Oplev Mafia Island, Zanzibar & Kenya

Inspiration til din skræddersyede rejse

På en rejse som denne kan du se frem til en formidabel dykkerferie ved Zanzibars hvide strande samt den uspolerede ø Mafia Island, hvor du kan stikke tæerne i det azurblå vand. Her venter ligeledes et undervandsliv i verdensklasse, hvor du skal på opdagelse blandt smukke koraller og måske endda kan være heldig at stifte bekendtskab med hvalhajer.

Efter nogle dage under vandet kan du se frem til et ægte safarieventyr i Kenya. Her venter safariparkerne Amboseli, Lake Naivasha og det ikoniske Masai Mara, hvor de endeløse sletter og Big Five dyrene venter.

Det er ikke uden grund at både kyndige rejsende og nybegynderes drøm om en rejse til Afrika i høj grad omfatter Kenya. Landet er velsignet af en overflod af spektakulært dyreliv og overdådige, smukke og utroligt fotogene landskaber. Overalt hvor du går, fra de vrimlende byer til Masai Maras savanner, er folk venlige og indbydende. De nationalparker, du skal besøge, er storslåede og fyldt med alt slags liv samt smukke udsigter, der synes at være uendelige.

Glæd dig til en rejse fuld af alverdens vidunderlige kontraster lige fra marineliv til tør savanne og multikulturelle oplevelser, smukke solnedgange og hvide sandstrande.

Pris fra DKK 35.895

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering i henhold til rejseprogram
Dykning på Mafia Island
Safari i henhold til rejseprogram
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Safari i privat safaribil
Transfer i henhold til rejseprogram
Måltider i henhold til rejseprogram
Relevante parkgebyrer
Flaskevand under safari
Skatter og afgifter

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Leje af dykkerudstyr
Måltider på The Rock Restaurant
Marine Park fees på Mafia Island

Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Zanzibar

  • Amboseli

  • Masai Mara

  • Mafia Island

  • Masai Mara

  • Lake Naivasha

  • The Rock Restaurant

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du rejser fra Danmark om aftenen.

Dag 2: Ankomst til Zanzibar

Jambo! Ved ankomst på Zanzibar om morgenen bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team på øen, som vil køre dig til dit beach resort. Her kan du bruge resten af dagen på afslapning ved stranden.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 3: Byrundtur i Stone Town og middag på Rock Restaurant

Du spiser morgenmad på resortet, inden du bliver hentet for at tage på dagsudflugt til Stone Town, Zanzibars charmerende hovedby.

Ca. kl. 08.30 er der afgang fra resortet, og du bliver sat af i byen, som du kan udforske på egen hånd.

Start evt. dagen med en slentretur gennem de mange snoede gader, som bugner af hyggelige små souvenirbutikker. Her kan du købe alt lige fra lokalt producerede smykker, kurve, kaffebønner, krydderier og meget mere.

Måske har du lyst til at fortsætte forbi katedralen, som er bygget i 1874 og gemmer på en masse historie fra en tung tid, da der var slavehandel her.

Vi anbefaler, at frokosten indtages på stranden på cafeén Livingstone. Her kan du begrave tæerne i sandet og nyde din mad, mens du betragter det livlige lokalliv og havet.

Efter en god dag i Stone Town kører din chauffør dig til The Rock Restaurant på Zanzibars østkyst. Du sejler ud til den lille og charmerende restaurant, som ligger placeret på en klippe. Restauranten er ikke blot kendt for sin ekstraordinære beliggenhed, men også sin fantastiske mad inspireret af naturressourcer, et twist af Zanzibar og med italiensk kærlighed. Med sin unikke position i farvandet i Det Indiske Ocean er The Rock en charmerende og eksklusiv restaurant, der på meget kort tid er blevet et af de store ikoner her på Zanzibar.  Du nyder en dejlig middag, inden du senere kan gå tilbage til stranden, hvorfra du hentes og køres tilbage til din lodge.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 4: Zanzibar – Nyd dagene på stranden

Brug dagen som du har lyst. Måske ønsker du at tilbringe tiden ved stranden og det indbydende hav. Der er også mulighed for at arrangere udflugter og andre aktiviteter.

Aftenen kan tilbringes i restauranten, eller du kan vælge at tage på et Sunset Cruise og opleve Zanzibars charmerende solnedgangen fra en gammeldags dhow. Ikke meget slår den magiske solnedgang her.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 5: Zanzibar – Mafia Island

Du spiser tidligt morgenmad for herefter at blive hentet og kørt til lufthavnen omkring kl. 7.00.

Herfra flyver du fra Zanzibar via Dar es Salaam til Mafia Island, hvor du ankommer til frokost. Ved ankomst bliver du mødt af en repræsentant på øen, som kører dig til din lodge.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 6-9: Dykning på Mafia Island

Du tilbringer de næste fire dage med dykning og snorkling på Mafia Island. Du kan starte dagen med at snorkle med hvalhajer, som migrerer igennem farveandene omkring Mafia Island. Dette er en formidabel oplevelse i særklasse. Du kan også dykke længere ned og udforske Mafia Islands undervandsliv, smukke koraler og farverige fisk.

