• Safarirejser

Tag på safari-rejse i Afrika og oplev landskabernes magi

Er du klar til at tænke store rejsedrømme og begive dig ud på et eventyr fyldt med evigt omskiftelige landskaber og et dyreliv, som ikke findes lignende andre steder? Afrika er uden diskussion kontinentet, der kan prale af de mest betagende og vilde safarioplevelser. Du ved, de dér oplevelser, som kan være svære at forklare, men som indprenter sig i dit sind for altid.

Hos Vores Afrika har vi haft flere støvede savanner under fødderne end de fleste, og vi sætter en ære i at planlægge og skræddersy den mest autentiske safarirejse for dig. Vi elsker planlægningen, både den intime rejse for to såvel som en vaskeægte Afrika-safari for familien, hvor der tages hensyn til store og små.

En uforglemmelig rejse i et vildt paradis

Når du lander på din safaridestination begynder rejsen ud over det sædvanlige, og du kan godt gøre dig klar til at opleve Afrikas vilde dyr og smukke øjeblikke, der forplanter sig i dit hjerte og skaber evige minder. En safari er mange ting. Det er den følelse, du får, når du hører et løvebrøl ude i det fjerne. En følelse, som aktiveres af alle sanser. Det er mødet med dyr, du aldrig har set før. En safari er også at sidde omkring bålet under stjernehimlen og tale om alle dagens indtryk og oplevelser.

Når det kommer til dyreliv, regerer Afrika. Det er her du finder de ikoniske Big Five, der er kendetegnende for Afrikas dyreliv og et utal af andre smukke dyrearter, der lever frit på de enorme champagnefarvede sletter. Forestil dit et adrenalinsus uden lige, når en gepard jager sit bytte lige for næsen af dig, eller du ser en stor flok elefanter, der krydser den grusvej, du tilfældigvis også befinder dig på. 

En Afrika-safari i trygge rammer fra start til slut

Alle vores safarier er skræddersyede safarier, men det betyder ikke, at du er på egen hånd, når du er afsted. Vi har et helt hold af dygtige, kompetente lokalguider, som henter dig i lufthavnen, kører dig ud på safari og afleverer dig i lufthavnen igen. Guiden og safari Landcruiseren er din private og deles ikke med andre. Vores guider ved alt om alle steder, og de elsker at fortælle om alt lige fra den mindste bille til de større dyr, plantearter og alverdens andre ting. De gør din safari tryg og sikker, og det er mere en regel end en undtagelse, at vores rejsegæster knytter tætte bånd med vores lokalguider.

Lad os hjælpe dig med at arrangere din safari i Afrika

Planlægning af en safarirejse i Afrika kan være en stor mundfuld. Derfor vil det altid være en god ide at starte ud med en dialog med en af os. Vi har rejst meget i Afrika, besøgt de hoteller vi samarbejder med, har egne kontorer i Tanzania og Kenya og arbejder sammen med de bedste samarbejdspartnere på destinationerne. Det er din garanti for en kvalitetsrejse, hvor alt er tænkt på fra start til slut, så du har de bedste forudsætninger for at få de store oplevelser, du gerne vil have. Uanset om du tager på safari for første gang, eller om det er en tilbagevendende begivenhed, vil vi som specialister bruge vores dybdeliggende forbindelse med kontinentet til at planlægge en rejse, der indkapsler lige dét, du drømmer om – heriblandt de fantastiske dyreoplevelser og synet af den smukke savanne.

En rejse til Afrika kan opleves på mange måder

Lad os arrangere en rejse, hvor du ser bushen i et nyt lys. Måske har du lyst til at tage på vandresafari og få en bred forståelse af økosystemet eller på bådsafari, der giver dig et indblik i livet ved søbredden, hvor elefanter slukker tørsten, og flodheste køler af i det svalende vand. Vi vil gerne høre om lige præcis din drømmerejse.

Kontakt os nu og lad os begynde planlægningen af din rejse 

Sidder du allerede nu med tanker om din næste rejse til Afrika, håber vi, at du vil skrive en mail til os på info@voresafrika.dk eller ringe på vores telefonnummer 60 75 60 75. Vi har et væld af anbefalede rejser herunder, som du kan søge inspiration i, og som kan tilrettes helt efter dit hoved.

 • Big Five safarioplevelser
 • Vilde chimpanser og bjerggorillaer
 • Safari til fods
 • Ballonsafari
 • Kør-selv-safari
 • Safari med hele familien
 • Safari på mountainbike

Det starter med en drøm – her kan du finde inspiration til din egen safarirejse i Afrika

Herunder finder du et bredt udvalg af rejser i Afrika, som indeholder safari i alle aspekter. Lige fra de klassiske safarirejser i Tanzania og Kenya til ekspeditionsrejser i Botswana. Du bestemmer selv, hvornår du vil afsted, og hvis der i et af rejseprogrammerne er et sted, du har lyst til at dreje til højre i stedet for til venstre, så gør vi det. 

