Rejsetyper

Vores rejsetyper i Afrika

Hos Vores Afrika har vi specialiseret os i skræddersyede rejser til Afrika. Vi sætter en stor ære i at arrangere rejser til den enkelte. Hos os får du ikke bare en hyldevare, men som regel en rejseoplevelse med et twist. Vi er i dialog med med dig under hele processen, og hvis du har lyst til at dreje til højre i stedet for til venstre, så bliver det sådan. 

Vi tilbyder en skræddersyet rejse baseret på din rejsepersonlighed, forventninger og ønsker – en tilgang som bliver mere og mere sjælden i rejsebranchen. Det betyder, at når du kontakter os, giver vi dig uforpligtende og personlig rådgivning, som hjælper dig med inspiration til din rejse.

Vores mission er at tilbyde en Afrika-oplevelse af høj kvalitet, som forhåbentlig vil få dig til at forelske dig ligeså meget i dette helt utrolige kontinent som os. Vores rejseplaner er personlige, fantasifulde og vil altid vise dig det ægte Afrika.

Fortæl os om din rejsestil

I vores mange år med at arrangere fantastiske rejseeventyr i Afrika, har vi om nogen lært, at der findes en del forskellige typer af rejser. Og som altid er vi her for at guide dig gennem din beslutningsproces og gøre dig bekendt med nogle af de muligheder, du har. Ovenover ser du nogle af de rejsertyper, vi tilbyder. Måske har du noget helt andet i tankerne, og nysgerrige som vi er, vil vi meget gerne høre om det. 

Oplevelser i Afrika ud over det sædvanlige 

Souqer, savanner, safarier og Sahara – Afrikas lokkemiddel er dets mangfoldige dyreliv, tusindvis af kulturer og betagende landskaber. Og fordi en rejse til Afrika har så mange forskellige og fantastiske tilbud, har opdelt nogle af mulighederne for dig her over. Uanset hvad dit valg af rejse er til Afrika, så hjælper vi dig videre i dine rejseplaner med et skræddersyet rejseforslag. 

Og hvis du leder efter nogle mere ‘væk-fra-den-slagne-vej’ destinationer, er du kommet det rette sted. Afrika er fuld af dem. Hele den vestafrikanske region er endnu meget lidt besøg og i Madagaskar kan du tage på eventyr blandt bush, klipper og lemurer – og uden flokke af andre rejsende. 

Er du klar til at rejse til Afrika?

Vi håber, at du har fundet inspiration til at pakke tasken og tage på din egen rejse til Afrika. Som du kan se er der masser af lande at besøge, såvel som et væld af oplevelser at dykke ned i. Vi vil meget gerne høre mere om dine rejseønsker, så vi kan skræddersy dit helt personlige rejseprogram. Kontakts os derfor nu på mail: info@voresafrika.dk eller ring og få en snak med Line eller Nana på vores telefon 60756075. Vi glæder os til at høre fra dig.