Romantisk drømmerejse i Kenya

Inspiration til din skræddersyede rejse

Kenya er på mange måder fantastisk, enestående og befængende. Derfor er en romantisk rejse hertil også noget helt specielt, der vil skabe mindeværdige oplevelser for evigt.

Her kommer vi med vores bud på et rejseeventyr for dig og din partner til det fascinerende land. Du skal opleve nogle af de bedste naturreservater i verden, hvor du bliver indkvarteret i de smukkeste lodges med direkte udsyn ud over de endeløse sletter og det mangfoldige dyreliv.

Under hele jeres safari har du privat chauffør/guide, som er med til at gøre din rejse helt unik. Som prikken over i’et runder du dette sammensurium af oplevelser af med tæerne i det kridhvide sand direkte ud til det smukke Indiske Ocean på det eksklusive hotel Medina Palms. Et hotel, der indbyder til både romantik, spabehandlinger og vandsport.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Kenya på en rejse du aldrig glemmer.

Pris fra DKK 32.995

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Flaskevand under safari (2 x halvliter per person/dag)
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Mount Kenya

  • Lake Nakuru

  • Masai Mara

  • Watamu

Program

Dag 1: Ankomst i Nairobi

Jambo! Ved ankomst i Jomo Kenyatta Airport om aftenen, bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team i Nairobi, som kører dig til dit hotel i byen. Resten af aftenen er til fri disposition.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 2: Byrundvisning i Nairobi

Du kan vælge at tage på opdagelse i Nairobis særlige seværdigheder og besøge Karen Blixens museum. Alternativt kan du besøge Girafcenteret og opleve på helt tæt hold, hvor smukke og majestætisk høje disse dyr er. Daphne Sheldrick Foundation er åbent for offentligheden fra kl. 11.00 – 12.00. Her kan du se, hvordan forældreløse babyelefanter og næsehorn, bliver opdrættet til atter at blive sat ud i den frie natur. Et besøg, der altid giver smil på læben.

Det kan også være du har lyst til at slappe af i hotellets smukke omgivelser efter den lange rejse. Valget er dit.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 3: Nairobi – Mount Kenya

Efter en afslappet morgenmad på hotellet bliver du hentet af din private chauffør, og dit safari eventyr kan begynde. Du kører mod Mount Kenyas skråninger og ankommer til Serena Mountain Lodge ved frokosttid. Resten af eftermiddagen er til fri disposition, hvor du kan nyde synet af savannens vilde dyr fra lodgens balkon.

Mount Kenya er med sine 5.199 meter landets højeste bjerg samt det anden højeste i Afrika. Efter skovgrænsen finder man Nationalparken, som er hjem for elefanter, bøfler, aber, antiloper og det gigantiske vildsvin. Ligeledes er her også et fantastisk fugleliv rundt om bjerget, både i form af store ørne samt farverige småfugle.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 4: Mount Kenya – Lake Nakuru

Efter morgenmad bliver du hentet af din chauffør kl. 8.30. I dag tager din rejse dig videre til Lake Nakuru Nationalpark.
Du ankommer til lodgen, hvor du spiser frokost inden du tager ud på safari langs Lake Nakurus betagende bredder. Du returnerer til lodgen igen om eftermiddagen, hvor der er tid til at friske op inden du spiser hyggelig middag.

Lake Nakuru er en lavvandet alkalisk sø, som er verdenskendt for sin store koncentration af flamingoer og ind imellem giver tusindvis af disse fugle søen en imponerende lyserød glød. Der findes i øvrigt mindst 450 registrerede fuglearter ved Lake Nakuru. I parken kan du ligeledes finde en bred vifte af forskellige dyr – her iblandt leoparden, som ofte findes snuende på en gren i de storslåede gulbarkede akacietræer. Derudover løve, bøffel, næsehorn, waterbuck, vortesvin, bavianer, den truede netgiraf, som kun findes i denne park i Kenya, samt det hvide næsehorn og det sjældne sorte næsehorn, som bliver vogtet og beskyttet her.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 5: Lake Nakuru – Masai Mara

