Sydafrikas højdepunkter | Eastern Cape

Inspiration til din skræddersyede rejse

Tag på en rejse der indbyder til fordybning i skønne sydafrikanske oplevelser. Dette er din mulighed for at være en del af byen og dens spændende kultur. Du kan være med til at spille en rolle i bevarelsen af leoparder og komme tæt på de store hvidhajer.

Rejsen inkluderer indkvartering i Hermanus, Gondwana reservatet samt to nætter i en af de smukkeste storbyer i verden, Cape Town.

Rejsen er perfekt til den eventyrlystne, der ønsker at opleve det hele med stil og samtidig gøre en meningsfuld forskel.

Pris fra DKK 21.650

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Cape Town

  • Hvalsafari

  • Dykning med hvidhajer

  • Gondwana reservatet

  • Storslået safari

  • Table Mountain i Cape Town

Program

Dag 1: Ankomst i Cape Town

Ved ankomst i Cape Town International Airport bliver du mødt varmt og venligt velkommen af en repræsentant fra vores team i byen, som vil køre dig til dit hotel, hvor du er indkvarteret i tre nætter.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 2-4: Hermanus

Under dit ophold i Hermanus anbefaler vi, at du slapper af og indtager den fantastiske betagende udsigt ud over Den Vestlige Kap. Her har du to dage på egen hånd, hvor du kan nyde synet af de fantastiske hvaler og måske en vintur. Du kan også stifte bekendtskab med de fantastiske og skræmmende store hvidhajer. At dykke efter hajer i bur vil give dig en enestående mulighed for at opleve havets store rovdyr. Forbered dig på dit livs oplevelse ved mødet med disse utrolige og majestætiske mastodonter.

Hvaler og vintur (onsdag, fredag og søndag)
Kør langs kysten til fiskerbyen Hermanus og nyd undervejs den smukke havudsigt med øjnene rettet mod hvalerne, der boltrer sig ude i havet. Du har mulighed for at deltage i hvalsafari fra en båd. Disse enorme pattedyr er et forbløffende syn, og spændingen vil utvivlsomt efterlade dig med vidunderlige minder for livet samt en stor appetit på en god frokost efterfølgende. Fortsæt til Heme en Aarde (Himmel og Jord) dalen, hvor du skal besøge en vinbutik og prøvesmage vine af fremragende kvalitet. Kør tilbage til Cape Town via den smukke æblebevoksede region Elgin og kør igennem Sir Lowry’s passet, der byder på en spektakulær udsigt.

Mødet med hvidhajer
Store hvide hajer, imponerende i størrelse og med yndefuld skønhed perfekt tilpasset deres omgivelser. Deres kraftfulde rovdyrsattitude og mysterierne omkring dette spektakulære væsen lokker dig til at komme nærmere. Oplev hvidhajen i sit naturlige miljø over eller under vand. For de mindre vovede har båden en stor betagende platform på toppen og plads på overdækkede siddepladser, hvor fra man kan følge med i det hele i sikker afstand.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 5-9: Gondwana safari

Denne morgen nyder du en lækker morgenmad, hvorefter du bliver hentet og kørt til Gondwana Private Reserve. Her skal du tilbringe de næste fem nætter. Det er på denne del af dit rejseeventyr, hvor du påbegynder din bevarelsesrejse.

Din base under programmet vil være en miljøvenligt teltlejr beliggende i en beskyttet dal, der er dækket af bush i hjertet af safarireservatet. Campen omfatter fem store, komfortable dobbelttelte på hævede platforme hver med et badeværelse og overdækket terrasse. Alle måltider tilbydes i det rekreative fælles telt og omfatter køkken, stue, arbejdsstation samt indendørs og udendørs spisning.

