Sydafrikas seværdigheder

Inspiration til din skræddersyede rejse

Denne Madikwe safari er ideel til børnefamilien, der ønsker at opleve Afrikas dyreliv. Stedet er malariafrit og desuden hjem for de berømte Big Five, som omfatter løve, bøffel, elefant, næsehorn og leopard foruden et væld af andre dyr.

I Cape Town kan du blive betaget over storbyens slående skønhed med Table Mountain som smuk baggrundskulisse. Her venter der historiske oplevelser og søde besøg til for eksempel pingvinerne på Boulders Beach.

Rejsen er et eksempel på en privat familierejse til Sydafrika. Vi skræddersyr rejsen efter familiens behov, så kontakt os gerne med dine ideer, så vi kan udarbejde et uforpligtende rejseforslag.

Pris fra DKK 20.550

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Johannesburg

  • Madikwe Game Reserve

  • Table Mountain

  • Cape Town

  • Robben Island

  • Boulders Beach

Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du rejser fra Danmark om aftenen.

Dag 2: Ankomst i Johannesburg

Du ankommer til Johannesburg om formiddagen. Ved ankomsten bliver du mødt af din chauffør, som kører dig til din lodge i byen. Du har resten af dagen til fri disposition til at slappe af eller tage på opdagelse i området. 

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 3: Johannesburg – Madikwe Game Reserve

Efter morgenmaden bliver du mødt af din chauffør, og herefter går turen til Madikwe Game Reserve. Du ankommer til din lodge omkring frokost. Du tjekker ind og spiser frokost i de skønne omgivelser. Om eftermiddagen kan du se frem til din første safari i reservatet. Her kan du være heldige at spotte The Big Five i de smukke landskaber. I øvrigt befinder du dig i en malariafri zone, hvilket gør dette sted ideelt til safari med børn.

Madikwe Game Reserve grænser op til Botswana i Sydafrikas nordvestlige provins og er det femte største reservat i Sydafrika. Reservatet er hjemsted for et vildhundereservat, rigeligt dyreliv, herunder de verdensberømte Big Five, som er en fælles betegnelse for løve, bøffel, leopard, næsehorn og elefanten. Her udover er der over 300 fuglearter som grib, struds og den store kori bustard. Landskabet er præget af enorme græsarealer, skovområder og de robuste Tshwene Tshwene bakker, der beskytter en lang række dyrearter.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 4: Madikwe Game Reserve

Nyd dagen med safari og afslapning på din lodge. Reservatet dækker et område på 75.000 hektar unik og betagende skønhed.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 5: Madikwe – Johannesburg – Cape Town

Efter morgenmaden går turen tilbage til Johannesburg og O.R. Tambo International Airport. Herfra flyver du til Cape Town, hvor du ankommer sidst på eftermiddagen. I Cape Town mødes du af din chaufførguide, som kører dig til din private villa. Cape Town byder på rig kultur, et pulserende natteliv, en kosmopolitisk atmosfære og ekstraordinær arkitektur. Med sin travle havn, smukke strande, fantastiske vinmarker og dens bjergrige omgivelser, der spænder med forskelligartet flora og fauna, fanger Cape Town konsekvent hjerterne af alle, der besøger byen.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 6: Cape Town – Table Mountain & Robben Island

Efter morgenmaden tager du på en guidet byrundtur i Cape Town, hvor du blandt andet besøger den tidligere fængsels-ø Robben Island og det ikoniske Table Mountain.

  • Robben Island: Tag færgen til det historiske Robben Island, hvor bygninger og en høj mur minder om fangernes byggerier i løbet af 1960’erne. Din guide, som i øvrigt er en tidligere politisk fange fra øen, vil med sit kendskab og store viden om øen fortælle om stedets 500 år gamle historie. Ligeledes tager du på bustur, hvor du kommer forbi en kirkegård, hvor man tidligere begravede mennesker, hvis død var forårsaget af spedalskhed samt Lime Quarry, Robert Sobukwes hus, Bluestone stenbrud, hærens og flådens bunkere og et fængsel, hvor tusindvis af Sydafrikas frihedskæmpere blev fængslet i årevis. Sidst men ikke mindst kan du se frem til en fremvisning af Nelson Mandelas celle. 
  • Table Mountain Aerial Cableway: Inkluderet i din rejse får du adgang til startpunktet for den smukke svævebane ved Table Mountain. Inden for et par minutter befinder du dig på toppen af bjerget, hvorfra du kan udforske området sammen med din guide eller blot gå rundt på egen hånd. 

Efter byrundturen returnerer du til din private villa i tide til aftensmad. 

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 7: Cape Town – Kap Det Gode Håb

Denne dag er dedikeret til en rundtur på Kap-halvøen, som byder på spændende naturoplevelser og smukke udsigter. Du kan starte rundturen ved Boulders Beach. Boulders Beach er en lidt mere familievenlig oplevelse for alle familiens medlemmer uanset alder og eventyrlyst. Her kan man nemlig besøge de næsten 3.000 pingviner, der nyder den bagende sol på stranden. Gå rundt i området og oplev pingvinerne med deres små unger, mens de bygger rede, eller når de ligger og flyder i vandkanten.

Efter besøget på Boulders Beach kører du til naturreservatet på Kap-halvøen for at opleve den uspolerede natur og udsigtspunkterne ved Kap Det Gode Håb. Du nyder den medbragte frokost. Du kan færdes på parkens stisystem og opleve det rige fugleliv i området. Efter besøget på Cape Point kan du køre langs kysten til Hout Bay og Cape Town. Er eventyrlysten mættet, kan du tage hjem til din private villa og slappe af resten af eftermiddagen.

Til aften arrangerer din private kok en rigtig sydafrikansk grillaften (Braai) med lækre lokale specialiteter. Du har god tid til måltidet, og nyder aftenen sammen med din rejsefæller.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 8: Cape Town

Du har denne dag til fri disposition og din chauffør og guide står til rådighed. Tage en tur ind til Cape Town for at udforske byen og shoppe eller benyt lejligheden til at besøge de lokale strande. Det er kun fantasierne der sætter grænserne.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 9: Cape Town – Heldagstur til Hermanus

Efter morgenmaden går turen til Hermanus, hvor du skal på heldagstur og hvalsafari (alt efter sæson). Beliggende kun 140 kilometer fra Cape Town og opført mellem de smukke kyster og klipper, Walker Bay, er Hermanus vokset fra at være en lille kystby til at blive muligvis det mest kendte sted for hvalsafari i verden. Denne by er også berømt for sine naturskønne områder, de lange strækninger af uberørte strande og det fremragende udvalg af restauranter, caféer og barer.

I dag er Hermanus mere end blot et populært feriemål og tilbyder besøgende alle former for aktiviteter, både af energikrævende og afslappende karakter. Du kan eksempelvis udforske Old Harbour Museum, som består af den charmerende fiskerby, den gamle havn og Whale House Museum, vandre gennem den nærliggende Fernkloof Nature Reserve og prøve et udvalg af topkvalitetsvine langs den berømte Hermanus Wine Route. Efter en spændende dag i Hermanus kører du tilbage til Cape Town i tide til aftensmaden.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. helpension

Dag 10: Hjemrejse

I dag er det tid til at tage afsked med Cape Town. Du har dagen til fri disposition og har villaen til rådighed. Efter aftensmaden kører du til Cape Town International Airport og tager flyet hjem til Danmark.

Med i bagagen har du vidunderlige minder om en oplevesesrig rejse i Sydafrika. En rejse, du aldrig glemmer.

Indkvartering: Dagsværelse i Cape Town

Dag 11: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visum påkrævet. Anskaffes ved ankomst i lufthavnen og er gratis.
Dit pas skal have en gyldighed på 30 dage efter hjemkomst, og ligeledes have tre blanke sider efter hinanden ved indrejse.

Vaccinationer
Gul feber:             Ikke påkrævet
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Obligatorisk for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for køb af rejse.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt 
Vores Afrika bestræber sig på i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplan og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs ZAR/EUR/DKK.

Bemærk
Der gælder særlige regler for børn under 18 år, der rejser ind i Sydafrika, hvis barnet ikke rejser med begge sine forældre. Barnet skal medbringe fødselsattest, hvoraf både barnets navn og begge forældres navne fremgår. Rejser barnet med én eller helt uden forældre kræves der samtykke fra denne/disse. Vi anbefaler, at der medbringes fødselsattester på dansk og engelsk ligesom samtykkeerklæringen også bør være på engelsk.