Luksussafari i Tanzania & Pemba Island

Inspiration til din skræddersyede rejse

TEKST

Pris fra DKK

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Ballonsafari over Serengeti
Flaskevand under safari (2 x halvliter per person/dag)
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Ballonsafari over Serengeti

  • Ngorongoro krateret

  • Luksuriøse lodges og camps

  • Serengeti Nationalpark

  • Pemba Island

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I rejser fra Danmark om aftenen via Amsterdam.

Dag 2: Ankomst i Kilimanjaro Airport – Tarangire Nationalpark

Jambo! Ved ankomst i Kilimanjaro International Airport bliver I modtaget af en repræsentant fra vores Rickshaw kontor i Arusha. Sammen med ham kører I mod Tarangire Nationalpark. Det vil være en køretur på ca. 3,5 time, som I enten kan bruge på at få en lille lur eller holde øje med landskaberne, der suser forbi ruden. Ved ankomst til jeres lodge, tjekker I ind og frisker jer op, og bruger resten af aftenen som I har lyst.

Indkvartering: Maramboi Tented Camp inkl. helpension*

*Helpension: morgenmad, frokost, middag

Dag 3: Tarangire Nationalpark

I dag kan I se frem til safari med jeres safariguide. Tarangire er kendt for sine store bestande af elefanter såvel som charmerende baobabtræer, der pryder parken hvor end man kigger hen. Når I kører gennem de frodige skovområder, skal I også huske at holde øje med de undvigende leoparder. Måske I også spotter en kæmpe pyton, selvom det hører til sjældenhederne.  

I nyder jeres medbragte picnic lunch i det fri, inden I køres til jeres lodge, hvor I kan nyde en sundowner inden middag.

Indkvartering: Maramboi Tented Camp inkl. middag

Dag 4: Tarangire Nationalpark – Karatu Town

Efter morgenmaden vil jeres guide hente jer, og køre jer ud på endnu en heldags-safari        i Tarangire. Med jer har I medbragt picnic lunch, som nydes i det fri.

Nyd de smukke landskaber, zebraer, der løber rundt og vortesvin med haler strittende lige op i luften, inden I køres til den nærliggende landsby Karatu Town. Her tjekker I ind på en hyggelig eco lodge, hvor der er rig mulighed for at slappe af såvel som at tage på udforskning og møde lokalliv i området.

Indkvartering: Jeres valgte lodge inkl. helpension

Dag 5: Karatu Town – afslapning på lodgen

I bruger dagen som I har lyst. Der er rig mulighed for at tage på udforskning i området, lære mere om dagligdagen i Karatu, læse en bog, tage på cultural tour (det kan vi arrangere her fra) eller hvad I nu har lyst til. Lodgen ligger i smukke omgivelser, så måske dagen bare skal bruges på at nyde udsigten.

Dag 6: Karatu Town – Besøg til Hazabe Tribe

Denne dag kan I se frem til at opleve noget af Tanzanias unikke kultur. Sammen med en guide kører I afsted mod Lake Eyasi. Denne smukke sø er en sæsonbestemt lavvandet endorheisk saltsø for foden af Great Rift Valley. Lake Eyasi er et oplagt mål for de, der leder efter noget fjernt og anderledes. I den tørre sæson er søen dog meget udtørret, hvilket bidrager til en næsten overjordisk atmosfære i dette område.

I dette område bor også Hadzabe stammen. De bor i huler nær Eyasi søen, og med en anslået befolkning på færre end 2000 individer, er Hadzabe en af de sidste stammer, der forbliver tro mod deres stammehistorie. Mænd jager og bringer typisk honning hjem for at brødføde deres familier. De er dygtige jægere, og deres dristige og opfindsomme jagtstil er et syn værd at opleve.  Kvinder og børn samler frugter og rødder til at supplere deres kost.

Denne dag vil I lære om deres hverdag, interagere med dem og måske endda tage på vandring eller på jagt med dem. Da de er nomadiske stammer kan et besøg dog ikke garanteres, men lodgens lokale guide vil gøre sit yderste for at arrangere mødet med dem, som absolut vil være en oplevelse i særklasse.