Dette 5-dages program vil stå på flere forskellige interaktive aktiviteter, som foregår fra torsdag til tirsdag. En typisk dag vil starte med, at du bliver vækket kl. 6.00 om morgenen. Kl. 6.30 er der morgenmad. Kl. 7.00 er der afgang til en aktivitet, som f.eks. kan bestå af lokalisering af geparder og overvågning af leopardkameraer. Kl. 10.30 bevæger du dig videre til stedet for bevaringsprojektet. Kl. 13.00 spiser du madpakker i bushen eller lejren og kl. 14.00 fortsætter du med bevarelsesprojektet. Kl. 16.00 er der afgang ud på monitoreret aftensafari og kl. 18.30 returnerer du til campen og bliver frisket op, inden du spiser middag kl. 19.00. Menuen står på hjemmelavede og hjertelige måltider samt en ’Potjie og Braai aften’. Kl. 20.30 er der aftensnak og forberedelse til næste dags aktivitet.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 10-13: Cape Town
Efter morgenmad bliver du hentet og kørt til Commodore Hotel, som er beliggende ved Cape Towns fantastiske Victoria & Alfred Havnefront. Her tilbringer du fire nætter. De næste fire dage kan du i sandhed nyde Sydafrikas vidunderlige moder-by og tage på valgfrie dagsture:

Privat Urban Vandretur
Denne Urbane safari stræber efter at fremhæve City Bowl på den mest sjove, eventyrlige og engagerede måde, hvor du kan udforske Cape Town fra et nyt perspektiv til fods. Eventyret starter ud med at tage dig gennem de farverige gader i Bo-Kaap, hvor du kan nyde kaffe og besøge lokale projekter, mens din guide fortæller historier fra området. Du fortsætter med at udforske Urban Art & Graffiti kulturen, der spiller en vigtig rolle i udformningen af City Bowl.

Efter at have nydt frokost på The Stack Restaurant tilbringer du resten af eftermiddagen med at beundre byens seværdigheder fra toppen af Table Mountain. Din heldagsvandring inkluderer Cape Town Coffee Roastery, udforskning af farverige Bo Kaap, Urban Art Projekter, Cape Town graffiti, 99 Loop Street Gallery, frokost på The Stack Restaurant og vandretur ad nem rute på Table Mountain.

Cape Town & Table Mountain
Dette aktive eventyr i Cape Town og på Table Mountain stræber efter at engagere dig fysisk og opleve nogle af Sydafrikas mest ikoniske seværdigheder. Du starter ud med at udforske den Atlantiske kyst på cruisecykler, hvor flere lokale kunstinstallationer iscenesætter emner lige fra bevarelsen af næsehorn til de 18 år Nelson Mandela brugte på Robben Island. Cykelturen slutter ved V & A Clock Tower, hvor du til fods fortsætter langs vandkanten til One & Only. Her skal du teste dine færdigheder på et paddleboard i de trygge og sikre V&A kanaler. Herefter tager dit eventyr dig gennem de farverige gader i Bo-Kaap, før du nyder frokost på The Stack Restaurant. Du slutter dagen af med valgfrie muligheder for at tage op på Table Mountain med svævebane eller opleve et episk to-timers scooter eventyr, som viser dig de smukke seværdigheder i byen fra et helt nyt perspektiv.

Heldagsturen inkluderer cykling på promenaden, SUB city, paddleboarding i kanalerne, udforskning af det farverige Bo-Kaap, frokost på The Stack, scootertur eller tur på Taffelbjerget, svævebaner samt vandretur til Maclear’s Beacon.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 14: Hjemrejse

Du har dagen til fri disposition, inden du sidst på dagen køres til lufthavnen for at nå dit fly mod Danmark.

Med dig i bagagen har du hovedet fuld af skønne oplevelser fra din rejse i Sydafrika.

Indkvartering: Dagsværelse i Cape Town

Dag 14: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visum påkrævet. Anskaffes ved ankomst i lufthavnen og er gratis.
Dit pas skal have en gyldighed på 30 dage efter hjemkomst, og ligeledes have tre blanke sider efter hinanden ved indrejse.

Vaccinationer
Gul feber:             Ikke påkrævet
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Obligatorisk for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for køb af rejse.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt 
Vores Afrika bestræber sig på i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplan og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs ZAR/EUR/DKK.

Bemærk
Der gælder særlige regler for børn under 18 år, der rejser ind i Sydafrika, hvis barnet ikke rejser med begge sine forældre. Barnet skal medbringe fødselsattest, hvoraf både barnets navn og begge forældres navne fremgår. Rejser barnet med én eller helt uden forældre kræves der samtykke fra denne/disse. Vi anbefaler, at der medbringes fødselsattester på dansk og engelsk ligesom samtykkeerklæringen også bør være på engelsk.