Når du ind imellem tilbringer tid på landjorden, er det oplagt at gå på opdagelse i øens skønne attraktioner, som spænder fra gamle ruiner til øde bounty-øer.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 10: Mafia Island – Nyd dagen på stranden

Din sidste dag på Mafia Island bruges på at restituere efter dine dyk. Du kan slappe af på din lodge eller udforske øen.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 11: Mafia Island – Moshi

Du har denne dag til fri disposition indtil om eftermiddagen, hvor du bliver hentet og kørt til lufthavnen. Her venter dit fly mod Kilimanjaro Airport. Herfra bliver du atter mødt af en chauffør, som kører dig til byen Moshi, der ligger for foden af Kilimanjaro.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 12: Moshi – Amboseli

Denne morgen spiser du tidlig morgenmad for herefter at fortsætte din rejse mod Namange grænsen, der ligger mellem Tanzania og Kenya. Her bliver du afhentet af din chaufførguide fra vores kontor i Nairobi. Han vil være ansvarlig for din safari i Kenya.

Du kører til Amboseli Nationalpark, der ligger smukt placeret for foden af Mount Kilimanjaro. Du ankommer til din lodge til en sen frokost, for herefter at fortsætte ud på eftermiddagssafari. Her kan du nyde synet af en bred vifte af vilde dyr, herunder store bestande af elefanter. Alt sammen med Kilimanjaros sneklædte top som baggrundskulisse.

Tilbage på lodgen frisker du dig op, inden du spiser middag.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 13: Amboseli – Lake Naivasha

Efter tidlig morgenmad i lodgen er det tid til at fortsætte safarirejsen mod Lake Naivasha, hvor du ankommer til frokost. Resten af dagen kan du bruge på afslapning i de hyggelige omgivelser. Alternativt kan der arrangeres bådtur til Crescent Island.

Crescent Island er en smuk halvø omsluttet af Lake Naivsha. Du går rundt til fods blandt giraffer, zebraer, gnuer, vandbukke og gazeller samt mange forskellige fuglearter. Det er en enestående mulighed for at se samspillet mellem den smukke natur og de mange dyr – helt tæt på.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 14: Lake Naivasha – Masai Mara

Denne dag ankommer du til magiske Masai Mara, Kenyas kendte vildtreservat. Køreturen tager dig ned gennem Great Rift Valley, som byder på enestående udsigter over vildtlivet og den sovende vulkan Mount Longonot. Efter ca. fire timers kørsel ankommer du til Mara. Her findes en ekstraordinær og imponerende variation af vilde dyr, heriblandt også Big Five, som er en fælles betegnelse for løve, bøffel, elefant, leopard og næsehorn.

Du spiser frokost, inden du tager på safari for at spotte efter dyr.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 15: Heldagssafari i Masai Mara

Du tilbringer en hel dag i Masai Mara. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket din guide er ekspert i at vide, vil han sammen med jer ligge en plan for dagen. Måske har du lyst til at køre ud på safari tidlig morgen for herefter, at returnere til lodgen, hvor du spiser morgenmad. Efter morgenmad kan du atter køre ud på safari for så at returnere igen til frokost. Resten af dagen kan bruges på afslapning. Efter en afslappende eftermiddag kan du tage på endnu en safari kl. 16.00.

Alternativt kan du spise tidlig morgenmad for herefter at tage på heldagssafari med medbragt madpakke, som nydes i det fri. Valget er dit, og den bedste løsning vil blive vendt mellem dig og din guide.

Der er desuden mulighed for at besøge en Masai-landsby, som vil give dig et enestående indblik i masaiernes levevis og kultur. Det farverige masai-folk er i øvrigt kendte for deres utrolige hoppe-teknik, der symboliserer styrke.

En anden mulighed er at tage på morgensafari i en varmluftballon, hvor du ser dyrene og de champagnefarvede sletter fra oven. Safarien afsluttes med en delikat morgenmad i det fri.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 16: Masai Mara – Nairobi – Hjemrejse

Du spiser tidlig morgenmad, hvorefter det er tid til at tage afsked med Masai Mara. Du kører nu mod Kenyas pulserende hovedstad Nairobi og passerer atter Great Rift Valley og Mount Longonot. Hold øje med flokke af giraffer og gazeller, mens du kører.

Ved ankomst i Nairobi bliver du kørt til lufthavnen for dit fly hjem mod Danmark. Du flyver hjem med hovedet fyldte af gode minder om en oplevelsesrig rejse i Østafrika.

Dag 17: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Kenya: Visumfrit. Dog er det påkrævet at søge og få godkendt ETA før afrejse til Kenya.
Tanzania: Visum påkrævet. Købes online eller kontant ved ankomst i lufthavn (USD 50).

Vaccinationer
Gul Feber:                    Påkrævet
Hepatitis A:                  Kontakt venligst egen læge
Malaria:                        Kontakt venligst egen læge
Andet:                           Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for køb af rejse.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi Samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt 
Vores Afrika tilstræber i videst mulige omfang, at afvikle rejsen iht. overnævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisændringer i servicepriser samt udsving i vekselkurs mellem USD/DKK.