Vin og vildtbevarelse i Eastern Cape

Inspiration til din skræddersyede rejse

Oplev det bedste af Sydafrikas smukke storby Cape Town, de utrolige vinområder i Eastern Cape og få mulighed for aktivt at engagere dig i bevarelsen af det truede dyreliv i Kwandwe Game Reserve. Dette er samtidig en rejse, der giver dig mulighed for at interagere med lokalsamfundet.

Din rejse starter i Cape Town for foden af det spektakulære Taffelbjerg, hvor du udforsker de idylliske forstæder fra Clifton til Camps Bay. Taffelbjerget rejser sig højt over byen, og det skal naturligvis opleves fra oven. Fra toppen får du en af Afrikas mest storslåede udsigter udover byen. Herefter har du mulighed for at udforske Cape Towns centrum, som byder på urbane markeder, skønne restauranter og utallige seværdigheder.

En rejse til Sydafrika skal naturligvis også indeholde et besøg i de smukke vindistrikter i Franschhoek og Stellenbosh. Her står vinstokkene i snorelige formationer, så langt øjet rækker. Nyd livet med vinsmagning, spa, vandreture og afslapning i de betagende omgivelser. Du kan virkelig se frem til kombinationen af luksus og fascinerende naturbevaringsinitiativer.

Som prikken over i’et afrunder du rejsen med et ophold i det smukke Kwandwe naturreservat, hvor du kan opleve The Big Five (løve, elefant, bøffel, næsehorn og leopard). Her foregår et stort bevaringsarbejde med henblik på at beskytte det afrikanske dyreliv, og du kommer blandt andet på tre timers tracking af næsehorn. Glæd dig til tre dage med fantastisk safari og et unikt indblik i arbejdet med naturbevaring i Sydafrika.

Pris fra DKK 21.550

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly Danmark – Cape Town tur / retur
Fly Cape Town – Port Elizabeth
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chauffør / guide
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Cape Town

  • Table Mountain

  • Franschhoek

  • Kwandwe Reservatet

  • Boulders Beach

  • Vinmarker

  • Kwandwe Reservatet

Program

Dag 1-4: Velkommen til Cape Town

Ved ankomst i Cape Town International Airport venter en varm og venlig velkomst. Du bliver modtaget af en repræsentant fra vores team i byen, som er klar til at hjælpe og lede dig gennem lufthavnen. Du bliver kørt til dit hotel, hvor du er indkvarteret i fire nætter, imens du udforsker Cape Town.

Under dit ophold i Cape Town kan du se frem til to spektakulære ture, som er inkluderet i denne pakke.

På dag to skal du på privat heldagstur i Cape Town. På dag tre kan du se frem til et Urban Cape Town eventyr, hvor du også skal en tur op på det berømte Table Mountain, der kvitterer med udsigter, som du nok aldrig har set lignende. På bjergets top skal du spise fin frokost. På sidstedagen kan du slappe af og nyde resten af dit ophold på det luksuriøse spahotel.

Privat Heldagstur
Du skal på cruise langs Millionaires Paradise fra Clifton til Camps Bay og videre til Llandudno. Her efter kan du tage på et valgfrit og personligt Seal Island Cruise (imod egenbetaling). Nyd turen langs Chapman’s Peak Drive med frokost (imod egenbetaling) i Table Mountain Nationalpark. Efter frokost tager du tilbage langs kysten og besøger Simon’s Town samt pingvinkolonien på Boulder’s Beach. Slut af med vinsmagning og kælderbesøg i Kirstenbosch Botaniske Have.

Urban Cape Town og Table Mountain
Denne utrolige Urban Safari stræber efter at fremhæve City Bowl på den mest sjove, eventyrlystne og engagerede måde – til fods. Vandreeventyret starter med at tage dig gennem de farverige gader i den smukke bydel Bo-Kaap, hvor du kan nyde kaffe og besøge lokale projekter, mens din guide fortæller historier om Cape Town. Du fortsætter med at udforske Urban Art & Graffiti kulturen, der spiller en vigtig rolle i opbygningen af City Bowl. Efter en dejligt madoplevelse på Stack Restaurant tilbringer du resten af eftermiddagen med at suge alle byens indtryk til dig fra Table Mountains flade top.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad.

Dag 5-6: Franschhoek

Spis morgenmad på hotellet, hvorefter du bliver hentet og kørt til Boschendal Farm, hvor du skal tilbringe de næste to nætter. Under dit ophold på Boschendal Farm er der mange aktiviteter, som du kan nyde, såsom gårdlivet, spa, vandreture og udforskning af området, Kloof natursti, mountain biking, Franschhoek og Stellenbosch’ vinområder og meget mere.

Nyd privilegeret adgang til hele gården. Deltag i historiske ture, udforsk stedet nærmere og følg stierne, som tager dig til frugtplantager og bjergfynbos. Alt afhængig af sæsonen kan du plukke pærer, blommer eller citrusfrugter på din vej. Der findes mountainbike stier, vandrestier og huler, som kan undersøges nærmere, vinsmagning og vinkælderture, ørredfiskeri og svømning i dæmningerne. Der er også rig mulighed for blot at sidde og læse, slappe af og generelt nyde det gode liv.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad.

Dag 7-10: Kwandwe Reservatet

Efter morgenmaden bliver du hentet og kørt til Cape Town International Airport for dit fly videre til Port Elizabeth Airport.

Ved ankomst i lufthavnen bliver du taget imod af en repræsentant fra vores team, som kører dig til Kwandwe Private Game Reserve. Her tilbringer du de næste tre nætter. Pak ud og frisk dig op inden din eftermiddagssafari.

Under dit ophold i Kwandwe Private Game Reserve kan du forvente at opleve den fantastiske ’Save the Rhino Drive’, hvor du tilbringer 3-4 timer med tracking af næsehorn i selskab med en ranger og et trackerteam. Du skal lære om næsehornets vaner, krybskytteri såvel som Kwandwes egen bevaringsindsats. Denne utrolig oplevelse slutter af med forfriskninger på et naturskønt sted i bushen.

Inden for rækkevidde af Sydafrikas solrige kystlinje, er Kwandwe Reservatet en ideel malariafri safaridestination. Reservatet flankerer både de nordlige og sydlige bredder af The Great Fish River, som snor sig 30 km. gennem den uberørte ørken, hvor ’The Big Five’ ind imellem vandrer frit rundt.

Efter 10 dage mættet med oplevelser og indtryk fra Sydafrika, går turen atter hjem til Danmark. Med i bagagen har du vidunderlige minder om en oplevelsesrig rejse. En rejse, du aldrig glemmer. 

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. All Inclusive

Praktisk

Visum
Visum påkrævet. Anskaffes ved ankomst i lufthavnen og er gratis.
Dit pas skal have en gyldighed på 30 dage efter hjemkomst, og ligeledes have tre blanke sider efter hinanden ved indrejse.

Vaccinationer
Gul feber:             Ikke påkrævet
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Obligatorisk for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for køb af rejse.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt 
Vores Afrika bestræber sig på i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplan og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs ZAR/EUR/DKK.

Bemærk
Der gælder særlige regler for børn under 18 år, der rejser ind i Sydafrika, hvis barnet ikke rejser med begge sine forældre. Barnet skal medbringe fødselsattest, hvoraf både barnets navn og begge forældres navne fremgår. Rejser barnet med én eller helt uden forældre kræves der samtykke fra denne/disse. Vi anbefaler, at der medbringes fødselsattester på dansk og engelsk ligesom samtykkeerklæringen også bør være på engelsk.