I returnerer til jeres lodge, hvor I kan friske jer op og nyde en sundowner, mens I summer over en fantastisk dag med Hadzabe stammen.

Indkvartering: Foresight Eco Lodge inkl. morgenmad

Dag 7: Karatu Town – afgang til Zanzibar

I står tidligt op for herefter at blive hentet og kørt til lufthavnen for jeres fly til Zanzibar.

Ved ankomst på øen bliver I modtaget og kørt til jeres beach lodge på den sydøstlige kyst. Zanzibar er lokaliseret ud for Tanzanias kyst i Det Indiske Ocean. Foruden de hvide sandstrande, palmerne og det turkisblå vand, byder Zanzibar på spændende kulturer, mad- og krydderimarkeder samt muligheder for shopping eller udforskning på egen hånd.

Indkvartering: Blue Oyster Hotel inkl. morgenmad

Dag 8-11: Zanzibar – nyd dagene ved stranden

Nyd dagene ved stranden. Her kan I se frem til dage fyldt med afslapning, svømmeture i det smukke hav, udflugter – eller hvad I nu lige har lyst til. Valget er jeres. Har I lyst til at benytte jer af de mange forskellige udflugter, som Zanzibar byder på, kan I aftale nærmere med jeres hotel omkring dette. Det er især anbefalelsesværdigt at få en rundtur i en krydderiplantage såvel som at tage på Blue Safari Sejltur (se vedhæftede dokument med forslag til ture).

Indkvartering: Blue Oyster Hotel inkl. morgenmad

Dag 12: Zanzibar – transfer til Stone Town

Denne morgen spiser I en afslappet morgenmad, inden I bliver hentet og kørt til Stone Town. Dagene her er til fri disposition. Tag eventuel på byvandring, med eller uden guide, og lad jer fascinere af denne smukke og hyggelige by og de smalle gader. Her har I mulighed for at få et indblik i historien, og nyde godt af alt lige fra hyggelige cafeer, strand og smuk arabisk arkitektur. Det er umuligt ikke at forelske sig i stemningen her.

I kan eksempelvis også besøge Forodhani Food Market, der ligger ned til havet og i umiddelbar nærhed af jeres hotel. Her kan I udvælge aftensmaden fra hundredvis af lokale boder, hvor der sælges frisk fisk og sødmefuld ingefærjuice.

Vi vil også anbefale, at I en eftermiddag går ned til stranden og finder cafeen Livingstone. Her kan I sætte jer godt til rette med tæerne begravet i sandet og nyde den smukke solnedgang samt alle de lokale mennesker, der kommer her for at hænge ud på stranden. Det er en hyggelig stemning, I vil opleve.

Indkvartering: Tembo House inkl. morgenmad

Dag 12: Andasibe – Antananarivo

Efter morgenmaden har I formiddagen til et sidste besøg i Andasibe Nationalpark. Efter frokost går turen atter tilbage til Antananarivo, hvor I tjekker ind på jeres hotel nær lufthavnen. I nyder aftensmad på hotellet og har resten af aftenen til fri disposition.

Indkvartering: Lodge inkl. morgenmad

Dag 13: Zanzibar – hjemrejse

I tilbringer dagen i Stone Town, inden I om eftermiddagen hentes ved jeres hotel og køres til lufthavnen for jeres fly hjem mod Danmark. I vender hjem med bagagen fuld af dejlige minder om en oplevelsesrig rejse i Tanzania.
En rejse, I aldrig glemmer.

Indkvartering: 1 dagsværelse på Tembo House inkl. morgenmad

Dag 14: Hjemkomst

I lander i Københavns Lufthavn i henhold til flyprogrammet.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visum påkrævet. Kan købes online eller kontant ved ankomst i lufthavnen (USD 50)-

Vaccinationer
Gul feber:            Ikke påkrævet
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK.