Strand og Kultur på Zanzibar

Inspiration til din skræddersyede rejse

Tag på en strandferie til eksotiske Zanzibar, som ligger ud til Det Indiske Ocean ud for Tanzanias østkyst. Rejsen er arrangeret, så du oplever det bedste af Zanzibar lige fra kulturelle seværdigheder til skønne strande. Det er en oplagt rejsedestination til dig, der søger en kulturfyldt, afslappende og solrig ferie med familien, som par eller som solorejsende.

På Zanzibar fornemmer man øjeblikkeligt den afslappede livsstil og atmosfære, hvad end man slentrer hen af stranden eller går rundt i Stone Towns charmerende gader. Øen har været kendt som en vigtig handelsstation gennem flere århundrede. Artefakter og effekter fra den dystre fortid med slavehandel er stadig at finde i Stone Town, mens den mere muntre handel med eksotiske frugter, grøntsager og krydderier stadig foregår den dag i dag.

Vi har sammensat denne tur med udgangspunkt i vores bedste personlige rejser til Zanzibar, og du får de bedste sider af Zanzibar på denne rejse i paradis.

Pris fra DKK 15.595

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Guide under ophold på Zanzibar
Udflugter og aktiviteter under ophold på Zanzibar
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Smukke paradisstrande

  • Dykning og snorkling

  • Stone Town

  • Betagende solnedgange

Program

Dag 1: Ankomst på Zanzibar

Jambo! Ved ankomst på Zanzibar om aftenen bliver du mødt af en repræsentant fra vores kontor i Stone Town, som vil sørge for transfer til dit hotel. Her har du tre overnatninger.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 2-4: Zanzibar – Stone Town

Brug dagene som du har lyst. Du kan eventuelt tage på byvandring og lade dig fascinere af denne smukke og hyggelige by og de smalle gader. Her har du mulighed for at få et indblik i livet i den historiske, gamle bydel, som byder på alt lige fra hyggelige cafeer, strand, små snoede gader og smuk arabisk arkitektur.

Du kan også besøge Forodhani Food Marked om aftenen, der ligger ned til havet og i umiddelbar nærhed af dit hotel. Her kan du vælge aftensmaden fra massevis af lækre boder, der sælger frisk fisk og skøn ingefærjuice.

Vi vil også anbefale, at du i løbet af eftermiddagen går ned til stranden og finder caféen Livingstone. Her kan du sætte dig godt til rette med tæerne begravet i sandet og nyde den smukke solnedgang samt alle de lokale, der kommer for at hænge ud på stranden. Det er en ganske hyggelig stemning, du vil opleve.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 5: Zanzibar – Transfer til nordkysten

Denne morgen spiser du morgenmad for herefter at blive hentet og kørt til Zanzibars nordlige kyst. Du indlogeres på din beach lodge, som ligger med dejlig udsigt ud over Det Indiske Ocean. Her kan du smide fødderne i vandet og tage en velfortjent slapper og glemme alt om hverdagsliv og travlhed der hjemme.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. halvpension

Dag 6-10: Zanzibar – Nyd dagene ved stranden

Dagene er til fri disposition.

Nyd kystens smukke hvide strande, og det summende lokal- og strandliv omkring jer. Du kan let aftale nærmere med dit hotel, hvis du gerne vil booke vandsportsaktiviteter eller andre ture. Dit resort ligger lige ud til den kridhvide strande, hvor der er masser af liv, vandsportsaktiviteter og en dejlig ‘Hakuna Matata-agtig’ stemning. Ligeledes i kort afstand fra dykkercenter, hvis dette skulle have interesse.

Aftenen kan tilbringes i resortets lounge og restaurant, eller du kan tage på et sunset cruise og opleve solnedgangen over Det Indiske Ocean med Zanzibars kystlinje som kulisse. Der er ikke mange ting, der slår den magiske solnedgang på Zanzibar.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. halvpension

Dag 11: Nyd dagen ved stranden – Hjemrejse

Brug den sidste dag ved stranden som du har lyst. Du har et dagsværelse stillet til rådighed indtil sen eftermiddag. Senere er det tid til at sige farvel til Zanzibar og Det Indiske Ocean.

Din chauffør kører dig til lufthavnen for dit fly fra Zanzibar Airport. Herfra tager du flyet hjem til Danmark med hovedet fyldt af dejlige minder om en helt eventyrlig rejse med dykning og strandferie på Zanzibar.

Indkvartering: Dagsværelse på din valgte lodge

Dag 12: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visum påkrævet. Kan købes online eller kontant ved ankomst i lufthavnen (USD 50).

Vaccinationer
Gul feber:            Ikke påkrævet
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Transport
Toyota firhjulstrækker eller minivan

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs USD/DKK.