Namibia rundt med dansk rejseleder

Inspiration til din skræddersyede rejse

Tag med dansk rejseleder til Namibia på en rejse du aldrig glemmer! Her venter dig et eventyr uden lige, hvor du besøger Namibias største seværdigheder som Windhoek, Sossusvlei, Swakopmund, Skeletkysten, Twyfelfontein og Etosha Nationalpark.

Namibia er blevet beskrevet som “The Land of Thirst” grundet det rå ørkenlandskab, som præger store dele af landet. Alligevel lever her dyr, som er hårføre og ukuelige – og som giver dig en naturoplevelse uden sammenligning! Ørkenlandskabet er varieret, og dyrelivet kommer med en stor diversitet. Vi skal forbi udtørrede floder, tunge sandbanker og klippefyldt terræn kombineret med et charmerende byliv i både Windhoek og Swakopmund.

Ekspeditionen foregår med ekspeditionsleder Richi Wagner, der er uddannet field guide. Sammen besøger I noget af den smukkeste og vildester natur, du overhovedet kan forestille dig.

Under ekspeditionen sidder du selv i førersædet i en stor firehjulstrækker, mens Richi fungerer som din guide. Camping- og teltudstyr er med på taget. Maden tilberedes over bål, du overnatter i camps, hygger omkring bålet, kigger på stjernehimlen og taler om dagens storslåede oplevelser. Oplevelser der med stor sandsynlighed vil få dig til at føle dig fri og i live som aldrig før!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på denne ekspedition. For mere information skal du være velkommen til at kontakte os.

Pris fra DKK 29.495

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Dansk ekspeditionsleder
Leje af bil
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Swakopmund

  • Etosha Nationalpark

  • Deadvlei

  • Sossusvlei

  • Windhoek

  • Twyfelfontein

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du tager hul på rejsens første dag. I dag går turen nemlig mod Windhoek i Namibia. Det er muligt af flyve fra enten København, Aalborg eller Billund Lufthavn.

Dag 2: Ankomst til Windhoek

Du ankommer til den internationale lufthavn i Windhoek, hvor Richi står klar til at byde dig velkommen. Du kører afsted mod safaribilen, hvor alle får en grundig gennemgang af bilen og lærer, hvordan den fungerer.

Herefter kører du mod campen, hvor du skal overnatte.

Overnatning: Telt i Urban Camp inkl. morgenmad

Dag 3-4: Sossuvlei og Sesriem Canyon

I dag kører du mod den lille by Sesriem i Namib-ørkenen. Herfra skal du udforske det massive ørkenområde Sossuvlei, som må siges at være enhver hobbyfotografs drømmelokation.

I Sesriem udforsker du Sesriem Canyon, som er en dyb kløft formet af vand, der gennem millioner af år er fosset gennem klipperne. Området udforskes bedst til fods. Stenede vægge rejser sig skarpt op på begge sider af kløften, mens fugle ruger i klippesprækkerne, og firben piler afsted langs afsatserne. Kløftens navn stammer fra, da tidlige bosættere brugte kløften som en vandressource ved at bruge seks længder af læder (ses riem = seks remme) bundet sammen for at sænke spande ned i vandet i bunden af ​​kløften.

Overnatning: Telt i Sesriem Oshana Campsite inkl. helpension

Dag 5-6: Swakopmund

Turen fortsætter videre mod den charmerende havneby Swakopmund.

Kystbyen Swakopmund ligger langs Namibias spektakulære, naturskønne kyst. Byen er kendt for sine vidåbne avenuer, koloniarkitektur og dets omkringliggende, overjordiske ørkenterræn.

Swakopmund blev grundlagt i 1892 som hovedhavnen for det tyske Sydvestafrika og beskrives ofte som værende mere tysk end Tyskland. Swakopmund, der nu er en badeby, er hovedstaden ved Skeleton Coast, der tiltrækker masser af besøgende glade gæster. Den skæve blanding af tyske og namibiske påvirkninger, adrenalin og eventyr, afslappet atmosfære og kølig havbrise gør det til en meget populær destination.