Alle rejserne er i selskab med en af vores lokalguider, og sammen vil vi gøre alt for, at du får din store rejsedrøm opfyldt. Kontakt os allerede nu og hør mere om de mange muligheder, vilde dyr og oplevelser, der venter i Afrika.

Klassisk safari i Tanzania og Zanzibar

13 dage inkl. fly
Fra DKK 26.995 per person

Tanzanias natur helt tæt på – med masai og æsel

5 dage inkl. fly
Fra DKK 20.995 per person

På ekspedition i Botswana & Victoria Falls

18 dage inkl. fly og dansk rejseleder
Fra DKK 30.495 per person

Oplev Kenya & Seychellerne

17 dage inkl. fly
Fra DKK 34.495 per person

Kenya safari og togtur til Mombasa

13 dage inkl. fly
Fra DKK 25.495 per person

Safari i Selous & Zanzibar

12 dage inkl. fly
Fra DKK 31.495 per person

Blue Train og malariafri safari i Sydafrika

11 dage inkl. fly
Fra DKK 34.895 per person

Safari i det nordlige Namibia

7 dage inkl. fly
Fra DKK 26.895 per person

Safari og gorillatrekking i Uganda

8 dage inkl. fly
Fra DKK 30.995 per person

 • Safari i Selous & Zanzibar
   patern

  12 dage inkl. fly
  Fra DKK 31.495 per person


Vi er et lille personligt rejsebureau med store ambitioner 

Uforglemmelige oplevelser er subjektive. Størstedelen af de rejser, du ser på vores hjemmeside, er til for inspirationens skyld. Det er vores anbefalinger til steder og seværdigheder, som din rejse kan indeholde. Der findes som sådan ikke et færdigt produkt eller safarirejse på hjemmesiden, og derfor kan ingen af vores rejser købes online.

Vi vægter den personlige kontakt højt og vil altid gerne høre mere detaljeret om dine rejseønsker. Vi er nysgerrige og ambitiøse og går ikke på kompromis med kvalitet. Men det er væsentligt at nævne, at hos os kommer luksus i mange størrelser og former. Uanset om man er til high-end hoteller med en lækker pool eller et simpelt telt ude på savannen. Alle ønsker er velkomne, og vi glæder os til at høre om dine.

Hvorfor vælge os til at arrangere din rejse

Når du kontakter os, bliver du aldrig et nummer i en fil. Vi husker dig, hver gang du ringer. Vores passion for alt her i rejsebureauet er stor, ja nærmest enorm. Og den passion tager vi med ind i planlægningen af din rejse også. Vi kan ikke imødekomme alle rejseønsker, men vi vil gå langt for at nærme os dem – og vi har et rigtigt godt indblik i, hvordan vi med stor sikkerhed kan hjælpe dig med at få en fantastisk rejse.

Vi har selv været på rigtigt mange rejser i Afrika inklusiv safarirejser, naturligvis, og drømmer om at give nogle af vores egne autentiske og storslåede oplevelser videre til andre, der også vil sætte pris på disse. Vi har været helt ude i hver en afkrog i Tanzania, kigget en gorilla i øjnene (næsten) og overværet en voodooceremoni i en fjerntliggende landsby i Togo.

Derfor er forventningsafstemning vigtig, og din rejseplanlægning starter altid med dialog på mail eller telefon, så vi kan spore os ind på det helt rigtige for dig.

Fordelen ved en skræddersyet safari

På trods af variationerne af tilgængelige safarimuligheder, opfylder en safarirejse ikke altid dine krav, hvis det er en grupperejse. I stedet vil en skræddersyet safari give dig mulighed for at personliggøre din rejse fra start. Vi kan dermed skabe en safari, der passer bedst til dine interesser, tidsramme og budget.

Sådanne personlige safarier giver dig mulighed for at prioritere dine behov og skabe minder, du kan have glæde af i mange år. For nogle kan det betyde, at de bruger deres safari på at lede efter en sjælden fugleart i hjertet af et af Afrikas dyrereservater. For andre kan det indebære at besøge et lokalt historisk vartegn eller et arkæologisk sted.

Rejsende, der tager afsted med deres familier, vil have andre krav end par, der planlægger en romantisk vildtoplevelse. Familier på safari vil gerne fokusere på at planlægge en tur, der inkluderer aktiviteter, der er egnede for børn, og med mindst mulig køretid, mens et par er mere tilbøjelige til at planlægge ophold, der tilbyder privatliv og det der romantiske ‘ekstra’.