• Kulturrejser i Vestafrika

Udforsk nogle af verdens mest besjælende kulturer og naturskønne destinationer i Vestafrika

Vestafrika er stedet at tage hen for ægte, rå kultur. Her venter en uventet og stort set uopdaget destination, hvor Vestafrikas lokalbefolkninger, traditioner og historie fanger os. Rejser til denne del af kontinentet afslører en blanding af kulturer og oplevelser, der hver især giver et indblik ind i denne regions historie og nutid. Med omhyggelig timing og eksklusive invitationer, får vores vestafrikanske kulturelle ture adgang til særlige ceremonier og møder fascinerende mennesker, med hvem vi deler personlige og autentiske samtaler.

Oplev traditionelle ceremonier og opdag folk med ukendte kostumer og traditioner, der bor i fjerntliggende landsbyer, hvor fremmedes ankomst er en unik begivenhed. Alt sammen ledet af vores lokale eksperter fra Vestafrika.

Tag på opdagelse i Vestafrikas natur- og dyreliv

Med al fokus på kultur er det nemt at glemme det vidunderlige dyreliv. Vestafrika er bestemt ingen Serengeti; men der er storvildt her, især elefanter, flodheste og bøfler, såvel som en abefyldt regnskov og endda havskildpadder, der lægger deres æg langs de vilde kyststrækninger. Der er måske færre dyr, men der er også færre – om nogen – turister, hvilket gør dette til en særlig speciel og intim oplevelse. Endnu vigtigere er det, at du er med til at opretholde parker og reservater, hvilket sikrer, at dyrelivet er beskyttet.

Lad os starte planlægningen af din rejse til et uspoleret paradis 

Det kræver meget planlægning at rejse rundt i de vestafrikanske lande, hvilket hurtigt kan blive en uoverskuelig affære. Derfor anbefaler vi, at du tager en snak med os. Blandt andet for at forventningsafstemme, så du ved hvilken slags rejse, du begiver dig ud på. Desuden skal man ikke kimse af den tryghed, der findes ved at booke sin rejse gennem et dansk rejsebureau, som har kontakter rundt omkring på destinationerne. 

Kontakt os nu og modtag dit rejseforslag inden længe

Vi vil glæde os til at tage en snak med dig om din rejse til Vestafrika og til at svare på alle de spørgsmål, der ofte dukker op, når man går med tanker om at rejse til denne del af verden. Du er til hver en tid velkommen til at ringe til os på vores telefon 60 75 60 75 eller skrive en mail til info@voresafrika.dk.

 • Autentiske stammer og spændende folkore
 • Det uspolerede Afrika
 • Stærke lokale traditioner
 • Voodooceremonier
 • Rå kyststrækninger og strandliv
 • Farverige karneval
 • Kolonitidens slavehistorie

Lad dig inspirere af vores udvalgte rejser til Vestafrika her under

Vestafrika har overlegenhed og sjæl. Og som hjem til fantastiske landskaber og beboet af en forbløffende mangfoldighed af mennesker, er dette den perfekte destination til at udforske vidden af rig kultur og dyb tradition, der findes på dette smukke kontinent. Både for nybegyndere i Afrika såvel som den garvede eventyrrejsende. Som udgangspunkt er vores rejser til Vestafrika internationale grupperejser, men vi skræddersyr den gerne til dig og din familie, så I får jeres egen private rejse med guide.

Du er allerede nu velkommen til at kontakte os, hvis du ved, at du gerne vil besøge et eller flere lande her. Skriv eller ring, så tager vi en snak.

