Luksussafari i Botswana & Victoria Falls

Inspiration til din skræddersyede rejse

Tag med på denne luksuriøse safarirejse, der byder på eksklusiv safari i det storslåede Okavango Delta i Botswana. Deltaet, som er verdens største indlandsdelta, byder på helt unikke naturoplevelser for den kræsne safarigæst. På denne rejse kan du opleve The Big Five blandt øer, sivskove, sumpområder og store åbne vådområder , som skaber et helt unikt habitat for løver, elefanter, næsehorn og det øvrige afrikanske dyreliv.

Det bliver en uforglemmelig oplevelse på første klasse midt i deltaet. Med fly tager du til den lille ø Xabaxaba  og med indkvartering i luksustelt midt i den afrikanske bush bliver det næppe mere eventyrligt. Det skulle da lige være den helikoptertur, som venter. Her kan du se frem til at opleve det fantastiske dyreliv fra fugleperspektiv samt se deltaets enorme vidder under dig. Efter et par dage går turen videre til Moremi vildtreservat, hvor du ligeledes skal på safari på Botswanas enorme flodsletter.

Rejsen rundes af med et besøg ved det majestætiske Victoria Falls, som er et af verdens naturvidundere. Siden David Livingstone beskrev disse vandfald på en af sine store ekspeditioner i Afrika, er de blevet betragtet med fascination og forbløffelse. Du skal bo på den luksuriøse Victoria Falls Safari Club med en smuk udsigt over Zambezi Nationalpark. Eventyret fuldendes med en helikoptertur over Victoria Falls, hvor du vil se  vandfaldet sende Zambezi-flodens vandmasser i frit fald. Kort sagt kan du på denne rejse forvente betagende natur, vildt dyreliv og luksuriøs indkvartering.

Pris fra DKK 43.995

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chaufførguide
Relevante parkgebyrer
Helikoptertur
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Okavango-deltaet

  • Okavango-deltaet

  • Helikopterflyvning

  • Moremi vildtdyrsreservat

  • Victoria Falls

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark – Ankomst i Botswana

I dag ankommer du til Maun lufthavn, hvor du vil blive mødt af en repræsentant fra vores team. Her vil du blive hjulpet videre til dit næste forbindende fly, som tager dig til Eagle Island Lodge. Lodgen er beliggende på øen Xaxaba i Okavango-deltaet og udgør en perfekt ramme for en uforglemmelig safarioplevelse. Check ind i lodgen og nyd lidt afslapning, inden du skal afsted på din eftermiddagssafari.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. all inclusive

Dag 2: Xaxaba – Okavango Delta

Spis morgenmad i lodgen hvor efter du skal på din første tidlige morgensafari. Efterfølgende skal du på en 35 minutters helikoptertur, hvor fra du kan nyde det smukke afrikanske landskab fra fugleperspektiv. Resten af dagen bruger du på egen hånd, før du skal på endnu en safari.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. all inclusive

Dag 3: Okavango Delta

Nyd en afslappet dag og det smukke landskab omkring dig på dine safariture, når du skal opleve hjertet af vildtlivet.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. all inclusive

Dag 4: Moremi vildtdyrsreservat

Du spiser morgenmad i lodgen, hvor efter du skal på en sidste safari i dette område. Herefter bliver du kørt til dit fly, som tager dig videre til Khwai River Lodge. Campen ligger placeret på den østlige side af Moremi Vildtdyrsreservat på toppen af Khwai flodsletterne. Nyd skønheden af denne smukke camp før du tager ud på eftermiddagssafari.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. all inclusive

Dag 5: Victoria Falls

Denne morgen spiser du morgenmad, hvorefter du bliver hentet kl. 8.30 og skal afsted på en majestætisk tur til Victoria Falls. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at det smukke vandfald er et af verdens syv naturvidundere. Du vil med det samme se hvorfor, når vi ankommer fra Zimbabwes side, som byder på mange spektakulære udsigtspunkter langs bredden af faldet. Synet af denne vidunderlige gave fra naturen vil uden tvivl tage vejret fra dig.

Tag på vandring gennem den smukke tågede regnskov, der ligger placeret ud mod vandfaldet. Stop op og nyd omgivelserne og vandet, som falder i kaskader til dybderne nedenunder. Se, lyt og føl vandsprøjtene og den torden det giver, når millioner af liter vand fra vandfaldet vælter ned i en række kløfter nedenfor. Victoria Falls sørger for det mest dramatiske show, og det er i sandhed et privilegie at opleve.

Frokost serveres på Makuwe-Kuwa, hvor du kan opleve gribbene, der ligeledes får deres frokost serveret. Senere om eftermiddagen bliver du hentet  til et solnedgangscruise med Zambezi Explorer. Smæk fødderne op, få dig en ’sundowner’ og nyd livet, mens lyset forsigtigt falmer. Lad det rolige vildtkrydstogt føre dig langs Zambezi floden over vandfaldene. Fra det bedste udsigtspunkt kan du se flodheste, krokodiller og andre dyr, der kommer ned til flodens kant tidligt om aftenen for at slukke deres tørst. Med din cocktail i hånden kan du betragte solens smukke stråler kaste en brændt orange glød, der giver genskin i floden.

Senere om aftenen spiser du middag på Makuwe-Kuwa Restaurant.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 6: Victoria Falls Safari Club

Nyd en afslappet dag, hvor du atter spiser frokost på Makuwe-Kuwa Restaurant. Om aftenen bliver middagen serveret på Boma, som er en fantastisk oplevelse med overvældende kulturelle sange, dans og et ekstraordinært måltid. Denne unikke middagsoplevelse og den kulturelle underholdning sørger for en magisk aften, du vil huske for altid. Shangaan og Ndebele danserne samt sangerne er inspirerende med deres pulserende energi, og det vil snart være nødsaget at holde dig tilbage fra dansegulvet. Du kan ligeledes se frem til traditionelle Zimbabwiske delikatesser – og for de vovede vil der blive serveret lidt letgrillede Mopani orme. Dette vil helt sikkert være en aften, du sent glemmer.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 7: Hjemrejse

I dag er det tid til at tage afsked med smukke Afrika. Du bliver kørt tilbage til Victoria Falls International Airport, hvor du tager flyet hjem til Danmark pakket med gode minder om et vidunderligt afrikansk eventyr.

Dag 8: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visumfrit ved ophold på maks. 90 dage.

Vaccinationer
Gul feber: Ikke påkrævet
Malaria: Kontakt venligst egen læge
Andet: Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Transport
Firhjulstrækker eller minivan

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt 
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs BWP/EUR/DKK.