Besøgende kan se frem til en række spændende aktiviteter herunder quad biking, ridning, paragliding, fiskeri, sightseeing og fascinerende ørkenture.

Overnatning: Telt i Alte Brucke Campsite inkl. helpension

Dag 7-9: Twyfelfontein

Du kører videre mod området omkring Twyfelfontein, hvor der venter masser af kultur og historiske oplevelser.

Twyfelfontein ligger i Kunene-regionen i det nordvestlige Namibia og er et spektakulært, naturskønt område, der byder på en af ​​de største og vigtigste koncentrationer af stenkunst i Afrika.

Navnet Twyfelfontein oversættes til ‘Tvivlens Kilde’, som refererer til den flerårige kilde beliggende i den imponerende Huab-dal. Det var denne kilde, der tiltrak stenalderjægere for over 6.000 år siden. Det var i den tid, at de omfattende klippemalerier blev fremstillet. Her skal du udforske over 30 forskellige hellige, rituelle steder i det traditionelle jægersamfund.

Overnatning: Telt i Mowani Mountain Camp inkl. helpension

Dag 10-12: Etosha Nationalpark

Et af turens helt store højdepunkter er på programmet i dag. Du fortsætter nemlig mod Etosha Nationalpark, hvor store safarioplevelser venter på dig.

Beliggende lige syd for grænsen til Etosha National Park i det nordvestlige Namibia, udgør Etosha South den sydlige region af dette vilde paradis. Ongava Private Game Reserve deler den sydlige grænse med Etosha Nationalpark og tilbyder en række luksus lodges med udsigt over maleriske landskaber fyldt med et rigt dyreliv. Nationalparken kan tilgås via den sydlige indgang ved Anderssons Gate.

Besøgende kan få et glimt af et varieret dyreliv med blandt andet løver, giraffer, elefanter, hvide- og sorte næsehorn og et væld af andre arter. Populære aktiviteter omfatter game drives, næsehorn-safari til fods, guidede vandreture i naturen eller at se solnedgangen over det storslåede afrikanske landskab.

Overnatning: Telt ved Etosha Village Campsite inkl. helpension

Dag 13-14: Okonijma Naturreservat

Fra Etosha fortsætter rejsen til Okonijma Naturreservat, hvor du har store naturoplevelser i vente.

Mellem den spektakulære Etosha Nationalpark og hovedstaden Windhoek ligger Okonjima Nature Reserve. Det 22.000 hektar store naturreservat er hjemsted for AfriCAT, der er et rovdyrreservat, som giver udsatte kattedyr en ny chance for at blive sluppet ud i naturen igen og blive helt uafhængige af mennesker. Gå ikke glip af muligheden for at nyde en guidet safari, leopard-spotting eller lære om den lokale San-kultur langs Bushmen-stien.

Overnatning: Telt i Okonjima’s Omboroko Campsite inkl. helpension

Dag 15: Windhoek

Turen går i dag tilbage mod Windhoek, hvor du bliver indkvarteret på et lokalt og hyggeligt guest house.

Overnatning: Klein Windhoek Guest house inkl. helpension

Dag 16: Hjemrejse

Bilerne afleveres igen i Windhoek. Herfra bliver du transporteret til lufthavnen for at flyve mod Danmark.

Du vender hjem med bagagen fyldt af vidunderlige minder om en oplevelsesrig rundrejse.

Dag 17: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Afrejsedatoer
Turen kan bookes som en privat tur med minimum 5 gæster. Kontakt os for yderligere info.

Visum  
Visum ikke påkrævet for rejser på op til 90 dage.

Vaccinationer
Gul feber:                Ikke påkrævet
Hepatitis:                Kontakt venligst egen læge
Malaria:                   Kontakt venligst egen læge
Andet:                     Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Transport          
Åben safaribil

Forbehold
Richis Afrika og Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs ZAR/EUR/DKK.