Rejse til Elfenbenskysten | Hjertet af Afrika

14 dage inkl. fly
Fra DKK 30.995 per person

Ghana, Togo & Benin | Voodoo og traditioner

15 dage inkl. fly
Fra DKK 32.995 per person

Senegal, Gambia & Guinea Bissau | Fugle og karneval

12 dage inkl. engelsktalende guide
Fra DKK 34.895 pr. person

Den ultimative ekspedition i Vestafrika

56 dage inkl. fly
Fra DKK 138.995 per person

Senegal, Gambia & Guinea Bissau | Historie og kultur

15 dage inkl. fly
Fra DKK 34.895 per person

Guinea Bissau & Bijagos øhav | Det hellige øhav

9 dage inkl. fly
Fra DKK 30.995 per person

Togo & Benin | I det magiske hjerte

12 dage inkl. fly
Fra DKK 30.995 per person

De bedste oplevelser i Senegal

10 dage inkl. fly
Fra DKK 26.395 per person

Oplev Ghanas Guldkyst

9 dage inkl. fly
Fra DKK 25.995 per person

 • Togo & Benin | I det magiske hjerte
   patern

  11 dage inkl. fly
  Fra DKK 30.995 per person


Hvorfor tage på en gruppe- eller skræddersyet rejse til Vestafrika?

Hvad end du er til den private rejse eller gerne vil dele oplevelserne med flere er et spørgsmål om temperament, og her kan du få begge dele. Vi tilbyder flere forskellige typer rejser her til, men langt størstedelen af disse er ikke afslappende ferier med masser af tid til ro og refleksion. Tvært imod! Det er full blown oplevelsesrejser, hvor du hver dag tager til et nyt sted og oplever nye stammekulturer, nye historier, nye lokale traditioner og nye fjerntliggende landsbyer. 

Det er rejser, hvor det nærmest er umuligt ikke at interagere med de lokale, som med glæde vil fortælle om deres liv og hverdag her. Det er rejser, der sætter sig som refleksioner lang tid efter du er kommet hjem. Og ih du milde, det er rejser, der giver de vildeste indtryk. 

Uspoleret, råt og ægte – det er Vestafrika 

Det er efterhånden en gennemslidt kliché, at folk gør et land til, hvad det er, men vi tror fuldt og fast på, at det er tilfældet i Vestafrika. Med færre turister, der besøger landene på den rute, vores ture følger, kan du være sikker på at opleve den form for gæstfrihed og varme, som Vestafrika er så berømt for. Du vil komme til at være vidne til en livsstil – og de traditioner og skikke, der følger med den – som de virkelig er og ikke føle, at den bliver sat på til gavn for de mange turistgrupper, der passerer igennem hver dag.

Derudover vil du finde nogle virkelig dramatiske og smukke landskaber, uspolerede og øde strande, utrolig musik og natteliv, fantastiske vandremuligheder, en uovertruffen kunst- og kunsthåndværksscene og nogle af de mest farverige og hektiske markeder i verden.

Er der en grund til de få rejsende i Vestafrika?

Vi har overvejet dette spørgsmål i noget tid og kan sætte det ned på en af de helt store faktorer:

Det populære billede af Afrika er et af safari og store dyr, hvilket er et stort højdepunkt for mange. Desværre er storvildt, selvom det findes nogle steder, blevet jaget til næsten udryddelse i store dele af regionen. Dyrelivet er stadig til stede i nationalparker som Mole, Yankari og Pendjari, men kan ikke sammenlignes med den variation og mængde, du kan se i Kruger, Etosha eller Serengeti på den anden side af kontinentet. Vestafrika er i den forstand ikke så ‘markedsvenlig’ for turister – vi vil helt sikkert se et utroligt dyreliv på vores rejse, men disse rejser er ikke som en safaribaseret ferie.​

Benyt dig af et rejsebureau, som har rejst alle stederne selv

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vores rejsebureaus eksistens og passion for rejser til Afrika stammer tilbage fra vores egen tid i lige netop Vestafrika. Ejerne, Nana og Einar, som er far og datter, har hhv. vokset op og arbejdet i flere lande i den vestafrikanske region. Vi har besøgt landende, været helt ude i bushen, og vi kender vores lokale guider som var det egen familie. Det er din garanti for en tryg og sikker rejse fyldt med oplevelser. 

Hvis du nu er blevet inspireret til at tage på en rejse ud over det sædvanlige så lad os tage en snak og starte planlægningen allerede nu.