Du spiser tidlig morgenmad i lodgen, hvorefter det er tid til at tage afsted mod Masai Mara, Kenyas mest berømte vildtdyrsreservat. Køreturen tager dig ned af Great Rift Valley, som byder på en spektakulær udsigt ud over vildtlivet og Mount Longonot, den sovende vulkan. Du ankommer til lodgen, hvor du spiser en lækker frokost inden du sammen med din chauffør tager ud på eftermiddagssafari på Masai Maras endeløse sletter, og hvor du bl.a. vil opleve hvor smuk solnedgangen er i Østafrika.

Du returnerer til lodgen, hvor du kan friske dig op inden middag i de hyggelige omgivelser.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 6: Masai Mara

I dag tilbringer du hele dagen I Masai Mara. Alt afhængig af hvor dyrene befinder sig, hvilket din guide er ekspert i at vide, vil han sammen med dig ligge en plan for dagen. Måske har du lyst til, at køre ud på safari tidlig morgen og opleve dyrene stå op sammen med solen, returnere til lodgen, hvor du spiser morgenmad, for herefter at køre ud på safari igen. Du returnerer til lodgen til frokost og tilbringer dagen med afslapning om eftermiddagen. Efter en afslappende eftermiddag kan du atter køre ud på safari kl. 16.00.

Alternativt kan du spise tidlig morgenmad og herefter tage på heldagssafari med medbragte madpakker, som nydes undervejs.
Valget er dit, og den bedste løsning vil blive vendt mellem dig og din personlige guide.

Du returnerer til lodgen om aftenen, hvor du spiser middag.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 7: Masai Mara – Nairobi – Afrejse til Watamu

Efter tidlig morgenmad er det tid til at tage afsked med Magiske Masai Mara, og du kører nu tilbage til Nairobi. Du kommer atter forbi Great Rift Valley og passerer vulkanen. Hold øje med giraffer og gazeller mens du kører. Du ankommer i Kenyas pulserende hovedstad Nairobi, hvor du bliver kørt til Jomo Kenyatta Airport for at tage flyet videre til Mombasa. Ved ankomst i Mombasa bliver du mødt af en repræsentant fra vores team, som vil køre dig til Medina Palms i Watamu, som ligger blot få timers kørsel fra Mombasa. Resten af dagen og aftenen er til fri disposition, til at gøre som du har lyst til. Måske har du lyst til at slappe af i de fantastiske omgivelser, der omringer dig.

Brug for lidt ekstra forkælelse? Så er Medina Palms det perfekte hotel, at besøge. Her findes ingen standardværelser, men derimod lækre suiter eller villaer. Slap af og nyd lyden af de forsigtige bølger, der skyller ind over en af verdens “top 10” strande eller tag et hvil ved poolen, under den bagende sol. Måske har du lyst til en dejlig terapeutisk spabehandling? Når energien atter melder sig, kan du med fordel gøre brug af hotellets mange faciliteter, som f.eks. vandsport eller magiske udflugter. Velkommen til Det Indiske Ocean.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 8-10: Watamu

Du tilbringer dagene med afslapning på hotellet og den smukke strand. Du kan benytte dig af hotellets mange faciliteter, som kan bookes direkte på stedet.
Nyd hinanden og de sidste dage af din oplevelsesrige romantiske rejse.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 11: Hjemrejse

Efter morgenmad tager du afsked med Watamu. Vores chauffør henter dig på hotellet, og kører dig til lufthavnen, hvor du tager flyet hjem til Danmark via Amsterdam, pakket med dejlige minder om en romantisk rejse i Kenya.

Dag 12: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visumfrit. Dog er det påkrævet at søge og få godkendt ETA før afrejse til Kenya.

Vaccinationer
Gul feber:            Ikke påkrævet
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK.