• Grupperejser

Del de største unikke oplevelser på en grupperejse

Ønsker du at opleve Afrikas umådelige skønhed som en del af en større gruppe, kan vi nemt hjælpe dig med at gøre den oplevelse til virkelighed. Hos Vores Afrika taler du direkte med erfarne rejsespecialister, der selv har besøgt de mange spændende lande adskillige gange, og som derfor er din sikkerhed for at få en god oplevelse i trygge rammer.

Vi planlægger grupperejser med dansk rejseleder til nogle nøje udvalgte destinationer i Afrika; et kontinent, der er enormt rigt på varierende natur og kulturelle forskelle. Hvis du har interesse i en af disse rejser,  anbefaler vi derfor, at du tager en dialog med os, hvor vi først og fremmest vil lytte til dig og svare grundigt på dine spørgsmål og på den måde forventningsafstemme, inden du tager afsted. Herefter sender vi dig det planlagte rejseprogram, som er et konkretiseret forslag med pris og dagsprogram. Dette kan eventuelt kombineres med flere andre af Afrikas seværdigheder, så du får glæden ved både et i forvejen planlagt rejseprogram samt et skræddersyet ophold på dine egne præmisser. 

Vi kalder det Vores Afrika – men vi deler gerne alt det bedste med dig 

Hos Vores Afrika elsker vi Afrika af hele vores hjerte, og vi tager selv dertil hver gang muligheden byder sig. Deraf også navnet. Men hvad navnet ikke direkte fortæller er, at vi også meget gerne deler ud af de massive indtryk, vi selv har fået på vores rejser i form af inspiration til seværdigheder og udviklingen af personlige rejseprogrammer såvel som grupperejser, hvor der er helt styr på sikkerhed, logistik og alt det praktiske. 

Kontakt os hvis du har interesse i at få en personlig dialog om en af vores grupperejser i Afrika

Det vil være værdifuldt for dig at tale med os, hvis du står over for den store opgave, det er at skulle planlægge en rejse til Afrika. Men det er netop dét, der er hele vores liv – og ikke mindst hele vores identitet. Du kan på den måde nyde godt af vores erfaring, vores omfattende viden og ikke mindst vores tætte samarbejde med nogle af de bedste mennesker på de forskellige destinationer, som er med til at bidrage til den grupperejse, du måske selv står og skal på. Se de planlagte grupperejser herunder og bliv inspireret til din næste rejse.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 75 60 75 eller skrive en mail til info@voresafrika.dk

 • Fællesskab og sammenhold
 • Grupperejser for familien
 • Grupperejser med dansk rejseleder
 • Internationale grupperejser i Vestafrika
 • Aktiv deltagelse

Vores planlagte grupperejser til Afrika

Her kan du se vores i forvejen planlagte grupperejser til Afrika. Hvert år sender vi flere grupper afsted til Kilimanjaro samt arrangerer spændende gruppeekspeditioner til Botswana – alle disse er med dansk rejseleder. Det er vigtigt for os at fortælle dig, at nøglen til drømmerejsen ligger i det tætte samarbejde, du kan få med os, når du kontakter os på telefon eller mail. Vi ønsker, at du skal få så god en oplevelse som muligt fra start til slut.

Har du allerede nu spørgsmål eller ønsker om at deltage i en af vores grupperejser, så kontakt os og få tilsendt et rejseprogram. 

Bestig Kilimanjaro med dansk rejseleder

28. oktober – 7. november 2024 | 11 dage inkl. fly
Fra DKK 29.995 per person

På ekspedition i Botswana & Victoria Falls

18 dage inkl. fly
Fra DKK 30.495 per person

Bestig Kilimanjaro med dansk rejseleder

Januar 2025 | 11 dage inkl. fly
fra DKK 29.995 per person

 • Bestig Kilimanjaro med dansk rejseleder
   patern

  28. oktober – 7. november 2024 | 11 dage inkl. fly
  DKK 29.995 per person

Vi sætter en stor ære i at være dit personlige rejsebureau

Alle gode grupperejser til Afrika begynder med en god dialog. Alt du behøver er lysten til at rejse for at indlede en samtale med os. Vi er nemlig altid klar til at hjælpe dig, uanset hvor langt du er i processen. Vores mission er at bringe vores grupper de rigtige steder hen på den rigtige måde. Og hertil kommer den rigtige sammensætning af rejselogistik, indkvartering og aktiviteter mv. 

Derfor håber vi, at du vil række ud til os for at tage en afklarende snak, som naturligvis er helt uforpligtende. Her vil du med det samme få indblik i vores  specialiserede kompetencer, når det kommer til grupperejser, som kan komme dig til gode på den lange bane.

Flere gode grunde til at vælge os som din rejsepartner, når det kommer til grupperejser

Hos Vores Afrika er det vigtigt for os at give vores grupper den optimale rejseoplevelse. 
Fælles for alle grupperejser er, at de er baseret på et tæt og personligt samarbejde, hvor det er vores ufravigelige mål at videregive de mest autentiske oplevelser på det fantastiske kontinent. Vi er ikke det største rejsebureau, der findes, men til gengæld er vi et lille team af yderst dedikerede rejsespecialister med fuldt fokus på Afrika. Derfor mener vi, at du bør kontakte os for at få de bedste forudsætninger for at få dine personlige drømme til en grupperejse gjort til virkelighed.

For fordelen ved at indgå i en dialog med os ligger også i den fleksibilitet, vi kan tilbyde dig som et lille bureau. Og du vil udelukkende komme til at snakke med en medarbejder, som i dén grad har Afrika inde under huden, og som af den grund er i stand til at vise dig vejen til de bedste muligheder for dig, når du rejser med os.

Få indblik i mulighederne for grupperejser gennem vores rejseforedrag om Afrika

Hvis du kunne tænke dig at få inspiration og blive godt klædt på til en af vores grupperejser, holder vi løbende rejseforedrag, hvor du kan få et enkeltstående indblik i nogle af de kæmpemæssige oplevelser, der kan gemme sig i Afrika. Under rejseforedragene vil du kunne mærke passionen hos nogle af de rejseledere, vi arbejder sammen med og høre om de ting, de har oplevet på deres seneste ture – naturligvis med masser af brugbar information, skønne billeder og videoer, der viser den vilde natur og de givende kulturmøder, som vi håber, at du også har lyst til at opleve sammen med os sådan en rejse.

Du kan naturligvis holde øje med kommende rejseforedrag her på hjemmesiden. Men det er sikkert lettere for dig at holde dig ajour gennem vores profiler på sociale medier. Følg os for eksempel på Facebook eller Instagram, hvor vi løbende deler dybe indtryk fra vores egne rejser og naturligvis fortæller, når der er et nyt inspirerende rejseforedrag under opsejling. Alle vores rejseforedrag kan overværes online, så du har let ved at være med, uanset hvor du befinder dig henne i landet.