankomst til Ngorongoro tager du på safari nede i krateret, som er et at Tanzanias naturlige vidundere. Du nyder frokost under din safari i krateret og sidst på eftermiddagen kører du til din valgte lodge som ligger nær kraterkanten

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Ngorongoro er et naturbeskyttelsesområde, der grænser op til Serengeti i det nordlige Tanzania. Reservatet omfatter verdens største krater, der fungerer som et naturligt indelukke for næsten alle arter af vilde dyr, der findes i Østafrika. Bl.a. kan man være heldig at se det meget sjældne sorte næsehorn. I Ngorongoro-krateret vil man kunne opleve den største bestand af vilde dyr, der formentlig findes i verden. Dette vidunderlige og smukke naturområde anses for at unikt sted at fotografere. Masai folket bor ligeledes stadig inden for det fredede område, og samtidig er det også hjemsted for Olduvai, hvor der er blevet fundet jordiske rester fra menneskets oprindelse.

Dag 7: Ngorongoro – Lake Manyara National Park

Efter morgenmad tjekker du ud fra din lode og kører mod Lake Manyara Nationalpark, hvor du tager på safari med medbragt picnic lunch. Om eftermiddagen når du til din lodge, hvor du skal overnatte.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Lake Manyara Nationalpark er placeret i den nordlige del af Tanzania og har et samlet areal på ca. 330 km2. Heraf udgør Lake Manyara ca. to tredjedele. Der er tale om en enestående park med stor mangfoldighed i landskabet og således også i dyrelivet. Foruden Lake Manyara findes også Gregory Rifts høje bjergtoppe i vest, samt varme kilder i den sydlige del af parken. Dyrelivet byder bl.a. elefanter, zebraer, løver og bøfler, men også et rigt fugleliv.

Dag 8: Lake Manyara – Arusha – Zanzibar

Efter morgenmad tjekker du ud fra din lodge og fortsætter til Arusha Airport, hvor du tager flyet til Zanzibar. Ved ankomst på Zanzibar bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team, som vil køre dig til dit beach resort.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. halvpension

Zanzibar er lokaliseret ud for Tanzanias kyst i Det Indiske Ocean. Foruden de hvide sandstrande, palmerne og det turkisblå vand, byder Zanzibar på spændende kulturer, mad- og krydderimarkeder samt muligheder for shopping eller udforskning på egen hånd. Øen er helt ideel til afslapning efter en oplevelsesrig safari.

Dag 9-12: Zanzibar

Nyd dagene ved stranden. Du kan evt. booke aktiviteter direkte på resortet.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. halvpension

Dag 13: Zanzibar (Stone Town)

Zanzibars gamle bydel Stone Town, hvorfra Omanerne regerede, er i dag en helt særlig oplevelse. Byens hyggelige og smalle gyder får hurtigt en til at mærke orientens mystik brede sig. I gaderne summer det med liv, og de lokale handlende sælger alt fra krydderier til smykker, tøj og lokal kunsthåndværk. Du kan udforske den gamle bydel og lave de sidste indkøb.

 Indkvartering: Din valgte lodge inkl. halvpension

Dag 14: Hjemrejse

Du spiser morgenmad og omkring kl. 10.00 tjekker ud fra hotellet og bliver hentet af din chauffør, som kører dig til lufthavnen for dit fly mod Danmark via Kilimanjaro. Du vender hjem med hovedet fyldt af dejlige minder om en helt eventyrlig rejse til Tanzania & Zanzibar. En rejse du aldrig glemmer!

Dag 15: Hjemkomst

Hjemkomst i henhold til dit flyselskab.

Praktisk

Visum
Visum påkrævet. Kan købes online eller kontant ved ankomst i lufthavnen (USD 50).

Vaccinationer
Gul feber:            Ikke påkrævet
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK.