Lokale oplevelser i Senegal

Inspiration til din skræddersyede rejse

I byen Samba Dia i Senegal ligger den hyggelige, familieejede Nino Ranch Lodge. Lodgen er drevet af danske Hans Henrik og hans hustru. Med Nino Ranch Lodge har værtsparret formået at skabe en lille oase, der tilbyder de perfekte rammer for en afslappende ferie i Vestafrika. Her er der rum til lokale oplevelser i Senegal såvel som at sidde ligeså stille og nyde roen, der omringer dig på lodgen. 

Nino Ranch Lodge egner sig særligt godt til en familierejse, hvor de små kan hygge sig på den private dyrefarm, hvor der bor grise, gæs, får, ænder og kaniner. Stedet har desuden masser af frugttræer med tropiske vækster som mango, papaya og cashewnødder.

Vi kan arrangere dine udflugter hjemmefra eller du kan arrangere dem direkte gennem lodgen, når du er afsted. Det kan for eksempel være en sejltur i en traditionel pirogue, en udflugt til Sine-Saloum Deltaet eller et besøg til L’île aux coquillages, som er den lokale muslingeø. 

Rejseprogrammet kan sammensættes, lige som du helst vil have det. Vi arrangerer gerne rejsen, hvad end du rejser alene, som par eller skal have hele familien med til Senegal.

Det er muligt at kombinere dette ophold med en af vores andre rundrejser i Senegal. 

Pris fra DKK 15.750

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Erfaren engelsktalende guide og chauffør
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Drikkevarer
Vaccinationer
Valgfrie aktiviteter 
Rejseforsikring

Afbestillingsforsikring
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket/bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som 
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Nino Ranch Lodge

  • Sine-Saloum Deltaet

  • Senegalesisk gæstfrihed

  • Sejltur i traditionel pirogue

  • Smukke kyststrækninger

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark – Ankomst i Dakar

Du rejser fra Danmark om morgenen og ankommer til Dakar i Senegal om aftenen.

Uden for lufthavnen mødes du med din chauffør, som vil køre dig til Nino Ranch Lodge. Køreturen tager ca. halvanden time, så der er rig mulighed for at få sig en lille lur eller holde øje med lokallivet, der suser forbi ruderne.

Ved ankomst til lodgen, som har beliggenhed i landsbyen Samba Dia, tjekker du ind og bruger resten af aftenen, som du har lyst. 

Indkvartering: Nino Ranch Lodge inkl. halvpension

Halvpension: Morgenmad og middag

Dag 2-6: Afslapning på lodgen

Du står op til en dejlig dag i Senegal. Her på lodgen kan du nyde absolut ro og slappe af ved poolen. Alternativt kan du tage på opdagelse på lodgens område, hvor der både er dyrefarm og mulighed for at dyrke forskellige aktiviteter.

Du tilbringer dagene på lodgen, som er dansk ejet af Hans Henrik og hans hustru. De har formået at opbygge en fantastisk lodge med en varm og familiær atmosfære, hvor det lokale ansatte personale er som en del af familien. Her er desuden en lækker og velbesøgt restaurant, hvor dine måltider bliver serveret.

Under dit ophold har du mulighed for at dykke ned i forskellige lokale aktiviteter og udflugter. Måske har du lyst til at en dag med fuld fart på ATV’er. Du kan også besøge en lokal landsby. Eksempelvis Fadiouth, som er en landsby knyttet til en træbro. Byen er bygget på en ø af muslingeskaller. De har akkumuleret gennem århundreder af mennesker, der bor på disse små øer. Hver trin du tager i Fadiouth ledsages af en dæmpet knasning af hundredvis af muslingeskaller under dine fødder. Gader er dækket af lag efter lag, og hele øen er bygget på millioner af skaller, der er ophobet gennem generationer.

Skallerne er en del af alt i byen og er også integreret problemfrit i arkitekturen. Mens gaderne er brolagte med muslinger findes der også en anden muslinge-ø, der er forbundet med Fadiouth via opstyltet træbro, områdets sande perle.

Tilbage på lodgen om eftermiddagen frisker du dig op, og nyder en sundowner omkring bålet i den lune Senegal aften. Senere spiser du middag og tilbringer resten af aftenen som du har lyst. 

Indkvartering: Nino Ranch Lodge inkl. halvpension

Dag 7: Hjemrejse

Du tilbringer dagen på lodgen, inden du om eftermiddagen bliver kørt tilbage til Dakar for dit fly hjem til Danmark. Du rejser hjem efter en oplevelsesrig tur til Senegal.

Indkvartering: Dagsværelse Nino Ranch Lodge

Dag 8: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Senegal: Ikke påkrævet

Vaccinationer
Gul feber:    Påkrævet
Malaria:       Venligst konsulter egen læge
Andet:          Venligst konsulter egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Transport
Micro-/minibus eller firhjulstrækker

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs EUR/DKK.