Oplev Kenya & Seychellerne

Inspiration til din skræddersyede rejse

Ta’ på en fantastisk kombinationsrejse med safari i Kenya og efterfølgende strandferie på Seychellerne.

I Kenya oplever du det bedste af Afrikas dyreliv i berømte Masai Mara, hvor du kan møde de berømte Big Five: Løve, bøffel, elefant, næsehorn og leopard foruden et væld af andre dyr og opleve gnuernes store migration.

Herefter venter Seychellernes uovertrufne strande og afslappede atmosfære. Øerne er grønne, vandet er klart og det er nærmest umuligt ikke at komme helt ned i gear i de smukke omgivelser.

Rejseprogrammet her er et eksempel på en privat kombinationsrejse. Vi skræddersyr din rejse helt efter dit ønske og behov, så kontakt os gerne med alle dine rejsedrømme, så sammensætter vi et uforpligtende rejseforslag.

Pris fra DKK 39.495

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Flaskevand under safari (2 x halvliter per person/dag)
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Guide under ophold på Seychellerne
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Aberdare Nationalpark

  • Masai Mara

  • Lake Nakuru

  • Seychellerne

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark – Ankomst i Nairobi

Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport om aftenen bliver du modtaget af en repræsentant fra vores kontor i Nairobi, der vil køre dig til dit hotel, hvor du overnatter.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 2: Byrundvisning i Nairobi

Efter morgenmaden bliver du hentet af din private guide, som tager dig med på opdagelse i Nairobi, for at opleve nogle af byens seværdigheder. Herunder bl.a. et besøg til det fascinerende David Sheldricks Elefantbørnehjem, der altid bringer smil frem på læben. Stedet er åbent for offentligheden fra kl. 11.00-12.00. Her får du et indblik i, hvordan forældreløse elefanter og næsehorn bliver opdrættet til atter at blive sat ud i naturen.

Der er desuden indlagt et besøg på det fascinerende Karen Blixen Museum, som ligger 15 km. uden for Nairobi, for foden af Ngong Hills. Meryl Streep portrætterede bl.a. Karen Blixen i filmen ‘Out of Africa’, og en stor del af den film er ligeledes indspillet her.

Slutteligt er der indlagt et besøg på Kazuri Bead Factory, som er en perlefabrik. Kazuri betyder ”lille og smuk” på swahili, som er Kenyas nationalsprog. Fabrikken blev etableret i 1975 som en lille workshop for enlige mødre. I dag er Kazuri en del af The World Trade Organization, og beskæftiger mere end 380 kvinder.

Frokost og middag er på egen regning. Nairobi har et bredt udvalg af restauranter, som er værd at besøge. Din guide assisterer gerne med anvisning herpå. Efter din byrundtur returnerer du til lodgen, hvor du overnatter.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 3: Nairobi – Aberdare Nationalpark

Efter morgenmaden mødes du med din guide på hotellet omkring kl. 08.00, og rejsen tager dig nu videre nord på til Aberdare. Du kører forbi Sisal gårde, ananasplantager og kaffefarme gennem grønne bakkede landskaber, og ankommer i Aberdare Country Club i tide til frokost. Herefter kører du på safari i lodgens køretøj inden du tjekker ind på din valgte lodge. Det er en fremragende måde at blive introduceret til safari i Kenya, hvor du kan overvære dyrelivet fra din private terrasse eller fra et udendørs lounge område, hvorfra du kan nyde en sundowner.

Aberdare Nationalpark dækker med sine 767 km2 de højere områder af Aberdare Mountain Ranges of Central Kenya fra en højde på 1.829 meter til 4.001 m.o.h. Dyr, som ofte ses i parken, er elefanter, det sorte næsehorn, leopard, bavianer, sorte- og hvide colobus aber og sykes aber. De sjældnere dyr er løven, den gyldne kat og den undvigende skovantilope.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 4: Aberdare Nationalpark – Masai Mara

Efter morgenmaden kører du videre til det magiske Masai Mara – Kenyas kendte vildtdyrsreservat. Køreturen tager dig ned af Great Rift Valley, som byder på betagende udsigter over vildtlivet og Mount Longonot. Du ankommer ved frokosttid, hvorefter du kører på eftermiddagssafari og skal opleve Masai Maras mange vilde dyr. Måske får du set den smukke afrikanske solnedgang, der farver himlen i et væld af røde og orange farver. 

