Strandferie på Seychellerne

Inspiration til din skræddersyede rejse

Leder du efter en destination, der tilbyder de perfekte rammer til at komme helt ned i gear, bør du besøge Seychellernes hvide paradisstrande, der strækker sig over et ørige på 115 bountyøer beliggende midt i Det Indiske Ocean.

Seychellerne må siges at være et uspoleret paradis, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse blandt granitøer og koralrev. Her finder du det meste af det, som hjertet begærer lige fra gastronomi, tropiske strande, uspoleret natur og lækre hoteller og strandlodges.

På denne rejse vil du besøge hovedøen Mahé og den naturrige naboø Praslin. På Mahé finder du et bredt udvalg af restauranter, smukke strande og imponerende natur. Praslin byder til gengæld på et sublimt koralrev, der lægger op til snorkling i verdensklasse. Nå ja, og så er det på Praslin, at du finder Anse Lazio stranden, der er kåret som en af verdens smukkeste strande.

Pris fra DKK 16.995

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Mahé

  • Isle Praslin

  • Uspoleret natur

  • Paradisiske strande

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du rejser fra Danmark om aftenen.

Dag 2: Ankomst til Seychellerne

Ved ankomst i lufthavnen på Seychellerne om formiddagen bliver du modtaget af din chauffør, som kører dig til din lodge på øen. Ved ankomst til din lodge, tjekker du ind, frisker dig op og bruger resten af dagen, som du har lyst.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 3-5: Nyd dagene på Mahé

Mahé er den største og mest beboede ø i Seychellernes øhav, og her er masser at lave for de, der ønsker at udforske dette bjergrige landskab. Her findes et væld af postkort-smukke strande og attraktioner. Måske har du lyst til at leje en bil for at køre rundt og udforske øen nærmere, og se hvor vejen fører dig hen, mens du selv bestemmer over dagen.

I Mahé kan du, udover hvide strande, forvente at se regnskov og imponerende granitformationer. Øen er desuden hjemsted for Victoria, Seychellernes hovedstad, som er præget af kreolsk arkitektur og livlige markeder, hvor der sælges fisk, frugt og lokalt kunsthåndværk.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 6: Mahé – Isle Praslin

I dag bliver du hentet af din chauffør, som kører dig til færgelejet for færgen mod Isle Praslin. Ved ankomst på Isle Praslin bliver du modtaget af din chauffør, som kører dig til din lodge på øen.

Isle Praslin anses for at være den smukkeste ø på Seychellerne. Her bugner det af tæt vegetation, frodige kokosnøddelunde og seks endemiske palmearter, herunder den underligt udseende Coco de Mer, som er en tropisk fornøjelse.

Her kan du fordrive tiden med at snorkle blandt levende koraller og en overflod af forskellige fiskearter. Eller svømme ved Anse Lazio, der er blandt verdens bedste strande. Og hvad er det så, der gør Anse Lazio så speciel? Dets uberørte blå vand, store bølger, frodige vegetation og store granit sten sammen med en følelse af uberørthed, gør dette område til noget særligt.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 7-9: Nyd dagene på Isle Praslin

Du tilbringer de næste dage på Isle Praslin.

Det kan anbefales at få en tidlig start på dagen for at tage på udforskning i Valle-de Mai, kendt som det grønne hjerte af Isle Praslin. Den gamle skov er optaget på den storslået UNESCO verdensarvsliste og beboet af dybe rødder, farverige planter, eksotiske frugter og kalejdoskopisk fugleliv.

Eller kom ned i et langsommere tempo, mens du fordyber dig i denne rolige ø og oplever de enorme landskildpadder og charmerende plantagehuse. Nyd måske også en lækker frokost undervejs på dit eventyr.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 10: Seychellerne – Hjemrejse

Du tilbringer formiddagen på Isle Praslin, inden du ved middagstid hentes ved din lodge og køres til færgelejet for din færge tilbage mod Mahé. Ved ankomst på Mahé kører en chauffør dig til lufthavnen for dit fly hjem mod Danmark.

Indkvartering: Dagsværelse på Isle Praslin

Dag 11: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visumfrit. Dog er det påkrævet af udfylde indrejseformular senest 72 timer inden afrejse.

Vaccinationer
Gul feber:            Ikke påkrævet
Hepatitis A:         Kontakt venligst egen læge
Malaria:               Kontakt venligst egen læge
Andet:                  Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Anbefales for lægehjælp, hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for indbetaling af depositum.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt
Vores Afrika bestræber sig i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplanen og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs EUR/DKK.