Ørkeneventyr og safari i Namibia

Inspiration til din skræddersyede rejse

Dette otte dages eventyr tager dig fra Windhoek til Sossusvlei, Swakopmund og Etosha. Nyd en rejse med din egen private guide i Namibia, hvor du skal opleve landets dramatiske landskaber.

Rejsen bringer dig til Namibias absolutte højdepunkter og byder på både storslåede ørkenlandskaber og safari i Namibia. Du starter ud i den verdenskendte Sossusvlei ørken. Her mødes du af storslåede røde og gule sandklitter og besøger den smukke Sesreim Cannyon. Med en tur i varmluftballon over ørkenlandskabet får du det helt store perspektiv på de fantastiske landskaber. Fra ørkenens store vidder går rejsen videre til byen Swakopmund, som byder på atmosfære, små restauranter og idylliske bygninger i gammel tysk kolonistil. Vi foreslår at du benytter dagen til at udforske Swalkopfloden og Walvis Bay som ligger på Namibias Atlanterhavskyst. Aftenen kan nydes på en af Swalkopmunds stemningsfulde restauranter.

Efter ørkeneventyret, står programmet på Safarioplevelser i Etosha National Park. Du bor i luksuriøse omgivelser i Etosha Village på kanten af Nationalparken og benytter dagene til spændende safari i Etosha, som byder på store oplevelser med et unikt dyreliv. Her finder du blandt andet løver, giraffer, zabraer, elefanter og en overflod af bukke og hjortearter. Etosha National Park er en af de mest ikoniske safaridestinationer i Namibia og de dramatiske landskaber samt det fantastiske dyreliv er en perfekt afslutning på en spændende rejse.

Pris fra DKK 21.995

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Windhoek

  • Sossusvlei

  • Swakopmund

  • Etosha Nationalpark

  • Etosha Nationalpark

Program

Dag 1: Ankomst i Windhoek

Ved ankomst i Windhoek Lufthavn bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team. Fra Windhoek tager du sammen med din guide via Spreetshoogte og Solitaire til Sossusvlei ørkenen (280 km.). Når du ankommer i Sossusvlei, checker du ind på Desert Camp, hvor du skal tilbringe de næste to nætter.

Blot 5 km. fra indgangsområdet til Sossusvlei og Sesriem Canyon, finder du Desert Camp beliggende under århundrede gamle akacietræer og med udsigt over ørkenlandskabet og de omkringliggende bjerge. 20 telte, med egen forplejning, er udstyret med eget badeværelse, skyggefuld veranda med udstyret tekøkken, grill og tilstødende parkeringsplads. Hvert telt har to enkeltsenge samt en sovesofa der kan klappes ud, hvor to små børn (under 12 år) kan indkvarteres gratis. Faciliteterne i hovedbygningen omfatter en fuldt udstyret bar med storskærms-tv, swimmingpool og to fællesområder, som er perfekte til grupper, der rejser sammen.

Friske madvarer kan bestilles dagligt i receptionen. Måltider og spændende aktiviteter kan bestilles på den nærliggende Sossusvlei Lodge.

Hvorfor ikke nyde en dejlig sundowner i smukke omgivelser, hvor du bliver ført til et sted med enestående udsigt i Sossusvlei. Her kan du opleve landskabet blive mere og mere mættet af ørkenens udsøgte toner. For fotografer er dette det perfekte tidspunkt at forevige et smukt øjeblik. Solen synker ned over de røde Sossusvlei sandbankerne, og maler billeder af inspirerende farver og kontraster over den store ørken og de nærliggende bjergkæder.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 2: Sossusvlei

I dag er der mulighed for at tage på en uforglemmelig Sossusvlei luftballon oplevelse – et himmelsk ’Out of Africa’ eventyr. Op, op og væk i den store luftballon, der flyder over Namibia-ørkenen i en time med et sjældent fugleperspektiv over det unikke landskab under dig. Efterfølgende er prikken over i’et en dekadent champagne morgenmad, når fødderne igen står på fast grund. Ligesom Karen Blixen ville have gjort det. Efter lækker morgenmad er det tid til at nyde den uforglemmelige natur på køreturen tilbage til campen.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 3: Swakopmund

Denne morgen er det tid til at tjekke ud fra campen og din guide tager dig herfra videre til Hotel Zum Kaiser i Swakopmund (310 km.). Her tilbringer du de næste tre nætter.

Dette luksuriøse hotel har en perfekt beliggenhed ved Sam Nujoma Avenue i det billedskønne Swakopmund. Hotellet tilbyder direkte adgang til stranden og byen er fuld af byliv, gadeliv og malerisk arkitektur, shopping og gourmetoplevelser.

Værelserne på det eksklusive hotel har eget badeværelse med alle moderne faciliteter. De er stilfuldt dekorerede med et strejf af klassisk elegance, som tager dig tilbage til de kejserlige tider. Hotel Zum Kaiser kreerer en sand autentisk og intim stemning. Nyd det delikate køkken på stedets bistro og se solen stå op. Fra hotellets idylliske tagterrasse oplever du de spektakulære afrikanske solnedgange over Atlanterhavet. Aktiviteter i området kan bookes direkte i receptionen.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 4-5: Swakopmund

I dag bruger du dagen på egen hånd.

Vi foreslår en Living Desert Tour for at opleve det meste af Swakpmund. Du bliver hentet ved hotellet omkring kl. 08.30, og tager over Swakop-floden mod de lokale sandbanker mellem Walvis Bay og Swakopmund, som er ca. 30 km. lang og 5 km. bred og understøtter en imponerende rigdom af fauna og flora. Guiden kører langsomt langs sandbankernes fod, og sørger for ikke at køre på grus-sletterne og dermed forårsage unødvendige skader på miljøet. Grus-sletter er beskyttede og samtidig hjem til de rede-byggende Damara terner, som kun findes i dette område. Kørsel på grus-sletterne forårsager skader, hvilket kan tage op til 100 år at genoprette.

Bevaringsproblemer og ørkenens geologiske struktur vil blive diskuteret i detaljer undervejs. Der er masser af tid til rådighed for hyppige stop, hvor du kan tage billeder af sandklitterne og det omgivende miljø. Din guide vil løbende stoppe for at lede efter spor og på den måde finde ud af hvilke dyr, der var aktive den foregående nat. Viden bliver med stor omhu delt med dig omkring hvert ørkendyr, og der bliver lagt vægt på særlige tilpasninger og deres perfekte udseende, som bruges til overlevelse i ørkenen.

Du krydser sandbæltet fra øst til vest i firhjulstrækker, som giver mulighed for at nyde de spektakulære udsigter ud over ørkenlandskabet, hvor erfaren kendskab til ørkenkørsel er essentiel. Glæd dig til et stop på toppen af sandbankerne med udsigt over et spektakulært sceneri.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 6-7: Etosha

Spis morgenmad på hotellet hvor efter du gør dig klar til din videre rejse på 360 km. mod Etosha, hvor du skal tilbringe to nætter. Etosha Village er beliggende blot to km. fra Andersson indgangen til Etosha Nationalpark. Landsbyen kombinerer på fin vis budgetvenlige priser med komfort, stil og udsøgt køkken. De 40 individuelle luksussuiter tilbyder eget badeværelse samt gårdhave, hvor du kan nyde skønheden omkring dig. To små børn kan indkvarteres med deres forældre på en fold-ud sofa i værelset. Hotellets faciliteter består af udendørs bar med storskærms-tv, to swimmingpools plus børnepool samt restaurant, der serverer delikate retter.

Oplev Namibias dyrekongerige med guidede safarier til Etosha Nationalpark. Eller forkæl dig selv med sundowner og kig til stjernerne for en aften. Gæster kan ligeledes nyde vandrestier i reservatet, hvor forskelligt mindre vildtliv kan spottes fra udsigtspunkter.

Under dit ophold i Etosha er det et must at besøge den smukke nationalpark hvor overfloden af vildtliv er uventet, og består af både nogle af de mest almindelige samt sjældne dyrearter. Området bugner af masser af vegetation, og er hjem til nogle af de største elefanter i Afrika, det truede sorte næsehorn og leopard. Løver ligger camoufleret i græslandets blege, gyldne farver, mens den smukke langhalsede giraf stiger højt op over det meste af vegetationen.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad og middag

Dag 8: Hjemrejse

Spis morgenmad på hotellet hvorefter det er tid til at tjekke ud. De sidste 420 km., og dermed sidste del af rejsen, går tilbage til Windhoek Lufthavn, hvor det er tid til at tage afsked med Afrika. Du tager flyet tilbage til Danmark pakket med gode minder om en enestående rejse i Namibia.

Dag 9: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visum ikke påkrævet (ved rejser på op til 90 dage).

Vaccinationer
Gul feber:            Ikke påkrævet
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælpe, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplan og indkvarteringer mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs NAD/EUR/DKK.