Masai Mara er uden tvivl Kenyas mest populære vildtreservat og er det mest besøgte reservat i Kenya. Filmen ”Out of Africa” blev i stor udstrækning filmet i dette område. Der er et væld af alle typer af vilde dyr, her i blandt ”The Big 5”, som er et samlet udtryk for: løve, bøffel, næsehorn, leopard og elefant. Et scenarie, som er værd at opleve, er den årlige migration hvor millioner af gnuer, zebraer og gazeller fra Serengeti sletterne krydser grænsen til Tanzania og Mara River for at nå til Masai Mara i deres søgen på frisk græs. Vildtreservatet huser ligeledes mange forskellige fuglearter. Faktisk er 452 fuglearter registreret i dette reservat.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 5: Masai Mara

Du tilbringer en hel dag i Masai Mara. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket guiden er ekspert i at vide, vil han sammen med dig lægge en plan for dagen. Måske har du lyst til at køre ud på safari tidlig morgen, for herefter at returnere til lodgen, hvor du spiser morgenmad. Efter morgenmad kan du atter køre ud på safari, for så at returnere igen til frokost. Resten af dagen kan du bruge på afslapning i lodgen. Efter en afslappende eftermiddag kan du tage på endnu en safari kl. 16.00.

Alternativt kan du spise tidlig morgenmad og herefter tage på heldagssafari med medbragte madpakker, som nydes i det fri. Valget er dit og den bedste løsning vil blive vendt mellem dig og din guide. 

Der er desuden mulighed for at besøge en Masai Landsby, der giver et enestående indblik i Masaiernes levevis og kultur. Masai-folket er kendte for deres utrolige hoppe-teknik, der symboliserer styrke.

Du har ligeledes mulighed for at opleve savannen fra oven fra en varmluftballon. Dette vil absolut være en oplevelse i særklasse. Om aftenen vender du tilbage til campen, hvor du spiser en lækker middag.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 6: Masai Mara – Lake Nakuru

I dag går turen tværs over Kenya mod Lake Nakuru, og du ankommer til lodgen ved frokosttid. Her vil der blive serveret frokostbuffet, og efter du har tjekket ind er det tid til safari ved søens betagende bredder. Du returnerer til din lodge, hvor du kan friske dig op inden middag.

Lake Nakuru er en lavvandet alkalisk sø, som er verdenskendt for sin store bestand af flamingoer; Indimellem giver tusindvis af disse fugle søen et smukt pink skær. Vandstanden vil dog være afgørende for tilstedeværelsen af flamingoer. Desuden huser parken en bred vifte af dyr, herunder leopard, løve, bøffel, flodheste, bavianer, og Rothschild’s giraffen som kun findes i denne park i Kenya. Ligeledes kan være heldig at spotte det hvide og sorte næsehorn, som bliver beskyttet og vogtet her.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 7: Lake Nakuru – Nairobi – Seychellerne

Efter tidlig morgenmad er det tid til at tage afsked med Lake Nakuru, og du kører nu tilbage mod Nairobi. Ved ankomst i hovedstaden bliver du kørt i lufthavnen for dit fly videre mod Seychellerne.

Ved ankomst til det tropiske ø-paradis bliver du mødt af en repræsentant fra vores team, som vil sørge for transfer til dit hotel i Mahé, hvor du har en enkelt overnatning inden du tager videre til dit beach resort.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 8-15: Seychellerne – Nyd dagene ved stranden

Dagene er til fri disposition, og der er rig mulighed for at dykke eller snorkle eller tage på ture såfremt dette måtte have interesse.

På Seychellerne vil du opdage, at de postkort smukke strande ikke er en drøm. Sandet er virkelig så hvidt og havet er vidunderligt blåt. Naturen prioriteres her, og faktisk er de fleste øer naturreservater, hvoraf selv de mest beboede af dem er beskyttede. Når du ser dem, forstår du hvorfor.

Mahé er den største ø i størrelse og befolkning og huser en dramatisk bjergrig regnskov samt et væld af charmerende bugter og grotter.

Det er tid til at smide skoene og dyppe tæerne i Det Indiske Ocean.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 16: Hjemrejse

Du spiser en afslappet morgenmad på resortet. Senere  bliver du hentet og kørt til lufthavnen for dit fly tilbage mod Danmark.

Med hjem i bagagen har du vidunderlige minder om en oplevelsesrig rejse i Østafrika.

Dag 17: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab. 

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum  
Kenya: Visumfrit. Dog er det påkrævet at søge og få godkendt ETA før afrejse til Kenya.
Seychellerne: Visumfrit. Dog er det påkrævet af udfylde indrejseformular senest 72 timer inden afrejse.

Vaccinationer
Gul feber: Påkrævet
Malaria: Kontakt venligst egen læge
Andet: Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Transport          
Firhjulstrækker eller minivan

Forbehold
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK.