Safari i Botswana & Okavango Delta

Inspiration til din skræddersyede rejse

Et af de største indlandsdeltaer og verdensarvsteder, Okavango deltaet, er blandt de rigeste og mest varierede levesteder i Afrika og en af verdens bedste destinationer til at opleve vilde dyr. Okavango deltaet er ulig noget, du før har set eller oplevet. Denne legendariske indre vandvej skærer gennem en stor del af Botswana og består af 1.500 kvadratkilometer vandkanaler, laguner og øer, som altså danner en af de mest utrolige vildmarker i Afrika.

Botswana er virkelig en af de ultimative safaridestinationer i Afrika. En safari her er eksklusiv og altid privat samt yderst spektakulær. Din safari i Botswana inkluderer blandt andet et besøg i det lokale Khwai område, hvor du har mulighed for at interagerer med de lokale Khwai folk.

Pris fra DKK 38.995

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Flaskevand under safari (2 x halvliter per person/dag)
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Okavango Delta

  • Chobe Nationalpark

  • Khwai Reservatet

  • Chobe Nationalpark

Program

Dag 1: Ankomst i Maun

Ved ankomst i Maun Lufthavn bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team, som vi hjælpe dig med dit planlagte fly videre til Khwai Reservatet, der ligger i Okavango Delta.

Du ankommer i Khwai Airstrip, hvor du bliver hentet og kørt til Khwai Tented Camp. På bredden af en lagune ligger campen placeret på et smukt sted inden for dette reservat og på den østlige grænse af Moremi Game Reserve. Floden fungerer som en grænse mellem reservatet og samfundet og tilbyder besøgende adskillige unikke måder at opleve Afrika på. Ud over de daglige safarier, hvor man oplever Afrikas store attraktioner, herunder løver, elefanter, bøfler, flodheste og giraffer, har gæster på Khwai Tented Camp også mulighed for at tage på natsafari og på denne måde opleve naturen efter solnedgang. Natsafari og vandresafari er normalt ikke tilladt i nationalparkerne eller safari-reservaterne. Dette giver en ekstraordinær mulighed for en tæt og personlig oplevelse med nogle af Afrikas natlige og mere undvigende dyr.

Ligeledes kan du også udforske de store skovområder såvel som Khwai-flodens åbne græsarealer og bredder til fods.

Campen har bevaret gårsdagens romantik og tilbyder et mere enkelt liv i harmoni med naturen. Her findes ingen faste strukturer; alt kan fjernes for at forlade ørkenen præcis som vi fandt den, hvilket minimerer vores indvirkning på miljøet. Gæsterne kan nyde rummelig og komfortabel teltindkvartering, senge og private badeværelser med spildtoiletter og bucketbrusere under stjernerne.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 2-3: Khwai Tented Camp

Nyd en skøn morgensafari, hvor du oplever dyrene stå op med solen. Resten af dagen bruger du på egen hånd inden du skal ud på sen eftermiddagssafari. Du kan glæde dig til den smukkeste afrikanske solnedgang.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 4: Linyanti Bush Camp

Efter denne morgens morgensafari bliver du kørt tilbage til Khwai Airstrip, hvor dit fly venter. Her fra skal du videre til Linyanti Reservat, som er en del af Chobe Nationalpark. Din camp Linyanti Bush tilbyder de perfekte omgivelser til en autentisk og vild safarioplevelse. Som den eneste kilde til vand i de tørre måneder, er Linyanti moserne nogle af de mest søgte områder i det nordlige Botswana, og man vil kunne finde en store bestanddel af vildtliv og fredfyldt atmosfære. Området byder på et spektakulært fugleliv hele året rundt, men bedst kendt er det for sine store elefantflokke, der bevæger sig ned til Linyanti floden i begyndelsen af vinterperioden. Turen tilbage til indlandet sker først når den store regntid atter begynder. Løver, hyæner, antiloper og leoparder er også hyppige besøgende i Linyanti såvel som flodheste og krokodiller. Linyanti Bush Camp grænser op til Chobes vestlige grænse i Chobe Enclave og er en intim teltlejr med 12 senge ved bredden af Linyanti mosen i et privat reservat. Campen er begrænset til små eksklusive grupper, der søger en personlige oplevelse i et privat reservat langt væk fra de mange turister. Aktiviteter i campen er safari, vandresafari, observering af vildtlivet fra udsigtspunkter, fugleture, sejlsport og fiskesafari samt guidede mokoro safari som udelukket kan opleves i Okavango Delta, da det foregår i en kano.

Overnatning i Linyanti Bush Camp er langt fra primitivt. Du overnatter i et rummeligt telt med komfortable senge og eget badeværelse med faldtoiletter og faste brusere med varmt vand.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 5-6: Linyanti Bush Camp

Nyd en tidlig morgensafari og brug resten af dagen på afslapning i campen før du skal på eftermiddagssafari.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 7: Hjemrejse

Efter denne morgens safari og morgenmad i campen bliver du kørt til Airstrip’en, hvor fra du flyver tilbage til Maun Airport i tide til dit forbindende videre fly. Det er tid til at tage afsked med Afrika og du flyver hjem til Danmark pakket med dejlige minder om en enestående rejse til Botswana. En rejse, du aldrig glemmer. 

Dag 8: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Ikke påkrævet for indrejse til Botswana ved rejse på op til 90 dage.

Vaccinationer
Gul feber:               Ikke påkrævet
Hepatitis A:            Kontakt venligst egen læge
Malaria:                  Kontakt venligst egen læge
Andet:                     Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

Forbehold
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplan og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs BWP/EUR/DKK.